Anelka Artık işe yaramaz diye Türkiyeden gönderildi..Medyanın sürekli elestirdigi futbolcu oldu..Adam ingiltereye gitti sürekli performansı yükseldi..
Anelka Artık işe yaramaz diye Türkiyeden gönderildi..Medyanın sürekli elestirdigi futbolcu oldu..Adam ingiltereye gitti sürekli performansı yükseldi..
BakaLım Bundan Sonraki Durağı neresi oLacak (: ama diğer takımLarına nazaran CheLsea'de daha uzun süre kaLacağını ve daha İstikrarLı oLacağını düşünüyorum en oLgun dönemi CheLsea ye denk geLicek Sanırsam.
Shevato, Kalou, Pizarro kenara..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
SLOVAK DEFANS REKORLA LIVERPOOL'DA![]()
Liverpool kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Rusya'nın Zenit St Petersburg takımında forma giyen Slovak Milli defans oyuncusu Martin Skrtel'in 4.5 yıllığına transfer edildiği bildirildi.
23 yaşındaki futbolcu, İngiliz ekipte sakatlığından dolayı uzun süredir sahalardan uzak olan Danimarka'lı defans Daniel Agger ve kariyerinin son zamanlarını yaşayan 34 yaşındaki Sami Hyypia'dan doğacak boşluğu dolduracak.
Bonservis bedeli için 6.5 Milyon Pound ödenecek olan ve bu rakamla Liverpool'un bir defans oyuncusuna ödediği en yüksek rakamla transfer edilen Skrtel'le ilgili konuşan teknik direktör Rafael Benitez, "Belki çoğu kişi bilmiyor ancak Zenit formasıyla UEFA Kupası'nda Everton'a karşı oynadığı maçta İngiliz futbol stilini bildiğini gösterdi. Çok agresif, hızlı, hava toplarında iyi ve geleceğimiz için de çok iyi olan bir futbolcu. Rekabetçi bir yapıya sahip ve karakteri de çok güçlü. Onu izlediğim maçlarda bana Jamie Carragher'ı anımsattı ve bu yüzden takım için çok pozitif bir transfer oldu. Kalitesiyle bana tatlı problemler yaşatacak çünkü defansta kimi oynatacağıma karar vermem zorlaşacak. Forma şansını çabuk bulabilmesi için yeterli tecrübeye ve kaliteye sahip bir futbolcu" dedi.
2004 yılından beri Zenit forması giyen Skrtel, bu sezon ligde 23 maçta görev alırken 1 gol atıp 7 sarı kart görmüştü. Rusya Kupası'nda ise sahaya 2 maçta çıkan defans oyuncusu, UEFA Kupası'nda ise 5 maçta görev almış ve 1 sarı kart görmüştü.
2004 yılından itibaren Slovakya Milli takımında mücadele etmeye başlayan Skrtel, toplamda 15 defa Milli formayı giymiş ve 1 de gol kaydetmişti.
Liverpool'da 37 numaralı formayı giyeceği açıklanan defans oyuncusu, geçtiğimiz sezon Nürnberg'li golcü Robert Vittek'ın Slovakya'da yılın futbolcusu seçildiği oylamada 2. olmuştu.
l'pool arsenal'den sonra yetenek keşfinde en iyi takım bence ama bu işte arsenalin eline kimse su dökemez bkz. cesc fabregas, fran merida vs vshayırlısı olsun
Bence Anelka o kadar da kaliteli bir oyuncu değil. Chelsea takımda sorunlar yaratabilecek bir futbolcuyu kadrosuna kattı. Yetenek bakımından kuvvetli, fakat mental açıdan çok güçsüz bir oyuncu. Bakalım neler yapacak?
20 Milyon Euro.En pahalı oyuncu seçilmiş![]()
Finli Hyypiänin Liverpooldaki Veliahti![]()
Insallah yararli olur.
Bizim Luciano gibi ofansta'da oldukça başarılı bir defans. Liverpool güzel bir transfer yapmış.
Mükemmel bir transfer. Top tekniği İngiliz futboluna ayak uydurabilecek kapasitede.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
hayırlı olsun fbde çok kötü bir dönem geçrisede düzeldi chelseye kadar yükseldi helal olsun adama
avrupada en uzun süre bizi temsil eden futbolcumuz tugaya helal olsun bu yaşta teklif geliyor adama
Oyuncuyu tanımıyorum ama sanırım iyi transfer![]()
bence emrenin yine de bu takımdan ayrılarak kendini kurtarması gerekir tam türk takımı gibi neewcastle yönetimi td değişiklikler vs
işte bu adamın bende sarı-laciver 39 numara göğsünün bir yanında türk bayrağı bir yanında fenerbahce amblembli forması var demek gerçekten gurur veriyo
başarılar NiC39
Anelka Chelsea'nin gol yolunu dahada güçlendirdi.
Premier Lig'de son sırada yer alan ve transferin hareketli takımlarından olan Derby County, Tottenham'ın Mısır'lı ortasaha futbolcusu Hossam Ghaly'i sezon sonuna kadar kiralayarak kadrosunu güçlendirmeye devam etti.10 Mayıs tarihinde Blackburn'le oynanan maçta kenara alınırken formasını fırlatan ve o zamandan beri Tottenham forması giyemeyen 26 yaşındaki futbolcunun, haftasonunda yeni takımının Cumartesi günü Wigan'la oynayacağı karşılaşmada teknik direktör Paul Jewell'ın şans vermesi halinde sahada olabileceği bildirildi.Daha önce El-Ahly ve Feyenoord takımlarında da görev alan ortasaha futbolcusu, Mısır Milli takımının formasını ise 21 defa giymiş ve 5 gol kaydetmişti. Laurent Robert, Emanuel Villa, Danny Mills ve Robbie Savage'dan sonra İngiliz ekibin Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 5. futbolcu olan Ghaly'nin, yeni takımında 40 numaralı formayı giyeceği açıklandı.
Liverpool bu fiyata aldıysa bir bildiği vardır.İlerde önde gelen defanslardan biri olabilir.
Nokta transfer. Geleceği çok iyi.
Kesinlikle kaliteli bir transfer. Yerinde bir karar. Liverpool defansı bu sene kesinlikle çok fazla hata yaptı. Bunu ilk yarıda gördük....
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Drogba, hangi takıma giderse gitsin çok iyi bir oyuncudur. Disiplinli ve işini ciddiye alarak yapıyor. Hayırlısı olsun. Bakalım zaman ne gösterecek. Ama Milan'a gideceğini sanmıyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Şu an için Drogba'ya en çok ihtiyacı olan takım Milan bana göre. Gitsin, hemde yaş ortalamasını biraz olsun azaltır..![]()
Drogba her takımda harikalar yarabilecek bir oyuncu.Milan'a da gitse Çemişkezek'e de gitse yazar gollerini.
JoseMourinho seneye bir klüp çalıştırırsa Drogbayı kesin alır takımına
Sıradan bir futbolcu, takımında başarılar..
iyi transferler yaptılar.derby ikinci yarıda iyi puanlar toplayacaktır![]()
Ghaly sag bektede oynuyor..Ne kadar adam alırlarsa alsınlar yinede Derby küme düsecek![]()
Derby'ye pek katkısı olacağını sanmıyorum ben açıkçası.