Sayfa 11 / 28 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Diger bir ihtimal;Sezon sonu kontratı biten bir oyuncu ile anlasıp kulübüne baskı yapmasını saglamak...

Aslında su Emre bir gelse..Çünkü Lincoln durumu belli degil Emre her yerde oynar..

Yönetim bakalım neler yapacak merakla bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray'ın transfer politikası sezon başındaki gibi net değil.Kalli'nin takviye istediği aşikar.Kaynak problemi olduğuda söyleniyor.Tam olarak transfer yapılacak mevki hakkında soru işaretleri mevcut.Açıkcası pk kestiremiyorum ne olacağını,kimin geleceğini..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ada basını Hakan ve Hasan'ı yazdı

Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusu Hakan Şükür ve Hasan Şaş'a Middlesbrough ve Blackburn Rovers'ın talip oldukları haberi ada basınında da geniş yankı buldu...

Blackburn'ün Hasan'la, M'Boro'nun Hakan Şükür'le ilgilendiği haberi İngiliz basınının da manşetlerini süsledi..

İngiltere'nin Daily Mirror gazetesi, Blackburn Teknik Direktörü Mark Hughes'un Hasan Şaş için G.Saray'a 1 milyon pound (2.26 milyon YTL) önereceğini ve bu hafta içinde resmi teklif yapacağını yazdı.

Gazete, Şaş'ın menajerlerinin Blackburn ile anlaşmaya vardığını iddia etti.

The Guardian, Daily Mail ve The Mirror gazeteleri, Middlesbrough Teknik Direktörü Southgate'in ise forvette rotayı Hakan Şükür'e çevirdiğini yazdı.

Bu iki gazete, "Türkiye'nin altın çocuğu Tuncay'ı transfer eden ve özellikle son haftalarda ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olan Southgate, Türk futbolunun bir önceki efsanesi Hakan'ı da renklerine katmaya kararlı" yorumunu yaptı.

The Mirror, Galatasaray'ın Hakan için bonservis bedeli istemeyeceğini bunun da 36 yaşındaki ünlü golcünün transferini kolaylaştıracağını da belirtti.

EMRE'YE G.SARAY YOLU AÇILDI
    Bu arada Newcastle United Teknik Direktörü Sam Allardyce, Emre'yi ara transferde göndereceklerini resmen açıkladı. Ancak Allardyce dün akşam görevden alındı. Kulüp yönetiminin de Emre'yi göndereceği öğrenildi.

Ada basını da milli futbolcuya Galatasaray yolunun açıldığını belirtti. The Sun, Emre'nin Galatasaray ile büyük ölçüde anlaştığını yazdı.

Sabah
    Şu dediklerini ingiliz gazetelerine bir bakim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    .Tam olarak transfer yapılacak mevki hakkında soru işaretleri mevcut.Açıkcası pk kestiremiyorum ne olacağını,kimin geleceğini..
    ön liberoya adam alınacak..kalli lider oyuncu istedigini söyledi orta saha için...keşke bu isim Emre Belözoğlu olsa off off

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

GALATASARAY, Chance for Dabo
    10.01.2008 15.08
    Despite a contract with Manchester City that expires in 2009, Ousmanne Dabo (30), is ready to re-aunch hi career. Galatasaray has shown so interested to the situation of french midfielder, and seems that the engage could be ended shortly.

Tercüme:City ile kontratı 2009 yılında bitecek fransız oyuncu Ousmane Dabo’nun GALATASARAY’ın gösterdiği fazla ilgi sayeseinde bu klübe kısa sürede transfer olacağı düşünülüyor

http://www.transfermarketweb.com/ind...ead&idsel=9136
    Dabo Lazio gibi ırkçı bir taraftarı olan kulüpte iyi bir performans göstermiş ve kendini kabul ettirmişti.Bir sakatlık geçirmişdi 1 ay önce sahalara döndü..

Kalli dün maçtan sonra söyle konusdu;Ortasaha için aklımda bir oyuncu var dedi..İmza attırırsak çok iyi olacak dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben açıkçası Dabo'yu istemiyorum. Bu oyuncu yaptığı disiplinsizliklerle başımızı çok ağrıtır.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Arkadaslar bugun gene hollanda sitelerinde hasan sas ile ilgili haber cikdi blackburna gidiyor diye..ama tam bulamadim haberi buyurun burdaydi www.voetbalzone.nl

ve bide su haber var

Quote Originally Posted by Fazıl ÜNVERDİ
    Arkadaşlar bugün çok sağlam birinden öğrendiğim haber şu; Akdeniz ülkesinden bir ön libero, kendisi de Akdenizli bir oyuncuymuş... Ama hangi ülke, hangi lig kesinlikle ipucu bile verilmedi. O nedenle birşey sormayın. Çünkü inanın bende merak etmeye başladım.
    Valla bende meraklanmaya basladim bir an su on liberomusu bulsak

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

O mesajı bende gördüm..Akdenizli ve akdenizde oynayan birimiş..Suan millet arastırmaya baslamış

Benim aklima basinas geldi, hem akdenizli hem akdenizde oynuyor. haziranda sozlesmesi de bitiyor. maliyeti azdir. yasi 32. hemde kontratı bitiyor
    Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2008 at 21:36

Akdeniz Fransa veya İtalya mümkünse Gattuso olsun:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray bana kaLırsa kimseyi transfer etmeyecek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün Kali'nin maçta sonra yaptıgı acıklamalar..

’Aklımda bir oyuncu var’

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, "Eksiğimiz goldü. Bursaspor’u saymazsak son 3 maçtır gol atamıyoruz. Bugün şunu gördük ki, güzel futbol oynamıyoruz. Ama bir şekilde başarılı olmak zorundayız" dedi.
    Kalli, "Transfer gecikmedi mi?" sorusuna başını sallayarak, "Evet" yanıtı verdi ve Ocak ayı sonuna kadar tecrübeli bir oyuncu almaya çalışacaklarını söyledi.
    Transfer için şimdiye kadar bazı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Alman hoca, "Aklımda bir oyuncu var, ama imza attırdığımız zaman bizim olacak. Adnan Sezgin’le kimleri alabileceğimizi detaylarıyla konuştuk. UEFA Kupası’nda da oynayabilecek, yaşlı olmayan, fakat tecrübeli bir futbolcu istiyorum" diye konuştu. Feldkamp sağlığının çok iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Adnan sezgin,Haldun üstünel calısmalarımız var dedi. Adnan sezgin ayrıca Linderoth gönderilmeyecek diyede söyledi...
    Last edited by Emurafu : 10.Ocak.2008 at 22:37

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şu transfer dönemi bitse de forum da rahatlasa gazeteler de rahatlasa bizde rahatlasak....

hergün bi başka dedikodu çıkıyor..bence en iyisi biraz beklemek..böyle her dk birşey çıkıyor ve çoğunda boş yere ümitleniyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şu forum kurallarından ve futbol bölümü kurallarından haberdar olun. Bir konuda yazmak istediğinizi 40 mesajda değil bir mesajda anlatın. Burası taraftar forumu değil, bunu da unutmayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Evet arkadaslar sadece transfer haberleri koyalim..

Galatasaray heeft zijn zinnen gezet op Christian Wilhelmsson. De Zweedse international speelt bij Bolton Wanderers, maar is eigendom van Nantes. (L’Equipe)

Link: http://voetbalzone.nl/doc.asp?uid=53766
    Kaynak: L’Equipe

Galatasaray Willhelmsonnu renklerine baglamak istiyor.Suan Bolton da oynuyor kiralik ,essaz sahibi ise Nantes

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu adam Sag kanat oyuncusu o yüzden haber yalandır bence..Bu arada Haldun üstünel Almanyadan geldi..
    Last edited by Emurafu : 11.Ocak.2008 at 13:58

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GaLatasaray bana kaLırsa kimseyi transfer etmeyecek.
    evet bu belli, para olsaydi simdiye kadar oyuncu coktan alinmis olurdu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Abi Fink gelsin ya. Amma güleriz maçta
    Bizim takımda Sabri'nin kaleye şut atması yasak. Top Sabri'ye gelince, Sabri hiç bakma etrafına, at Finke
    Kalli istememiş, neden istemediği belli muahu
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fink gelirse takımın dinamosu olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fink abi sen gelme yau, sen kal Almanyada güzelce top oyna.

Transfer olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dediğiniz Fink Thorsten Fink mi? Ulan bende kim bu fink diye merak edip duruyordum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fink mink diyoruzda..Adam da o kadar kötü degilmiş

Bu arada transfer yapılacak..Kalli acıkladı..Haldun üstünel de acıkladı..Adnan Sezginde sürplerimiz var dedi..Yönetim arastırıyor listedeki oyuncularla görüsüyorlar..Zaten çok para vermeye gerek yok linderoth seneye gelecek..Zaten yönetimde büyük ihtimal kontratı sezon sonu biten birine bakıyor..Haldun üstünel Almanyadan geldi..Büyük ihtimal Listeyi kalliye verecek..Kalli aklımda biri var imza atarsa bizim olacak dedi..Kallinin aklındaki bence Almandır..Haldun üstünelin gittigi sehire yakın olan kulüb Gladbach takımı..Polanski kontratı bitiyor olursa sasırmayın..Zaten bu tip oyuncular kallinin istedigi adamlar..Ver görevi sahada savassınlarBekleyip görelim..
    Last edited by Emurafu : 11.Ocak.2008 at 18:19

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Belki Tjikuzu sezon sonuna kadar kiralanabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla Şemsi Tjikuzu Afrika kupasında..Hiç kimseyi alamazlarsa belki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an Kanal 24 de Galatasaray'ın Basinas ile anlaştıgı söylendı.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Basinas iyi topçu dün izledim Madrid maçında inş gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Linderoth yerine Basinas
    Galatasaray, sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Linderoth'un yerine ön liberoya Yununlı futbolcu Basinas'ı getiriyor. Yunan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli orta saha oyuncularında olan Basinas, Galatasaray'a gelmek için saatler sayıyor.

İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen 32 yaşındaki Bacinas, Sarı-kırmızılı kulüp ile büyük ölçüde anlaşma sağlarken, transferin gerçekleşmesi için bazı detayların çözülmesi bekleniyor.

Bacinas'a bazı İngiliz kulüplerininde talip olduğu ancak, Yunanlı futbolcunun Türkiye'de futbol oynamayı istemesi sebebiyle Galatasaray'ı tercih ettiği öğrenildi.

Sarı - kırmızılı yöneticilerin yaklaşık 10 gündür gizlilik ve titizlikle sürdürdükleri bu transferin, bir yada iki gün içinde kesin olarak sonlandırılması bekleniyor.

Bacinas'ın, sezon sonunda Mallorca ile sözleşmesinin biteceği ve bu yüzden bonservis ücretininde yüksek olmadığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, 2.5 yıllık anlaşma teklif ettikleri Bacinas'ın, teklifi son derece olumlu bularak, menejeri aracılığıyla Galatasaray'ın teklifini kabul etmek üzere olduğu öğrenildi.12.01.2008

Kaynak : DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haber bayağı ciddi.Hayırlı olsun Galatasaray'a.Gs yönetimi yine turnayı gözünden vurdu valla.Bence iyi transfer.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Ocak.2008 at 15:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Aman kalsın. Umarım Basinas'ı alamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Basinasi yaa püff..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İyi adam sevindim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kimi bekliyordunuz arkadaşlar? Gago falan mı? Bu zamanda bundan iyisini nerede bulacaksınız?
    So what?
    Saike

Sayfa 11 / 28 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri