1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Bu Kadar Eder mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Bu Kadar Eder mi?

Bugunkü Gazetelerde Holosko geniş yer buldu..

Bu Kadar Eder mi?
    ''Slovak yıldızın bonservisi Burak ve Koray'ın da verilmesiyle 10 milyon euroyu buldu. Beşiktaş yöneticileri Kenan Öner, Bülent Deriş ve Mario Berk "Bu paraya Ronaldo'yu alırdık" diye tepki gösterdiler.''

Takvim Gazetesi

Holosko 14 milyon eder mi?

KARTAL’IN transfer bombası Holosko’nun maliyeti dudak uçuklattı!. Vestel Manisaspor’dan 5 milyon euro ve Burak ile Koray’a karşılık alınan Slovak futbolcuya yıllık 2 milyon euro verilecek. 3.5 yıllık imza atması beklenen Holosko’nun maliyeti Koray ve Burak’a Kartal’a gelirken ödenen bonservis bedelleri de eklenince 14 milyon euroyu buluyor.

Star Gazetesi

Taraftar Tepkili

Filip Holosko'nun, Beşiktaş'a yüksek meblağ karşılığında transfer edilmesine siyah - beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterdi. Beşiktaş taraftarlarına ait forumlarda Slovak oyuncu için Vestel Manisaspor'a ödenen paranın çok abartılı olduğu yönünde görüşler yazıldı. Taraftarlar yapılan transferde Holosko'nun bir hatası bulunmadığını belirterek tek suçlunun Başkan Yıldırım Demirören olduğunu dile getirdiler. Demirören döneminde yapılan hatalı transferler sonucunda büyük zarara uğradıklarını yazan siyah - beyazlı taraftarlar gün boyu kendilerine ait sitelerde tepkilerini dile getirdi.

Milliyet

Çok Para Verdik

Siyah beyazlı yönetimin ağır toplarından Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Mario Berk, "Holosko en fazla 3 milyon Euro eder. Ertuğrul Sağlam’ın her istediğini yapacağız diye bir kanun yok. Bize hayal kırıklığı yaşatan Diatta ve Higuain’i de o aldırmıştı" dediler.

Hürriyet

HOLOSKO KAVGASI

Kolot: Paralar sokağa atıldı
    Yönetim kanadı Holosko transferini savunurken, eski yönetici Celal Kolot ise Holosko’nun Beşiktaş’a atılmış bir kazık olduğunu söyledi. Sezon başında birçok yıldız futbolcu ile anlaştıklarını hatırlatan Kolot, “Koray Avcı ve Burak Yılmaz kötü futbolcular mı? Bir Rus takımı sezon başında Burak için 6 milyon euro önermişti. Şimdi bedavaya gidiyor. Bobo’yu 10 milyon euroya satıp Holosko’yu 3-4 milyon euroya alsalardı işte o zaman başarı olurdu. Legrottaglie için 2.650 bin euro bonservis bedeli istediler. Bu parayı 3 yıl içinde ödeyecektik. Carlton Cole’un maliyeti 1 milyon pounddu. Makalele gibi dünya çapında bir yıldızı 4 milyon euroya Beşiktaş’a kazandıracaktık. Kroldrup’un transfer ücretiyle birlikte maliyeti 4 milyon euroyu geçmeyecekti. Bu isimler istenmedi. Bobo, Nobre ve Higuain varken, benzer özelliklerdeki bir oyuncuya neden bu kadar para verildi anlamış değilim” şeklinde konuştu.

Türkiye Gazetesi
    Last edited by bursa_mc : 30.Aralık.2007 at 22:25

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

doğru söze diyecek birşey yok..herkes bunun farkında..

umarım holosko gelecekte avrupa karşılaşmalarında bjk için yararlı işler yapar da verilen paraya yazık olmaz..

Ronaldo ne ya tombalak her gün sakat koşamıyo bile Ronaldo yu alsa zaten büyük bir takım alırdı... Milan demeyin sakın Dünyaya yaılmış bir şöhreti var bu konuda... İ.Ba yı bile aldı Milan...

Artı Holosko hadi diyelim 3m€ etti ee bu adamı Manisa zaten 2,5 m€ aldı neden satsınki 500b€ için. Artı Burak & Koray ın maaşından kurtulduk. Nobre v Hıguain var doğru ama sadece kadroda isimleri var yani şükür pek sahada görmüyoruz.. Holosko kendini ligde göstermiş bir oyuncu eminim iyi oynayacaktır... Aman Allah ım hemen 14m€ diyolar adamın 3,5 senede alıcağı para bu 1günde değil. Ayrıca eleştrilerin 1numaralı adamı Burak Yılmaz nedense kıymete bindi birden benim bu transfere eleştirim hakikaten maliyet biraz fazla oldu ama 2oyuncunun maaşından kurtulduk ayrıca Diatta da bu arifede gitti eder 3 v Koray ın kalmasından yanaydım en azından TSL maçlarında iyiydi büyük takımlara karşı pek etkili olmasada...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu zaman gösterecek,taraftarda haklı uzun zamandır bu kadar paraya oyuncu almıyoduk şaşırdılar (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko iyi bir oyuncu ama maliyeti fazla en azından korayla burak verilmeseydi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şimdi kim ne derse desin boş bunu ancak 3-5 hafta sonra görürüz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önce bir oynasın da eder mi etmez mi ortaya çıkacak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Holosko çok yetenekli gelecek vaadeden bir oyuncu.Uzun zamandır kulüplerimiz böyle oyunculara bu kadar para vermemiştir.Bence Beşiktaş iyi bir yatırım yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Holosko Beşiktaş'a faydalı olacaktır, beşiktaş hücum hattını sağlama aldı.

Çok yetenekli bir oyuncu.Hücum hattına iyi bir takviye yaptı Beşiktaş,faydalı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şimdiden yararlı olur mu olmaz mı, aldığı parayı hak eder mi etmez mi? sorularının cevapları bulmak için sezon sonunu beklemek daha yararlı olur. Holosko iki kesimden ( yararlı olur veya olmaz tezlerini savunanlar ) birisini haklı çıkaracak bu belli. Ama yararlı olur mu olmaz mı tartışmasını şimdiden yapmak da yersiz.
    Last edited by goosfraba : 31.Aralık.2007 at 00:48
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence de Beşiktaş çok fazla para verdi Manisaya.Mesela Ali Bilgin için Antalya 5 milyon eurodan kapı açtı veya VolkanYaman için Antalya 4 milyon eurodan kapı açtı ama ola ola Ali Bilgin 500e VolkanYaman 1.5e geldi. Demek istediğim iyi bir pazarlık ile Holsoko daha iyi şartlarda alınabilirdi.Bir anadolu klübünden 5 milyon euro ve civarına oyuncu aldığını görülmüş müdür ?Tepki undan olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2 oyuncu verdıler 1 oyuncu aldılar bı mıktar para verdıler sankı cocuga harclık verır gıbı soylendı bu haber..

Hayırlı olsun Besıktas yonetımıne ve Takımına.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bana göre faydalı olur neden;

Manisaspor takımında yaptıkları ortada holosko'nun, manisa da gösterdiği iyi performans ile beşiktaş formasını giymeyi sonuna kadar haketti. manisa da faydalı olan bir futbolcu bana göre beşiktaş takımına da faydası katın üstünde olacaktır. ki beşiktaş hücumu seven ve oynayan bir takım. bobo ile holosko ligin tozunu atar kanımca.

fazla para verdi, fazla oyuncu verdi orası beni ilgilendirmez holosko gibi bir futbolcuyu beşiktaş gibi bir kulübün formasını giyerken görmek hem beni hemde beşiktaşlı taraftarları mutlu edecektir.
    Last edited by Memedov : 31.Aralık.2007 at 01:48

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Holosko bekleneni veremezse yönetimi bile götürür bu transfer..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bence de Beşiktaş çok fazla para verdi Manisaya.Mesela Ali Bilgin için Antalya 5 milyon eurodan kapı açtı veya VolkanYaman için Antalya 4 milyon eurodan kapı açtı ama ola ola Ali Bilgin 500e VolkanYaman 1.5e geldi. Demek istediğim iyi bir pazarlık ile Holsoko daha iyi şartlarda alınabilirdi.Bir anadolu klübünden 5 milyon euro ve civarına oyuncu aldığını görülmüş müdür ?Tepki undan olsa gerek
    Şimdi görüldü işte

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

arkadaşlar ben kendimi bildim bileli beşiktaş takımı hep çok transfer yapar deli gibi para harcar ama sezon sonu gene hüsran(nobre,diatta,higuain,okan buruk,okan koç,burak gibi) zaten kulübün bu kadar borca girme sebebide budur demirören yönetimin taptığı tello,bobo ve delgado transferi dışında gerisinden pek verim alınanamıştır

bide herksein unuttuğu birşey var oda holosko iyi dribling yapabilen bir futbolcu bu özelliği onu anadolu takımında hemen sivriltir çünkü rakipde senle aynı güçtedir ve iki takımda açık açık futbol oynar ama beşiktaşa karşı rakipleri kapanarak oynadığı için ben holoskonu gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum anca derbilerde ve avrupa maçlarında etkili olur
    e zaten avrupa maçı kalmadı ligde de 2 tane derbi var bu transfer bence demirörenin sonu oldu haydi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş'a tabikii çok faydalı olur ama bu kadar para etmez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kadar edip etmeyeceğini zaman içinde göreceğiz.Bence Burak ve ya Koray'dan sadece biri verilmeliydi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

holosko her ne kadar üstün yeteneklere (Türkiye şartlarında) sahip olsa da bu kadar maliyetle bize gelmesi biraz düşündürücü hele konunun başındaki yazıları okuyup da bunu düşünmemek delilik olur.. makelele 4 milyon euroya bitirilecekken almamışız keza krouldrup cartlon cole bunlar hiç de yabana atılacak isimler değil hele makelele gelse r.carlos'tan büyük sükse yapardı.. inşallah holosko iyi bir performans ortaya koyarda bizleri bu söylediklerimizden dolayı pişman eder...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    holosko her ne kadar üstün yeteneklere (Türkiye şartlarında) sahip olsa da bu kadar maliyetle bize gelmesi biraz düşündürücü hele konunun başındaki yazıları okuyup da bunu düşünmemek delilik olur.. makelele 4 milyon euroya bitirilecekken almamışız keza krouldrup cartlon cole bunlar hiç de yabana atılacak isimler değil hele makelele gelse r.carlos'tan büyük sükse yapardı.. inşallah holosko iyi bir performans ortaya koyarda bizleri bu söylediklerimizden dolayı pişman eder...
    Dediğin oyuncuların son takımı biz olurduk.Artık yetmedi mi aldığımız oyuncuları zorla elden çıkarmak? En son örnek Diatta..

Holosko eğerki iyi performans gösterirse (ki ben inanıyorum) yaşıda genç,isteyenide çok aldığımızdan daha fazlasına satabiliriz..

Holosko'nun yaşının genç olması sebebiyle bu paraya acımıyorum.Lakin Koray verilmeyebilirdi.Olan oldu.Bundan sonra önemli olan Holosko'ya destek vermek.Holosko bizim yani Beşiktaş taraftarının sevdiği özelliklere sahip bir oyuncu.Hırslı,cesaretli..

Kısacası Holosko bu parayı değdiğini gösterecektir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Holosko daha genç. Gün gelecek Onun sayesinde harcadığımız paranın çok daha fazlasını kazanacağız..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

HoLosko N Olursa Olsun Bu Kdr Etmez Bıde FutboLcu VerıLıo Ustune Cok FazLa Bence

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kimsenin şüphesi oLmasın. HoLosko Diatta dan ve Higuain den de daha iyi performans gösterecek. Bu kadar para edermi. Herkes gibi bence de etmez. Ama iLeride edebiLir beLki. Sonuçta son yıLLarda satıLan oyuncuLardan ediLen karLara bakıLacak oLursak en iyi ciro bizdedir. Ne GaLatasaray ne de Fenerbahçe kaç sezondur bir oyuncu satışından kazanç sağLayamadı. Ama Beşiktaş İLhan ve Carew den çok cüzi kazançLar sağLadı. HoLosko da da bu geLecek var. En azından ondan istediğimiz verimi aLamasak dahi aLdığımız paraya satacağımızın garantisi var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko boş alanlar etkili bir futbolcu attığı gollere bakarak rahatlıkla görebiliriz bunu.Kapanan savunmalara karşı ne yapabilir orası tartışılır.Ben beşiktaşın aradığı sanrafor olmadığı düşünüyorum.Beşiktaşın asıl sorunu pozisyon yaratmada tello serdar özkan cisse bunlar düz oyuncular.ricardinho zaten piyasada yok.Delgado ne kadar iyi olsada pozisyon yaratıcılığı alex,lincoln,arda gibi değil yanına onun giibi biri olursa iyi oynayabilir.Bu durumda iş şansa veya nkanattan gelen gollere kalıyor beşiktaşın sadece 1 maçı 2 farkla kazanmasının sebebide budur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Holosko boş alanlar etkili bir futbolcu attığı gollere bakarak rahatlıkla görebiliriz bunu.Kapanan savunmalara karşı ne yapabilir orası tartışılır.Ben beşiktaşın aradığı sanrafor olmadığı düşünüyorum.Beşiktaşın asıl sorunu pozisyon yaratmada tello serdar özkan cisse bunlar düz oyuncular.ricardinho zaten piyasada yok.Delgado ne kadar iyi olsada pozisyon yaratıcılığı alex,lincoln,arda gibi değil yanına onun giibi biri olursa iyi oynayabilir.Bu durumda iş şansa veya nkanattan gelen gollere kalıyor beşiktaşın sadece 1 maçı 2 farkla kazanmasının sebebide budur.
    S.Özkan,Cisse,Tello düz oyuncular Delgado'da Arda kadar bile yaratıcı değil...

Haklısın Holosko,Bobo'da futbolcu değiller zaten gol falan atamazlar.Beşiktaş büyük ihtimal küme düşer...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstatistikler ortada girdiğiniz gol pozisyonları ve attığınız gol sayısını ve averajı bir gözden geçir istersen?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Transfer konusundansa burada daha anlamlı olur diye düşündüm

Holosko kıymete bindi

Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan 5 Milyon Euro ve 2 futbolcu karşılığında transfer ettiği Holosko'ya transfer teklifi yağıyor. Holosko'ya Rusya'nın Saturn ve İngiltere'nin Bolton takımından teklif geldi.

Siyah- beyazlı takımın Slovak futbolcusu için Bolton kulübü bugün Beşiktaş kulübüne yaptığı resmi teklifde "Futbolcunuz için 7,5 milyon Euro vermeye hazırız." dediler.

Beşiktaşlı futbolcunun oynadığı iki maç sonrasında 2,5 milyon Euro prim yapmasını genel menajer Sinan Engin "Bu teklif bizi oldukça menmun etti. Hatta Rusya'nın Satürn takımı da '5 milyon Euro'yu hemen verelim' dedi. Biz kabul etmedik. Savunmamızda Gökhan Zan iyileşsin, hatta bir de stoper alalım şampiyonluğu bizden kimse alamaz. İsteyenle iddaya girerim." şeklinde yorumladı.

Genç futbolcu Holosko da, kulübün resme internet sitesine yaptığı açıklamada, "Önce Fortis Türkiye Kupası'nı, ardından da Türkcell Süper Lig şampiyonluğunu kazanacağız." ifadesini kullandı.

Bu arada transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta menajerlerin Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a birçok futbolcu önerdiği ancak genç teknik adamın önerilen hiçbir futbolcuyu beğenmediğini açıklandı.

Kaynak:LigTv
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber llig tx ise doğrudur bence.Holosko premier ligde çok iyi oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında 7.5 Mn iyi para ama ilerde daha iyi paraya satarız..

Holosko ne kadar iyi transfer oldugunu yavaş yavaş gösteriyor !

Mesaj Yetkileri