- 

BEŞİKTAŞ'A GEL DAVETİ   Sağlam davet !. Kayserispor’un Bulgar kalecisi Dimitar Ivankov’a eski hocasında çağrı var.. sarı-Kırmızılı forma altında 3. sezonunu yaşayan başarılı file bekçisi, sezon başında Beşiktaş’ın Teknik Direktörü olan Ertuğrul Sağlam tarafından takımına çağrıldı.. Halen Bulgaristan milli takım kampında bulunan 32 yaşındaki file bekçisi için, menajerler aracılığı ile haber gönderen Beşiktaş’ın hocası, “Seni Kayserispor’a kazandıran benim.. Senin gibi başarılı bir kaleciye Beşiktaş’ın ihtiyacı var. Eğer sen devre arasında Beşiktaş’a gelmeyi kabul edersen, biz de yöneticilerimizi devreye sokup, bu transferin gerçekleşmesi için çaba sarfederiz” dedi..  Düşünmüyor !. Bulgar file bekçisi Dimitar Ivankov, ligler ve milli maçlar devam ederken, takım değiştirmeyi kesinlikle düşünmediğini ifade ederek, “şu an için kimseye söz veremem. Kayserispor ile sözleşmem devam ediyor. Eğer, kendileri beni göndermeyi düşünürlerse o zaman konuşuruz. Ama şimdiden benim bu teklife bir cevap vermemi beklemeyin” dediği öğrenildi.. Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin’in önümüzdeki günlerde Kayserispor yönetimine Ivankov’a talip oldukları yönünde resmi bir teklifle gelmesi bekleniyor.. Kayserispor yöneticileri ise şu an için kesinlikle Bulgar file bekçisi Dimitar Ivankov ile devam eden sözleşmeyi feshetmeyi düşünmediklerini, sezon sonuna kadar takım içerisindeki hiç bir futbolcu ile yollarını ayırmayacaklarını ifade ediyorlar..  www.kayseritempo.com

Mesaj Yetkileri
				Mesaj Yetkileri