Sayfa 12 / 28 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 816 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben özelliklerinden yakınmıyorum. Türkiye Yunanistan maçında Türkiye'ye küfür eden bir adamı sizce alalım mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Thumbs up

Gerçi bundan önce ilgilendiğimiz adamda sorunlu VOGEL'di......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ben özelliklerinden yakınmıyorum. Türkiye Yunanistan maçında Türkiye'ye küfür eden bir adamı sizce alalım mı ?
    Nereden biliyorsun abi küfrettiğini?
    So what?
    Saike

Sakaryaspor’dan Kolombiyalı kaleciyi isteyen Galatasaray’a karşı teklif

Müjdat ÇETİN / ADAPAZARI(Sakarya) (DHA)

SAKARYASPOR Futbol Şubesi Sorumlusu Rahmi Şengül, kaleci Martinez’i transfer etmek isteyen Galatasaray ve Gençlerbirliği yöneticilerine pazartesi gününe kadar süre verdiklerini açıkladı.
    Rahmi Şengül, Galatasaray’dan Martinez’e karşılık Mehmet Güven ve Özgürcan’ı istediklerini belirterek, “Bu konudaki kararımızı Galatasaraylı yöneticilere iletip, kendilerine cevap için pazartesi gününe kadar süre tanıdık. Aynı şekilde Gençlerbirliği de bu oyuncumuzu istiyor. Biz de kendilerinden Sedat ve Eren’i istedik. Ama Eren Ankaraspor’a gittiği için Sedat artı bir miktar para istiyoruz. Oyuncumuzun kafasının daha fazla karışamaması için Martinez’i isteyenler kararını hemen vermeli. Gitmezse seviniriz. Çünkü Süper Lig’e çıktığımızda Martinez bize çok lazım olacak'' diye konuştu.

kaynak: Milliyet

oha oldu ustine ardayi ve sabriyide verelim baska ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakaryaspor çok şey istemiş..Martineze karşı fazla bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Fazla değil Bora'nın önünün açılması için satacaklar Martinez'i bence az istemişler+Martinez anlaşılırsa kiralık gidecek

Default Basinas bilmecesi

Basın da Galatasaray da ısrarlı !.. Bir televizyon kanalının "Galatasaray Basinas'ı transfer etti" şeklinde verdiği haberlere karşın sarı kırmızılı yöneticiler ısrarla böyle bir durumun olmadığını dile getirdi.

Kanal, Basinas'ın transferinin bittiğini ve 2.5 yıllık sözleşme imzalandığını kesin bir dille duyurdu. Bir haber ajansı da önceki saatlerde Yunanlı futbolcunun kendisine gelen tekliflerin arasından Galatasaray'ı tercih ettiğini ve transfer için saatleri saydığını öne sürmüştü.

Ancak sarı kırmızılı yöneticiler ısrarla böyle bir durumun olmadığını dile getirdi. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin artık bu haberlere sinirlendiğini ifade ederek "Kesinlikle böyle bir durum yok." dedi.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adnan Sezgin gerçekten öyle bir cümle kullandıysa demekki öyle bir transfer yok..ama keşke basinas olsaydı..linderothun yoklugunda iş yapardı bence..

Fazıl Unverdi de haber kesin doğru demiş.

Basinas bizdeymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by 19_SeRDiNÇ_05 View Post
    Fazıl Unverdi de haber kesin doğru demiş.

Basinas bizdeymiş.
    Akdeniz ülkesinden ve Akdeniz ülkesinde top koşturuyor..
    So what?
    Saike

Default Papatya Falı!..

Galatasaray'da Linderoth'un sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı haberinin ardından Kalli'nin transfer istediğini açıklaması ile birlikte Sarı Kırmızılılar için bir çok isim ortaya atılıyor..

Uzun bir süredir Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a döneceği yazılıp çizilirken, bugün bir televizyon kanalında Galatasaray'ın Yunan ön libero Basinas ile anlaştığı söylendi.. İddiaya göre Galatasaray, Yunan futbolcu ile her konuda anlaşmış ve transfer imzaya kalmış..

Bu haberi araştıran Maraton.Com.Tr'nin ulaştığı Sarı Kırmızılı kulübe yakın isimler Basinas transferini kesin bir dille yalanladı.. Bu oyuncu ile bir tasarruf olmadığı belirtildi..

DHORASOO MU?..
    Öte yandan Linderoth'un sözleşmesini donduracak olan Galatasaray'ın, bu oyuncunun boşluğunu doldurmak için sezon başında Linderoth ile birlikte transfer listesinde ilk sırada yer alan Vikash Dhorasoo ile yeniden ilgilenmeye başladığı öğrenildi..

Fransız futbolcu sezon başında Paris Saint Germain'den ayrılıp, İtalya'nın Livorno takımına transfer olmuştu.. Daha önce İtalya'da Milan forması giyen Dhorasoo, Çizme'de de umduğunu bulamadı.. Sezon başından bu yana tek bir maçta dahi forma giymeyen Dhorasoo'nun Galatasaray'ın listesinde ilk sırada bulunduğu ve Sarı Kırmızılıların Linderoth'un durumunun netlik kazanmasının ardından bu transfer için girişimlerine başladıkları iddia edildi..

Vikash Dhorasoo, Hint asıllı Fransız vatandaşı ve Fransa Milli takımında da daha önce defalarca forma giydi.. Ön liberoda hem savunma, hem de hücuma yönelik oynayabilen Dhorasoo, 33 yaşında..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER / Osman ALTUNTERİM

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Basinas Galatasrayda Arkadaslar

Kanal 24 "Galatasaray Basinas ile 2,5 yillik sözlesme imzaladi" dedi.Ayrıca fazıl abi'nın Galatasaray hakkında dedikleri yine tuttu...Akdenizli ve akdeniz ülkesinde oynayan biri oalcak demişdi..

Benimde Hatta Aklıma basinas gelmişdi gelirse sasırmayın diye yazmısdım burda..Almısız basinası,Bakalım neler olacak..

Yönetim sundan yalanlamış olabilir..
    Mallarco lig maçı var belki o maçı yapınca gelecektir.Kaldıki bizimde maçımız var...Nonda transferindede böyle olmuşdu..Maç bitince acıklamıslardı...
    Last edited by Emurafu : 12.Ocak.2008 at 17:03

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basinas iyi transfer.Kaç yaşında sanırsam 32 civarı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

32 yaşında evetBu sene la ligada sürekli oynadı..Barcelona maçının yıldızı oldu..Dün Aksam Oynanan Real maçında galibiyetin basrolünde oynadı

Basinasda Duran top var.Sabriden biraz kurtulduk,Penaltıları çok iyi,Bence tam bir lider.Ayrıca yunanistanın beyini..İlk defa bir yunanlı Türkiyeliginde oynayacak buda ilginç.Bakalım neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Basinas Euro 08 zaferinde Yunanistan adına kilit rol oynamıştı ve çok başarılı olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Basinas'ı kesinlikle istemiyorum. Bir Yunan futbolcu hiçbir şekilde bu ülkede oynamamalı. Galatasaray çok büyük bir yanlışa sürükleniyor. Umarım bu hatayı yapmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir yunan futbolcunun ligimizde oynaması iki ülke arasında dostluğu sağlayabilir. Ayrıca Basinas galatasaray ile anılan diğer isimlere göre çok daha iyi. Çok faydalı olacağına inanıyorum.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Basinas Euro 08 zaferinde Yunanistan adına kilit rol oynamıştı ve çok başarılı olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmişti.
    Herhalde 04 demek istedin Ozaman iyi futbolcuydu Basinas. Ancak dört yil gecti simdi ve bence pek iyi degil artik. Ispanyol liginde bazen Mallorca´nin maclarini seyredebiliyorum ve 04 deki formundan uzak. Mehmet Topal´dan daha fazla bir katkisi olacagini sanmiyorum. Oyuncu alinicaksa Mehmet´den daha iyi olmasi gerek ve Basinas bu durumda degil. Umarim transfer gerceklesmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Basinas'ı kesinlikle istemiyorum. Bir Yunan futbolcu hiçbir şekilde bu ülkede oynamamalı. Galatasaray çok büyük bir yanlışa sürükleniyor. Umarım bu hatayı yapmazlar.
    Bunda ne yanlış var Göktuğ anlamıyorum. Basinas çok iyi bir ön libero. Conceicao tipinde. Şahsen isterim gelmesini. Ayrıca Yunanistanlı olsa ne olacak yahu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada Mehmet güven bonservisi ile Özgürcan kiralık giderse Martinez olayını kabul ederim ..Mehmet güven son maçta ne hatalar yaptı..Zaten bizde oynaması zor..

Christian Wilhelmsson İçin Adnan Polatın İngiltereye gittigi söyleniyor..Sag kanata düsünülüyormuş..Yalandır ama kokusu cıkar yakında..

Tabi önce kontejan bosalması lazım..Basinas gelirse +1 kontejan doluyor..

Her transfere burun kıvırıyoruz..Valla yöneticilerinde işi zor..Arkadaslar Ocak ayındayız bunuda unutmayınOcak ayında para basıp oyuncu alacak durumumuz varmı Hayır..Kontratı biten oyunculara bakacaksın mecburen..Basinası dün aksam izledinizmi Real macında neler yaptı..
    Bu arada Yunanlı Türkiyede oynarsa hiçbirsey olmaz..Erol bulut falan oynadı yunanistanda adam dıslandımı hayır..Fatih Akyel oynadın dıslandımı hayır...Basinas gibi bir beyin sarttı..Lincoln olmadıgı zamanlarda yaratıcı gücünü ortaya cıkarabilir..Kalli de zaten lider istiyordu..Belli mevkilerin lider oyuncusu olursa ozaman o takım çok iyi olur.Hemde büyük maçların takımı olursun.
    Last edited by Emurafu : 12.Ocak.2008 at 18:31

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bunda ne yanlış var Göktuğ anlamıyorum. Basinas çok iyi bir ön libero. Conceicao tipinde. Şahsen isterim gelmesini. Ayrıca Yunanistanlı olsa ne olacak yahu.
    Bence en başta yaştan kaybediyor. Ortada 2,5 yıllık bir anlaşma söz konusu yanılmıyorsam. 2,5 yıl ne yapacaklar bu adamı? Ayrıca, kalite olarak da bence yeterli olmaz. Deza'nın da dediği gibi, Mehmet Topal oynasa daha iyi bence. Ayrıca, Yunan olması da Türk futbolcularla yaşayacağı sorunların nedeni olacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaşlar bence sporun milleti olmaz,

Durum o hale geldi çünkü,endüstriel futbol artık içimize kadar girdi,her spor branşında para ile sporculara milli formayı vermiyormuyuz?Ülkemizde İsrailli bir futbolcu oynadımı??Sırp futbolcu giymedimi şimdi kezman bizim üklemizde top oynamıyormu?Yunanistanda Türk sporcular forma giymiyorlarmı?

Yani artık bu işleri bırakalım alabilecegimiz başarıya bakalım,bize gereklimi gereksizmi onu tartışalım faydalı olacaksa alınsın olmayacaksa öte dursun alındı ise inşallah faydalı olur.

Showtvde Ogan tarhan konusdu;Galatasaray çok iyi transfer yaptı dedi..Sanırım ogandan kimse iyi bilemez...
    Last edited by Emurafu : 12.Ocak.2008 at 18:46

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Deza

Evet 04 diyecektim. O zamanki formu olmayabilir.Doğrudur.Ama bence orada Basinas gibi tecrübeli bir isim Mhmet Topal'dan daha fazla fayda getirecektir.Tabii bu benim düşüncem.Zaten tam kesin değil.Yönetim ısrarla reddediyor.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..

Böyle bir düşünce bence tamamen saçmalık Göktuğ.Tam olarak bunun kastetmek istemediğin kanısındayım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tam olarak onu kastetmediğimi sonraki mesajımda görmüş olmalısın zaten Şemsi. Ama Basinas çok mantıksız bir transfer olur bence. Güney Amerika'lı veya İskandinavyalı bir önlibero bulunmalı. O kadar çeşitlilik varki bu bölgelerde.

Del Piero_10 Misafir

Yunanistan'da Erol Bulut yıllarca forma giydi bir sorun çıkmadı.Lazio'da siyahi oyuncunun oynadığı bir zamanda Türkiye'de de Yunanlı oynayabilir.

rasist olmayalim lutfen sonunda futbolcu futbolcudur nereden oldugu onemli deyil onemli olan sergiledigi futbol ve performansidir

ben 10 senedir ingilterede yasiyorum ve rahat 10 tane felan yunan arkadasim var ve cok iyi anlasiyorz, birimize bi ingiliz karissin o tayfasini ariyor ben benim tayfalari arayip hallediyorz, galiba sen hic bi yunanliyla tanisip adam akill konusmamissin
    Last edited by T_A_N_E_R : 12.Ocak.2008 at 19:38

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    rasist olmayalim lutfen sonunda futbolcu futbolcudur nereden oldugu onemli deyil onemli olan sergiledigi futbol ve performansidir

ben 10 senedir ingilterede yasiyorum ve rahat 10 tane felan yunan arkadasim var ve cok iyi anlasiyorz, birimize bi ingiliz karissin o tayfasini ariyor ben benim tayfalari arayip hallediyorz, galiba sen hic bi yunanliyla tanisip adam akill konusmamissin
    Haklisin Taner. Bende 15 yildir Finlandiyada yasiyom ve 3 tane yunan arkadasim var. yinede konu karismazin ve gelelim transfere.

Basinas bence faydali olur. Wilhelmsson AMRLC oynayabilen iyi futbolcu. Ikiside yararli olur, eger transfer edililerse.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Polat maçta yoktu.Wilhelmsson için ingiltereye gittigi haberleri dogru sanırım..Sag kanata veya kaleye bir takviye daha olabilir önce kontejan bosalması lazım ama

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Göktuğ'a kısmen katılıyorum.

Basinas kalsın, Topal'da yapabilir onun yapacağını..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Türk futbolu belki de böyle düşündüğümüz için gelişemiyor arkadaşlar. Bunun Yunan'ı Çerkez'i Kürdü Ermenisi diye bişey yok yapmayın yahu. Bence Basinas'ın gelmesi çok da iyi bi örnek olur tüm dünyaya. Türkiye'de Yunanlı bir oyuncu ne güzel.

Ama ben de Basinas'ı istemeyenlerin yanındayım. Gerçi benim nedenim Basinas'ın Yunan olması değil. Benim nedenim o bölgede şuan da çok iyi oynayan bir Mehmet Topal olması. Basinas'ın gelmesiye Mehmet Topal'ın bu performansının düşeceği kanaatindeyim. Çünkü farkındaysanız ayhan da iyileşiyor. Onun da 2 haftalık bir süreci kaldı. O da iyileşince dolayısıyla Mehmet topal Basinas'ın gelişiyle beraber 3. plana düşecek. Bence bu böyle olmalı. Mehmet Topal'a daha fala şans verilmeli kanısındayım.

Sözün özü: Forever Mehmet Topal!!!

Sayfa 12 / 28 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri