Bugunkü Gazetelerde Holosko geniş yer buldu..
Bu Kadar Eder mi?
''Slovak yıldızın bonservisi Burak ve Koray'ın da verilmesiyle 10 milyon euroyu buldu. Beşiktaş yöneticileri Kenan Öner, Bülent Deriş ve Mario Berk "Bu paraya Ronaldo'yu alırdık" diye tepki gösterdiler.''
Takvim Gazetesi
Holosko 14 milyon eder mi?
KARTAL’IN transfer bombası Holosko’nun maliyeti dudak uçuklattı!. Vestel Manisaspor’dan 5 milyon euro ve Burak ile Koray’a karşılık alınan Slovak futbolcuya yıllık 2 milyon euro verilecek. 3.5 yıllık imza atması beklenen Holosko’nun maliyeti Koray ve Burak’a Kartal’a gelirken ödenen bonservis bedelleri de eklenince 14 milyon euroyu buluyor.
Star Gazetesi
Taraftar Tepkili
Filip Holosko'nun, Beşiktaş'a yüksek meblağ karşılığında transfer edilmesine siyah - beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Beşiktaş taraftarlarına ait forumlarda Slovak oyuncu için Vestel Manisaspor'a ödenen paranın çok abartılı olduğu yönünde görüşler yazıldı. Taraftarlar yapılan transferde Holosko'nun bir hatası bulunmadığını belirterek tek suçlunun Başkan Yıldırım Demirören olduğunu dile getirdiler. Demirören döneminde yapılan hatalı transferler sonucunda büyük zarara uğradıklarını yazan siyah - beyazlı taraftarlar gün boyu kendilerine ait sitelerde tepkilerini dile getirdi.
Milliyet
Çok Para Verdik
Siyah beyazlı yönetimin ağır toplarından Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Mario Berk, "Holosko en fazla 3 milyon Euro eder. Ertuğrul Sağlam’ın her istediğini yapacağız diye bir kanun yok. Bize hayal kırıklığı yaşatan Diatta ve Higuain’i de o aldırmıştı" dediler.
Hürriyet
HOLOSKO KAVGASI
Kolot: Paralar sokağa atıldı
Yönetim kanadı Holosko transferini savunurken, eski yönetici Celal Kolot ise Holosko’nun Beşiktaş’a atılmış bir kazık olduğunu söyledi. Sezon başında birçok yıldız futbolcu ile anlaştıklarını hatırlatan Kolot, “Koray Avcı ve Burak Yılmaz kötü futbolcular mı? Bir Rus takımı sezon başında Burak için 6 milyon euro önermişti. Şimdi bedavaya gidiyor. Bobo’yu 10 milyon euroya satıp Holosko’yu 3-4 milyon euroya alsalardı işte o zaman başarı olurdu. Legrottaglie için 2.650 bin euro bonservis bedeli istediler. Bu parayı 3 yıl içinde ödeyecektik. Carlton Cole’un maliyeti 1 milyon pounddu. Makalele gibi dünya çapında bir yıldızı 4 milyon euroya Beşiktaş’a kazandıracaktık. Kroldrup’un transfer ücretiyle birlikte maliyeti 4 milyon euroyu geçmeyecekti. Bu isimler istenmedi. Bobo, Nobre ve Higuain varken, benzer özelliklerdeki bir oyuncuya neden bu kadar para verildi anlamış değilim” şeklinde konuştu.
Türkiye Gazetesi