Emurafu tebrikler.. Sonckmuş![]()
Sonck gelmez, saçma ve gereksiz.Kendisi de zaten ilgileniyorlar bile demedi, merakla takip ettim, Star sansasyon peşinde..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlhan Parlak Kayseri'de bile forma şansı bulamazken Fenerbahçe'ye transfer oldu.Şimdide orada forma şansı bulamıyor.Bu yaşta yetenekli bir oyuncunun sürekli yedek kulübesinde oturması çok yanlış.Oynatmıyorsan bari kirala oynatacak bir takıma..
So what?
Saike
İlhan Fener'de kalırsa seneye 1-2 maç oynar daha sonraki seneler 5-6 ondan sonra 25'ine gelir yedeklikten bıkar ve gider.Herkes Semih kadar sabırlı olmaz.
F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, sarı-lacivertli yönetimin devamlı ’yalanladığı ’Ronaldo transferi ile ilgili olarak “Artık istediğimiz dünya starları bize geliyor. Bu nedenle Ronaldo’nun gelmesi mucize olmaz” dedi.
Kanal 1’deki ’Tarihin Arka Odası’ programına katılan Koç, şu açıklamaları yaptı: "Roberto Carlos’u almadan önce, bu futbolcuyu almamızın mümkün olmayacağı söyleniyordu. İşte bu F.Bahçe’nin markalaşmasıdır. Bu bağlamda Ronaldo da yerinin belki de gelmiş geçmiş en iyi ismi. Onun gelmesini çok arzu ederiz. Ama gelip gelmeyeceği konusunda somut bir şey söyleyemem. F.Bahçe’ye bir forvet lazım olduğunu herkes söylüyor. Artık istediğimiz dünya starları bize geliyor. Bu nedenle Ronaldo’nun gelmesi mucize olmaz"
"HAYALİNİ KURARDIM"
"Yönetime girene dek, özellikle çocukluk yıllarımda sevdiğim kulübe başkan olma hayalim vardı. 55-60 yaşından sonra, maddi ve manevi gücümüz varsa, hobi olarak başkanlık yapmak isterdim. Başkanlık idealim hâlâ sürüyor. Ayrıca bu benim istememle olmuyor. Camianın da kabul etmesi lazım. 2006’da yenetime plansız bir giriş yaptım. Yöneticilik sırasında enteresan tecrübelerim oldu. Bu arada babamla aynı takımı tutmuyoruz. Ben sevinirken o üzülüyor, ben üzülürken o seviniyor"
"CAMİA DA İSTEMELİ"
"F.Bahçe son 10 yılda çağ atladı. Bu sadece sportif anlamda değil, maddi anlamda da. Sportif başarı bugün olur, yarın olmaz. Kalıcı başarı istiyorsanız ekonominizi sağlam tutmalısınız. Bugün Avrupa’da mücadele ettiğimiz takımlara bakınca, bizden 5-6 misli para harcıyorlar. 100. yılda 10 branşta şampiyon olduk. Bunun yanında mali gücümüz de arttı. Başkanımız Aziz Yıldırım, gayrımenkul portföyü sahibi olmamızı istiyor. Bugün Riva’nın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. R.Madrid çok ciddi sıkıntıya girdiğinde, gayrımenkullerini satarak rahatladı. Gebze’de 110 dönümlük arazi aldık. Artık kimseye muhtaç değiliz. Avrupa kriterlerinde bir kulüp olduk"
"ÇOK İYİ BİR YOLDAYIZ"
"Fenerium’u daha da büyütmeye çalışıyoruz. Eskiden ürünler her yerde satılırdı. Başkanımız bunu başardı. Taraftarımız da bilinçli. Fenerium’dan alışveriş yapıyor. Artık bu kulübü yönetmek değil, bir markayı yönetmek. F.Bahçe iyi yerlere doğru gidiyor. Birkaç sene daha böyle devam ederse, artık dönüşü olmaz. Bu arada futbol büyüyen bir sektör ve dönen rakamın 3 milyar dolar olduğu söyleniyor. Daha önce herkes banka sektörüne girmek istiyordu. Sonra bu sektör çöktü. Buna benzer bir milat da futbolda olacak. O zaman bazı iş adamları daha rahat bu işe yönelecek.”
Kaynak: Vatan
Kezman Alkmaar ile mi görüşüyor?
F.Bahçe'de Kezman'ın Alkmaar ile görüştüğü iddia edildi. Kulübün "Tedavi amacıyla Hollanda'ya gitti" dediği golcü futbolcunun Alkmaar'la masaya oturduğu ve tarafların prensipte anlaştığı öne sürülüyor. Hollanda ekibinin geçen sezonun gol kralı Heerenveen'in Brezilyalı futbolcusu Afonso Alves'ten vazgeçmesi üzerine Kezman'da yoğunlaştığı ve bu futbolcuyu transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edildi. Hollanda'nın Telegraaf gazetesi de Sırp golcünün Alkmaar ile görüşme halinde olduğunu yazdı.
KASIĞINDA SORUN VAR
Kezman cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, idari menajer Volla Ballı, "Kezman'ın kasığında problem var. İki gün için Hollanda'ya gitti. Bir hafta on gün içinde tekrar idmanlara başlayacak" ifadesini kullandı.
Kaynak : Sabah
Gitsin gitsin gol atmayı hatırlar orada
Mevcut Kadro ile yola devam
Antalya Belek'te bir araya gelen Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz, teknik direktörümüz Sayın Zico ile bir toplantı yaptılar. Toplantı neticesinde futbol takımımızın şu anki mevcut kadrosunun korunmasına karar verildi.
Dolayısıyla son günlerde gazetelerde çıkan, bazı oyuncularımızın kiralanması ya da takımdan gönderilmesine yönelik haberlerin de gerçeklik payı yoktur.
Spor kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Şampiyonlar Liginde tur hayal o zaman![]()
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla Betis'i darmadağın etti. Karşılaşmada Sevilla lehine 3-0'lık skor çıktı ama Real Betis orta sahayı bile geçemedi...
İşte Bizde Aynen böyle olacağız.
Şimdiden geçmiş olsun.Eğer transfer yapılmazsa iyi bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum Sevilla maçından
Transfer yapılmayacağını zaten biliyorduk arkadaşlar. Bu kadar üzülmeye gerek yok. Appiah'ın durumu belli olduktan sonra belki transfer olabilir, bunu da Zico kendisi söylemişti zaten.
"YÜCE ATATÜRK"
Belli olmaz arkadaşlar.Transfer yapmıyoruz derler bi bakarsınız yıldız bir oyuncuyu getirirler.Tabii Fenerbahçe yönetimi boşuna transfer yapmaz.Hele şu dönemde..
Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Ocak.2008 at 22:22
So what?
Saike
Appiah'ın futbol hayatı tehlikede iken onun yerine bir futbolcu alınmıyorsa bence de tur hayalden öteye gidemez.
Ligtv anahaberinde Fenerbahçe Appiah'ın durumuna göre transfer yapacak dedi. Transfer tamamen Appiah'a endekslendi denildi.
(/s)
Afonso Alves: 'Man.City of Fenerbahce'
Afonso Alves lijkt de plannen van AZ danig overhoop te gaan halen. De spits van SC Heerenveen zegt op zijn persoonlijke website naar het buitenland te willen verhuizen en schermt met interesse van Manchester City en Fenerbahçe. Beide kapitaalkrachtige clubs zouden twintig miljoen euro voor de Braziliaan over hebben.
“Ik heb de afgelopen dagen bij familie en vrienden in Belo Horizonte doorgebracht en keer op 7 januari terug naar Nederland. Ik hoop mijn transfer naar een van de geïnteresseerde clubs dan af te ronden”, meldt Alves op afonso9.wordpress.com.
Met een overgang naar Engeland of Turkije hoopt Alves nadrukkelijker in beeld te komen bij Brazilië-bondscoach Dunga. “Ik wil mijn werk voortzetten en in beeld blijven bij bondscoach Dunga. Ik wil me opwerken tot basisspeler van de Braziliaanse nationale ploeg.”
Het betekent opnieuw signaal voor AZ dat het wederom kortste eind lijkt te trekken. Afgelopen zomer ketste de transfer ook op het laatste moment af. Voorzitter Dirk Scheringa liet maandag nog doorschemeren er alles aan te doen om de door Louis van Gaal begeerde aanvaller binnen te halen.
bu haber Hollanda da bugun cikti, cok saglam kaynak!
Adamin kendi official sitesinde cikmis kendi aciklamasindan sonra haber yapildi!
Fenerbahce ve Man City 20 milyon Euro odemeye hazirmis!
bana gore yonetim, isi saglam tuttugu halde transferde kararsizlar hem yokluyorlar hemde umursamiyorlar... kararsizlik var ama sezon sonu iki ya da uc tane cok yetenekli ve yildiz oyuncular gelecegi kesin!
Alves çok iyi oyuncu ama 20Mn biraz fazla ...
Yönetimin Zico ile yaptığı toplantıda mevcut kadro korunacağı söylendi. Bu yüzden Appiah kalacak. Kaldığı için yabancı transferi mümkün değil.
Hollanda'dan sağlam kaynak demişsin. Ben artık hiçbir kaynak'a inanmıyorum. Oyuncunun ağzından çıksa bile, bu yüzden böyle bir transfer olmayacaktır. Alves Fenerbahçe'ye gelmeyecektir. Çünkü onu transfer edecek bir bütçe Alves'e harcanmaz. 20 mn'dan bahsediyorlar Fenerbahçe bu parayı Alves'e vermeyecektir.
Transfer yapılmazsa tur hayal olur.. Ama bence transfer mutlaka yapılacaktır. Medyanın yalan haberlerinden bıkıldığı için böyle bir yola başvurulmuş olabilir yönetim.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tur için yabancı oyuncu gerekli, şimdi bize yararı sağlayacak oyuncuların hepsi bu sezon Avrupa Kupalarında oynadığı için biz Sevilla karşısında oynatamıyacağız. Bu yüzden devre arası aldığımız oyuncu sadece Türkiye için geçerli olacaktır. Eğer Avrupa'da oynayamayan takımlardan oyuncu alırsak ne kadar yararlı olur orasını bilmiyorum. Çünkü aldığmıız oyuncu birde Avrupa Kupası moduna girecek ve tarihi bir sınava üstüne binen bir yük ile çıkacak bu yüzden o oyuncudanda bir başarı beklemek şaçmalık olur.
UEFA kupasında oynamış oyuncuları statü gereği oyntabiliyorsunuz Sevilla maçlarında ve tabii tur atlanırsa ileriki turlarda.
Bende Alican ile aynı fikirdeyim.Katkı yapacak iyi bir oyuncu bulurlarsa alırılar..
So what?
Saike
"YÜCE ATATÜRK"
Geçen bir yerde görmüştüm.UEFA kupasında oynayanlara izin veriliyor denmişti.Tam bir fikrim yok açıkcası.Yanlışta olabilir yani.
So what?
Saike
Inter Tota'da oynayana veriliyor.
Sanmıyorum, hatta eğer bu sezon değişiklik olduysa bilmiyorum ama önceden öyle değildi.
Platini değişiklik yapmış olabilir, net konuşmayayım ama yine de sizin dediğiniz gibi olacağını sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"