:*:*:*:*İNTER ROMA'YI YAKTI!!!:*:*:*:*:
:::4-0:::
İnter UEFA şampiyonu oldu!!! Sir Gürbüz sevinçten uçuyor. Onun ilk sezonunda, hem İtalya hem de UEFA şampiyonu oldular. Maça Adriano'nun füzesiyle neredeyse 1-0 önde başlayan İnter Roma'ya maç boyunca sadece bir pozisyon verdi. 50. dakikada Maxwell'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Adriano'nun gole çevirmesiyle İnter farkı ikiye çıkardı. İşte bu dakikalarda Totti'nin sakatlanarak oyundan alınması, İnter'in Roma'yı yakması için son adımdı. 72 ve 75. dakikalarda İbrahimovic'in iki harika golüyle İnter Roma'yı eze eze yendi ve UEFA Kupasını Milano'ya getirdi. Milano'da büyük kutlamalar var. 10 gün içinde hem İtalya hem de UEFA şmapiyonu oluşları, İnter taraftarını tam anlamıyla kendinden geçirirken, taraftarlar bu başarılarda en büyük payın Sir Emrah Gürbüz'e ait olduğunu belirttiler. İbrahimovic de Sir Gürbüz için, "son günlerde sayın hocamızın yaptığı beni basında öven açıklamaları beni gerçekten kamçıladı. Bu kupalar ona armağan olsun" dedi.
Sir Gürbüz de "çok çalıştık, çok zorlandık ama hedeflerimize bir bir ulaştık. Şampiyonlar Ligi'nden elenmemiz kötü bir olaydı ama bizi kendimize getirdi. Fenerbahçe'yi de kutluyorum, Fatih hoca çok iyi bir kadro kurmuş. Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i takımın başına getirmesi çok büyük bir transfer bence. Bunları şunun için söylüyorum, Fenerbahçe gerçekten Avrupa'da karşılaştığımız rakiplerimiz içinde en iyi futbolu oynayan ekipti. Ben de buradan bütün oyuncularımı alınlarından öpüyorum, onlar herşeyi hakediyor. Bu galibiyet sevgilime armağan olsun. Şu an çok uzaklarda benden ama bir gün kavuşacağız. Çok duyguluyum, ıhı ıhı!!!"
Ayrıca İnter'in bu kupa zaferi sonrasında kasasına giren para miktarı 27 milyon TL'dir. Sezon sonu bitiyor ve yeni transfer dönemi başlıyor. İnter takımı River Plate'ten Augusto Fernandez'i transfer etti. Scout'ların ısrarla önerdiği oyuncudan; Suazo, Crespo, Cruz gibi forvetlerin takımdan ayrılacak olmasından dolayı çok şey bekliyoruz. Yeni transfer döneminde çok yüksek bir transfer bütçesi bekliyoruz.
Sezon istatistikleri yarın sizlerle...