Play-Off kuraları belli oldu. Colombus Crew ile eşleştik.




Eşleşmenin 1. ayağını 45 dakika 10 kişi oynadığımız maçta 2-1 kazanmasını bildik. Oyundan atılan oyuncumuzun David Beckham olmasına rağmen moralleri bozmadık ve 2. maç için büyük avantaj sağladık. Aynı zamanda Kevin Harmse adlı oyuncumuz sakatlandı ama doktorlar pek önemli bir şeyi olmadığını söylediler.



Eşleşmenin 2.ayağında evimizde David Beckham'dan yoksun oynadığımız maçta 1-1 berabere kalarak Batı Konferansı finaline yükseldik.



Play-Off'ta ilk elemelerden sonra sonuçlar şöyle oluştu.




Batı ve Doğu Final kuraları çekildi ve FC Dallas ile eşleştik.



Dallas'ı farklı mağlup ederek Batı Konferansı şampiyonu olduk ve MLS finaline yükseldik.



Finaller sonrası sonuçlar şöyle oldu.



MSL Finalinde Chicago ile eşleştik.



Ve Chicago'yu Depot Center'da 1-0 mağlup ederek MLS ŞAMPİYON'u olduk







Ve işte bu uzun maratonda yaptığımız tüm maçlarımız;



Takım İstatistikleri;



Oyuncu İstatistikleri;



Yılın Kalecisi Ödülü;



Yılın Defansı Ödülü;



MLS All-Pro Team (Yılın İlk 11'i);



Yılın Koçu (Tabii ki ben );



Fair-Play Ödülü;



Altın Ayakkabı Ödülü;



MLS Most Valuable Player Ödülü (O da neyse anlamadım );



Yılın Çaylağı Ödülü;



USSF Team Humanitarian of the Year Ödülü;



Taraftarlarımız yılın oyuncusunu Carlos Pavon olarak seçti.



Taraftarlarımız yılın en iyi 11'ini seçti.



VE ŞOK BİR KARARLA BERKE ERGÜDER LOS ANGELES GALAXY'DEN GELEN YENİ TEKLİFİ KİBARCA GERİ ÇEVİREREK HAYATINI AVRUPA'DA DEVAM ETTİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ VE KULÜP TARAFINDAN ANLAYIŞLA KARŞILANDI. 47 YAŞINDAKİ MENAJER KENDİSİNE YÖNELTİLEN SORULARA SADECE MESLEĞİNİ AVRUPA'DA DEVAM ETTİRMEK İSTEDİĞİNİ BELİRTEREK LOS ANGELES GALAXY'İ ÇOK SEVDİĞİNİ VE TAKIMI ÇALIŞTIRMANIN KENDİSİNDE MUTLULUK YARATTIĞINI BELİRTEN TECRÜBELİ TEKNİK ADAM AVRUPA'DAN GELECEK HER TEKLİFE AÇIK OLDUĞUNU BELİRTTİ.



Berke Ergüder kendisine gelen ilk teklifi kabul ederek Atletico Madrid ile anlaştı. Avrupa'da kariyerine devam etmek isteyen Berke Ergüder Atletico Madrid'in Javier Aguirre'yi kovmasıyla göreve getirildi. Atletico başkanı Enrique Cerezo bu kötü gidişata son vermek için tecrübeli bir menajere ihtiyacımız var ve bunu başarabileceğine inandığımız Berke Ergüder'i tercih ettik dedi. Amerika'da sezon bitti ve Berke Ergüder İspanya'ya gelerek sezon ortasından takımın başına geçti. Atletico Madrid 24 hafta sonunda 28 puanla 14. sırada bulunuyor. Enrique Cerezo bu sene kendisinden bir şey beklemediğini ancak orta sıralarda bitirilmesi gerektiğini belirtti ve Berke Ergüder bunu başarabileceğini söyledi. Önümüzdeki sezon Atletico Madrid ve Berke Ergüder'in ilk 5 için savaşacağı düşünülüyor. Berke Ergüder ayrıca eline çok iyi kadro verildiğini ve bir kaç ekleme ile şampiyonluğa aday olabileceklerini sözlerine ekledi.



Atletico Madrid'in şu anki kadrosu;



İspanya Puan Durumu;



Evet arkadaşlar Amerika'dan İspanya'ya uçtuk İlginç bir tecrübe oldu benim için Los Angeles Galaxy birazda Atletico ile devam edelim dedim. Teklif gelince hemen atladım açıkçası Sezon ortasından devam edicez mecburen İspanya'da daha ilk sezon oluyor bu durumda. Amerika'da lig bayağı bir erken başlıyor Avrupa'ya göre