-
Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazandığını hiç göremedim. Eğer dünkü maçta, hele o ağır zemin bir oyuncunuz sakatlansa belki Sevilla karşında forma şansı bulamıyacaktı. Semih, Volkan, Lugano, Edu, Mehmet Aurelio bunları arardık. Sonra Sevilla mağlubiyetinin bahanesi hazır oyuncularımız sakattı. Bu yüzden Türkiye Kupasına önem verilmemeli. Çıkarın gençleri oynasınlar. İnanın onlar o hırs ile en az bir yarı final oynarlar. Belki gene kupa gelmez ama en azından gençleri kazanırız. Bana göre Şampiyonlar Liginde bir çeyrek final'e kalmak, Türkiye Kupasında ki bir şampiyonluktan hem daha itibarlı hem de daha iyi para getirir.
Beşiktaş ve Trabzonspor içni doğru söylemiş. Ellerinde iki şampiyonluk ihtimali kaldı. O yüzden kupaya asılmak zorundalar. Avrupa'da ki elenişlerini böyle affetirebilirler. Trabzon'un ligde şampiyonluk iddiası yok denecek kadar az bu yüzden kupayı alarak sezonu bir kupa ile tamamlamak isteyecekler. Beşiktaş'ın ise sağı solu belli olmuyor onlarda aynı şekilde bir kupayı ceplerine koymak isteyecekler. Çünkü artık başka altarnatifleri yok.
Zamanında İslam Baba vardı onun yazdığı bir yazıyı şimdi yazsaalr kesin suikastten öldürürlerdi herhalde. Ama hepimiz İslam Baba'ya saygı sevgi çercevesi içinde yazıyoruz. Unutmayınız ki bu köşe yazarları eğer karşı oldukları tarafları ezerlerse ise prim kazanırlar. Böylece tuttuğu takım taraftarı arasında daha çok sevilir. Zamanın Selçuk G.Saray gitti diye prim kaybetti şimdi tekrar o primi kazanmaya çalışıyor. Bunun en kolay yoluda budur.
Uzun lafın kısası ben Selçuk'u doğru buluyorum, belki biraz fanatikçe yazmış olabilri ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Mesaj Yetkileri