İlk yarı bizim kontrolümüzde geçti devre arasında oyuncularıma maçı kazanmak için gerekli gücün maçtan önce onlara verdiğim pastırmada olduğunu rakibe karşı bir 'hoh' demelerinin yeterli olacağını söyledim. Ben bunu en iyi türk oyuncular anlar sanıyordum ama yanılmışım bunu en iyi Di santo anlamış bakın pozisyona Goossens topu soldan ortalıyor Di santo 'Hoh' unu yapıyor ve 17 nolu Fenerbahçe oyuncusu bayılıyor. Artık golü atmak için gereken tek şey topa kafa ile dokunmak oda bunu yapıyor ve dk 48 1-0 öndeyiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha golün tadını çıkaramadan Fenerbahçe bir anlık zaafımızı iyi değerlendirdi ve Alex ile beraberliği buldu
Kalan dakikalarda başka gol olmuyor ve beraberlikle sahadan ayrılıyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çarşı herşeye karşı TFF de bana karşı heralde ki sezona 2 zor maçla başlatıp beni yıldırmak istiyorlar 2. maçımız Ali Sami Yende Galatasaray ile işte kadrolar.
Maça GS çok iyi başladı resmen kalemi ablukaya aldılar bizde arada sırada çay ziyareti mahiyetinde ufakta yokluyorduk Orkun efendinin kalesini derken ortada pozisyon dahi yokken Vitor Junior neredeyse orta sahadan topu aldı ve golü yazdı 1-0
Ama maalesef Fenerbahçe maçındaki gibi hemen golün ardından Fernandez ağlarımıza öyle bir gol attı ki görülmeye değerdi. Ben direkleri tekmeldim sinirden iki maçtada öne geçtik ve koruyamadık
Maçta başka gol olmadı ve yine beraberlikle yetindik.
![]()