Ballackin gitmesi iyi olmus![]()
Ballackin gitmesi iyi olmus![]()
Solomon Kalou satılırmı yahu, Chelsea´da banko oynar.
Salomon ' u neden sattın anlayamadım . Hemide biraz daha pahalıya satabilirdinBallack ' ı iyi fiyata satmışın zaten
![]()
Bu arada Arsenal manyak olmuşHepinize başarılar ...
Agüero CHELSEA'de.
Atletico Madrid'in genç forveti Sergio Agüero ile kulübümüz Chelsea 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Madrid kulübüne 39 Trilyon peşin bonservis bedeli ödenmiştir.Sezonda 30 gol atması takdirde kulübüne 30 Trilyon daha ödenecektir.Agüero yeni sezonda 21 numaralı formayı giyeceği açıklandı.
Diğer yandan Saviola transferinden vazgeçilmiştir.Saviola ile anlaştık ancak Madrid kulübü 19 Trilyon bonservis bedeli talep etti.Parasal olarak sıkıntı yok ancak takımda Martins,Shevchenko,Pizarro,Huntelaar'ın ardından Agüero'nın da katılmasıyla forvet bölgesinde oldukça bolluk var.Saviola tipi oyuncumuz da olduğu için vazgeçtik.
Chelsea FC.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Agüero iyi olmuş Murat abi ama Kalou'yu satman kötü olmuş...
Kalou'yu sattım çünkü benim oyun anlayışımda orta sahada kanat oyuncusu bulunmuyor.
3 Forvetim var.Orta sahamda da PİRLO-ESSİEN-RİQUELME-LAMPARD bu 4'lüden 3 tanesi görev alıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Manchester United gene kayıpsız atlatmış haftayı..
Premier Lig 4.hafta
Birmingham : 1-1 : Liverpool
Derby : 0 -1 : Chelsea
Portsmouth : 0 - 3 : Arsenal
Maliye Müfettişleri Devreye
Chelsea FC kulübünün yaptığı Aguero transferinde usulsüzlük olduğu kanaatindeyiz ve bu transferin peşini bırakmayacağız. Maliye müfettişlerinin bu transfer için gereğini yapacağına inanıyoruz.
FC Liverpool
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Birmingham Liverpool ile berabere kalmışBüyük Başarı..
Premier Lig 5.Hafta
Arsenal 4 - 0 Birmingham
Liverpool 1 - 0 Bolton
İŞTE YILIN DERBİSİİİİ
MANCESTER UNİTED 1 - 0 Chelsea
Ünlü yorumcu Kılcal Huluç Fox Sport' a verdiği röportajda,
-5 Haftada 8 puan kaybeden büyük takım hocasına sesleniyorum sen ki 10 numara kanat oyuncuların varken kanat oyuncusuz 3 mc li taktiği seçtin batırdın takımı bu yaptığın yanına kalmaz. Adam gibi 4-4-2 oynat şu takımı şow yapsın topçular.
Şimdide Chelse taraftar grubuna uzatalım mikrofonu
-Chelsea bazaar, fight against Murat Özdemir.
(yani Chelsea ÇArşı da Murat Özdemire karşı)
son yazı için ayrı,tüm kariyer için tebrik ediyorum![]()
En basit grup görünürde Muhammet Abinin,iki zor grupta Serkan ve Fıratcan'a gelmiş.Murat abinin grup öyle böyle ortalarda bir grup ama Fıratcan'a güveniyoruz.
Fıratcan kariyerden ayrılıyormuş.Üzüldüm yahu. Güzel bir kariyer olacaktı.
I'm back...
peki fırtcan ndn ayrılıo
Chelsea'den Büyük Dolandırıcılık!!
Aguero'yu almak için Atletico'ya 39 trilyon ödeyen ve ligde atıcagı 30 gol sonrası 30 trilyon daha ödiycek olan Chelsea'nin büyük bir yolsuzluk yaptıgı ortaya cıktı.
Aguero için Liverpool'un 65 trilyon nakit para önerdiği fakat Chelsea'nın Arjantin Başbakanının arayarak Aguero'yu Chelsea'ye gelmesi konusunda tehdit ettiği öğrenildi.
Liverpool'u Nasıl Reddettiler!
Aguero Çaresiz Kaldı
Chelsea'ye gitmesse vatandaşlıktan cıkarılıcagını öğrenen Aguero ise Liverpool'a gitmek istemedıgını Atletico Başkan'ına belirtip,Chelsea'y gitmek istiyorum ben dedi.
30 Gol Sonrası 30 Trilyon Ödenmiyicek30 gol sonrası 30 trilyon ödiycez diyen Chelsea Teknik Direktörü Murat Özdemir kendı yakın çevresıyle yaptıgı konusmalarda ise;30 Trilyon falan ödemiycez o kadar enayimiyiz sözleşmeye başka bir madde eklettirdim bu sayede o 30 trilyonu ödemekten yırtıcaz dediği öğrenildi.
Yolsuzluk Yapıcak!Özel maddeyle 30 trilyonu ödemiycez diyen Murat Özdemir'in açıklamalarını Maliye Müfettişi Chris Fraizer şöyle cevapladı;
Sayın Murat Özdemir'in yaptıgı bu acıklama yolsuzluk yaptıgının en açık kanıtıdır bu konuda bize yardımcı olmak için imza kampanyamıza katılmanızı öneririz.www.chelseayisorusturalımmı.com adresinden atıcagınız imzalarla bize yardımcı olabilrsiniz.
Kaynak:Fotomaç,Fanatik,DHA,İHA,Ntvspor,MHA,Muhammed Kaptan
![]()
Last edited by fenerbahce_1907 : 12.Ocak.2008 at 20:32
Gittiği takımları batırmasıyla Dünya'da nam salmış Aygün Hagi ManU ile teknik direktörülük için görüşmelere başladı.Sir Aygün Hagi ManU Yolunda
MHA
Last edited by fenerbahce_1907 : 12.Ocak.2008 at 20:45
Fıratcan Alçınkaya'nın ManU takımını bırakması nedeniyle ManU takımının menajerliğine geçtim.ManU'yla alınmadık kupa bırakmıycaz.Rakibim olarak sadece Murat Özdemir'i görüyorum.Diğer 3 arkadaşa başarılar.
Aygün Hagi
Yeni Manchester United Teknik Direktörü
Sergio Agüero ve Chelsea kulübüyle ilgili çıkan tüm haberler asılsızdır.
Chelsea FC. / Murat Özdemir
Bu kariyerin tadı kaçtı.![]()
aygün geldiyse manu kümeye
Sizlere cevabımı sahada vericem![]()
hadi bağalım delağanlı meydanda görelim bi de seni![]()