Sayfa 7 / 23 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2006

“Es-Es’i Turkcell Süper Lige bekliyoruz”
    Fenerbahçe kulübü as başkanı Nihat Özdemir, Eskişehirspor'un bulunduğu lige asla yakışmadığını gerçek yerinin Türkcell süper lig olduğunu söyledi. Spor Servisimizin görüştüğü Özdemir, Anadolu futbolunda öncülük etmiş bir kulübün tekrar süper lige renk getirmesini beklediklerini vurgulayarak, " Kulüp arasında yardımlaşma diyalog çok önemlidir. Fenerbahçe kulübü olarak Eskişehirspor'a istenildiği taktirde gereken katkı yapılabilir. Örneğin ara transferde bir futbolcunun Eskişehirspor'a kazandırılması için öncülük edebilirim. Bu konuda Teknik direktörümüz Zico ile görüşürüm. Ayrıca Eskişehirspor'un başında sevdiğimiz ve başarılı olmasını istediğimiz Metin Diyadin var. Şimdiden bir isim söylemek hata olur ama bizde fazla kadroya giremeyen ancak Eskişehir'e katkı sağlayacak bir isimi gerekirse bedel almadan anlaşarak verebiliriz. " dedi.
    eskisehirspor.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gökhan Çalışal'ı yollayacak Boluspor galiba. Metin Hoca istemiş. Böyle disiplinsiz ise umarım almazlar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Giresun'da iki futbolcu gönderildi
    Giresunspor, Aydın Tabak ve Bahadır Öztepe ile yollarını ayırdı. Her iki futbolcunun da satış listesine konulacağı bildirildi. Giresunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar kendilerinden istenilen verim alınamayan Aydın Tabak ve Bahadır Öztepe ile yolların ayrılmasına karar verildiği belirtildi. Her iki futbolcunun da satış listesine konulacağı bildirilen açıklamada, her iki futbolcuya bugüne kadar Giresunspor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
    24.12.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TFF BiRiNCi LiG
    BORA (SAKARYA) İLHAN (ERCIYES) ERMAN (SAKARYA) SERGEN (ESKİŞEHİR) TANER (KOCAELİ) CENK (ANTALYA) HÜSEYIN (DIYARBAKIR) ÜMİT (ORDU) HAMZA (SAKARYA) COŞKUN (ESKİŞEHİR) İSKENDER (KARTAL)

İLK YARININ FUTBOLCUSU TANER (KOCAELİ)

Sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, Kocaelispor'da adeta
    ikinci baharını yaşıyor. Attığı gollerle taraftarın sevgilisi oldu.

İLK YARININ HOCASI HÜSNÜ ÖZKARA (SAKARYA)

Tecrübeli teknik adam, takımda kurduğu oyun disiplininden sezon başından beri kopmadı. Neticede takımını zirveye taşıyan isim oldu.

İLK YARININ TAKIMI: SAKARYA

Geçen sezon Süper Lig'den düşen yeşil-siyahlı ekip, 17 zorlu maç sonunda, ilk yarıyı lider bitirdi ve Turkcell Süper Lig için önemli bir avantaj yakaladı.

EN DEĞERLİ OYUNCU

TOP 10
    Taner (Kocaeli) Coşkun ( Eskişehir) İskender (Kartal) Sergen (Eskişehir), Taner (Malatya), Coşkun (Eskişehir), Ümit (Ordu), Erman (Sakarya), Hüseyin (Diyarbakır), Erol (Bolu)

İLK YARININ RAKAMLARI
    35 Ligde ikinci sırada bulunan Antalyaspor, attığı 35 golle Birinci Lig'in en skorer ekip oldu.

32 İlk yarının lideri Sakaryaspor, 17 maçta topladığı 32 puanla ligin zirvesinde yer aldı.

15 Lider Sakaryaspor, ilk yarıda en az gol yiyen takım oldu. Yeşilsiyahlı ekip, kalesinde sadece 15 gol gördü.

40 TFF 1. Lig'de en fazla golü Mardinspor yedi. Lacivert-kırmızılılar, 17 maçta kalelerinde tam 40 gol gördüler.

12 Mardinspor, ligde en fazla yenilgi alan ekip oldu. Mardinspor, 17 maçta toplam 12 kez rakiplerine üçer puan verdi.

2 Ligde en az galip gelen takım İstanbulspor oldu. Boğalar, 17 maçta sadece 2 galibiyet alarak taraftarlarını üzdü.

7 TFF 1. Lig'de en fazla berabere kalan Antalya, Kartalspor ve Boluspor oldu. Bu takımlar 7'şer kez sahadan 1'er puanla ayrıldı.

10 TFF 1. Lig'de İstanbulspor en az puanı kazanan takım oldu.

Gol krallığı
    12 GOL: Taner (Kocaeli), Coşkun (Eskişehir),
    10 GOL: Cenk (Antalya), Taner (Malatya),
    9 GOL: Erol (Bolu), İskender (Kartal),
    8 GOL: Zitouni (Antalya), Ümit (Ordu), Caner
    (Samsun), Erman (Sakarya),
    7 GOL: Mehmet Şen (Altay), İbrahim (Bolu),
    Hüseyin (Diyarbakır), Bülent (Elazığ), Şeyhmus
    (Karşıyaka), Mehmet (Mardin), Serkan
    (Samsun), Serdar (Kocaeli)
    6 GOL: Türker (Gaziantep Bld.), Emrah Kol
    (Giresun), İlhan (Erciyes), Yaser (Kartal),
    Ferdi (Sakarya)
    5 GOL: Emrah (Erciyes), Murat (Bolu),
    4 GOL: Adem (Altay), Bülent, Ercan (Diyarbakır),
    Bilal (Gaziantep Bld),Ümit Teke (Giresun),
    Olcan (Karşıyaka) Burhan (Mardin)

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sergen Mi ? Altın Karma Mı? Oynadığı her maçta yaptığı agresif hareketlerle ön plana çıktı. Üstün bir performans göstermedi. Altın karmada işi yok bence.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Haklısın abi bencede Sergen alınmamalıydı kadroya altın karmaya
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

8. Default

[size=12pt]GÖKHAN KOLOMOÇDAN AÇIKLAMA:[/size]

TFF Birinci Lig takımlarından Orduspor, Bolusporlu Gökhan Kolomoç'u renklerine bağladı.
    Kulüpten yapılan açıklamada, 1977 doğumlu Gökhan Kolomoç'un Orduspor'un Antalya kampına katılarak çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Stoper olan Gökhan Kolomoç, Orduspor'a gelmekten mutlu olduğunu belirterek ''Transferin gerçekleşmesinde kulübümüzün yönetiminin güvenilir olması büyük etken olmuştur'' dedi.
    Futbola Trabzonspor'da başlayan ve bu kulüpte profesyonel olduktan sonra Mersin idmanyurdu, Gümüşhanespor ve Orduspor'da oynayan Gökhan, yarım sezonluğuna Boluspor'a giiti.Şimdi ise yine eski takımına kavuştu.

Malatya acele etmiyor
    TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi ve mali kaynaklar sorumlusu İlhan Deniz, kulübün ekonomik açıdan zor durumda olduğunu, mali şartlara göre transfer yapacaklarını, bu nedenle acele etmediklerini bildirdi.

İlhan Deniz, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, itibarlı bir kulüp olmak istediklerini, bunun için de futbolculara verdikleri taahhütleri yerine getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

İlhan Deniz, kulübün ekonomik olarak zor durumda olduğunu hatırlatarak, ''Ara transfer dönemi yeni başladı. Acele etmek istemiyoruz. Malatyaspor'un yaşadığı sorunlar herkesin malumu. Yönetim kurulumuzun hangi şartlarda işbaşına geldiği de çok iyi biliniyor. Eğer itibarlı bir kulüp olmak istiyorsanız, öncelikle taahhütlerinizi yerine getirmek zorundasınız. Bu bilinçle hareket eden yönetim kurulumuz, şu anda mevcut futbolculara yönelik taahhütlerini yerine getirme konusunda çalışmalar yapıyor'' dedi.
    Kamp çalışmalarının başarıyla yürütülmesi için teknik kadro ve yönetim kurulunun yoğun çaba içerisinde olduğunu ifade eden Deniz, herkesin Malatyaspor'a destek olması çağrısında bulundu.

Deniz, ''Futbolcularla birebir ilgileniyorum. Hepimizin ortak hedefi, ikinci yarıya güçlü bir şekilde girmek. Yönetimimiz iyi niyetle ve sorunları çözmek amacıyla işbaşında. Malatyaspor'u seven, destekleyen herkesin yönetim kurulumuza destek olmasını bekliyoruz. Bizler özveriyle, Malatyaspor'un sağlam bir kulüp yapısına kavuşturulması için büyük çaba harcıyoruz'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

11. Default

Marsilya'dan Ordu'ya

Süper Lig'de iki kez gol kralı olan Okan Yılmaz, Ordu macerası öncesinde FANATİK'e konuştu.
    8.1.2008

Bursaspor formasıyla harikalar yarattı, Marsilya’nın kapısından döndü... Süper Lig’de iki kez gol kralı olan Okan Yılmaz, Ordu macerası öncesinde FANATİK’e konuştu.
    1997-98 sezonu... Bursaspor formasıyla İzmir’de Beşiktaş’a iki gol attı... 9 yıl Yeşil-Beyazlı formayı giyerken 2 kez Süper Lig, 1 kez de TFF 1.Lig’de gol kralı oldu. 15 kez A Milli Takım’da yer aldı, 2003’te Fransa’daki Konfederasyon Kupası’nda 5 gol kaydetti. 2005’te Bursa’dan ayrıldı, sırasıyla Malatya, Konya, Sakarya ve Diyarbakır formasını giydi... Şimdiki durağı ise Ordu... Türk futbolunun en önemli yıldızlarından birinden, Okan Yılmaz’dan bahsediyoruz. Şimdi söz Kral’da...
    Tecrübeli futbolcu söze yine Bursa’dan başladı; “Şunu özellikle söylüyorum. İki kez gol kralı oldum ve ikisinde de bonservisim elimdeydi. Ama Bursa’dan ayrılmadım. Amacım Sedat 3 gibi gelecek nesillerin saygıyla andığı bir isim olmaktı.”
    ‘Menacerlerin kurbanıyım’
    Futbol hayatındaki en çok pişmanlık duyduğu olayın Marsilya’dan ayrılmak olduğunu kaydeden Okan, “Marsilya’ya transferim gerçekleşmedi. Menacerlerin kurbanı oldum. Bu benim için yıkım oldu. Sonra yine Bursa’ya döndüm” ifadesini kullandı.
    ‘Dostlarımı tanıdım’
    Bursa’dan sonra sırasıyla Malatya, Konya, Sakarya ve Diyarbakır’da oynadığını hatırlatan golcü futbolcu, “Geçen günlere bakılarak beni yaşlı oyuncu sanıyorlar. Ama ben henüz 29 yaşındayım ve yeni evlendim. Şimdiki genç futbolculara tavsiyem; şöhretin büyüsüne kapılmasınlar. Akarken doldursunlar. Futbolun gerçekten çok nankör olduğunu anladım ve gerçek dostlarımı düşüş döneminde tanıdım” yorumunu yaptı.
    ‘Kalıcı olmak istiyorum’
    Okan, “Ordu’ya büyük umutlarla geldim. Bahri Kaya beni takımında görmek istedi. Burada tanıdığım arkadaşlarım var. Sadece ailemi ve futbolu düşünüyorum” dedi.
    ‘Taraftar itici güç’
    Büyük yıldızların bile bazen dikiş tuturamadığını belirten Okan, sözlerini şöyle noktaladı: “Arsenal’deki Henry ile Barça’daki Henry’nin arasındaki fark görüldü. Taraftar benim için itici güç. Orduspor’da da aynı potansiyel var. Gollerimi atmaya devam edeceğime inanıyorum.”

Orduspor seyircisinin desteğiyle Okan Yılmaz performans yakalayabilir.Ama eskisi gibi olamaz....Örnekleri var İLHAN MANSIZ....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Okan Yılmaz sakatlandı ve 3 hafta sahalardan uzak kaldı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Okan yılmaz sakat evet..Zaten fizikmen hazır degildi.Oyüzden bu sakatlık o kadar etkilemedi takımı..
    Okan yılmaz bizim taraftar sayesinde eski havasını yakalayabilir..Zaten bizim kulüb birçok oyuncuyu eski formuna kavusturup gönderdi(Fatih sen,İnanç,Özgür,Serkan,)

14. Default

Sakat olmasının sebebi heralde topuk bağlantı noktalarında iltihaplanma oluşmuş.Bu sakatlık oyuncularda sık rastlanan bir sakatlık değilmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Orduspor-Altay Maçının iLK yarısı sona erdi.
    Ordu:0
    Altay:2
    Goller:27'Mehmet Şen,40'Mehmet Şen

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Orduspor-Altay Maçının iLK yarısı sona erdi.
    Ordu:0
    Altay:2
    Goller:27'Mehmet Şen,40'Mehmet Şen
    Altay'ım Mehmet Şen'le şov yapıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Altay'ım Mehmet Şen'le şov yapıyor..
    Maç 2-0 sonlandı. Sürpriz bir sonuç. Altay'ı tebrik ederim. Bu Mehmet Şen'de çok iyi bir oyuncu. Süper lig seviyesinde bana göre...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet Sen Bizim maçtan sonra Rizeye giderek imza atıyor..
    Bu arada Altay 3 numarası 2 tane bos kaleye kacırdı..

Altay öyle iyi falan oynamadı..Biz 3 seneden beri ilk defa bu kadar kötü oynadık..Heleki evimizde 3 pas yapamadık savunma döküldü..Hocamızı istifaya cagırdık..Kabul edilirse edicem dedi..Takımın kadrosu yetersiz..İnanılmaz kötü oynadık..Yani parama bile acıdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Mehmet Sen Bizim maçtan sonra Rizeye giderek imza atıyor..
    Bu arada Altay 3 numarası 2 tane bos kaleye kacırdı..

Altay öyle iyi falan oynamadı..Biz 3 seneden beri ilk defa bu kadar kötü oynadık..Heleki evimizde 3 pas yapamadık savunma döküldü..Hocamızı istifaya cagırdık..Kabul edilirse edicem dedi..Takımın kadrosu yetersiz..İnanılmaz kötü oynadık..Yani parama bile acıdım..
    Abi sizin takımda kiralık oyuncu dolu yahu. Bu adamlar zaten süper lig takımlarında oynuyor. Adamların kaygısı yok ki biz süper lige çıkalım diye. Onlar sadece paraya bakıyor. Biz de bu yüzden Erkan'ı yolladıkya. Sonra size geldi zaten.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 12.Ocak.2008 at 17:49
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mustafa maçı izledinmi bilmiyorum..Baya baskana,Futbolculara ve Hocaya tezaruhat yaptık..Kosun biraz,Takımda ruh yok falan dedik..Baskana çok kızdık..Hocayı istifaya davet ettik..Çünkü inanılmaz kötü oynadık..Nasıl anlatim bilemiyorum.

Takımın ilkonbirinde oynayan 3 adam yedekte..Erkan ferin stoperde basladı..Boyu 1.65 civarı her hava topu geçiyor onu..Ortasaha oyuncusu serkan sag bekte basladı..2.yarı takımın ofansif yönden en iyi oyuncusu senol sol beke gecti..Aynı hasan sas gibi..Tam bir rezalet..

Orduspor'da istifa şoku
    TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, teknik direktör Bahri Kaya, ''İstifamı yazılı olarak yönetim kuruluna vereceğim'' dedi. Kaya, Altay maçının ardından düzenlendiği basın toplantısında, takımının çok kötü bir futbol ortaya koyduğunu ifade ederek, ''Bu şartlar altında Orduspor'un geleceği açısından istifamı yazılı olarak yönetim kuruluna vereceğim'' dedi.

Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar da takımının Orduspor önünde mükemmel bir futbol ortaya koyduğunu söyledi.

Ordu'ya gelirken çekindiklerini, ancak kolay bir galibiyet aldıklarını belirten Uçar, ''Buraya gelirken bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştik. Orduspor, beklediğimizden daha kötü bir futbol ortaya koydu. Gerçekten takım olarak bugün mükemmel oynadık. Maç içinde yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik daha farklı kazanabilirdik. Beklediğimiz Orduspor'un karşımızda olmaması bizim için avantaj oldu. Kazandığımız için mutluyuz. İkinci yarıya iyi başlamak çok önemliydi'' diye konuştu.

12.01.2008

Kaynak : AA
    Artık gitsin..4 maçtır kötü oynuyorduk..En sonunda bugün rezil futbol oynadık..Ordu taraftarı 3 senedir hiçbir hocasına istifa et diye tezaruhat yapmadı..Artık çileden cıktık..
    Last edited by Emurafu : 12.Ocak.2008 at 18:43

21. Default

BAHRİ KAYA ŞOV....
    Bu kadar yanlış kadro ile maça çıkılmaz....
    1.Takımda ilk yarı ilk 11 de oynamayan Mülayim takımda ilk onbirinde oynattı.
    2.Defansata Gökhan Kolomoçu kesinlikle oynatmalıydı maç eksiği var diye oynatmadı.Bu adam Boluspordan geldi Bolunun her maçında oynadı nasıl maç eksiği olur???
    3.Maça forvette Ümit-Uğur ikilisi ile başlamamalıydı.Emre ilk onbirde Uğurun yerine oynatılmalıydı......

Bu kadar hatadan sonra istifa etmesi en doğrusu...
    Bana göre Orduspor tarihinde ilk defa bu kadar yanlış kadro ile çıktı sonu ise hüzün oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Boluspor - Kartalspor
    Samsunspor - İstanbulspor
    Karşıyaka - Giresunspor

Karşılaşmlara İddaa programından çıkarılmış.Ne bu rezillik anlamadım.Bu takımları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    BAHRİ KAYA ŞOV....
    Bu kadar yanlış kadro ile maça çıkılmaz....
    1.Takımda ilk yarı ilk 11 de oynamayan Mülayim takımda ilk onbirinde oynattı.
    2.Defansata Gökhan Kolomoçu kesinlikle oynatmalıydı maç eksiği var diye oynatmadı.Bu adam Boluspordan geldi Bolunun her maçında oynadı nasıl maç eksiği olur???
    3.Maça forvette Ümit-Uğur ikilisi ile başlamamalıydı.Emre ilk onbirde Uğurun yerine oynatılmalıydı......

Bu kadar hatadan sonra istifa etmesi en doğrusu...
    Bana göre Orduspor tarihinde ilk defa bu kadar yanlış kadro ile çıktı sonu ise hüzün oldu...
    Mülayim'i sundan oynattı..Hazırlık maçlarının yıldızı idi çünkü..Her maçta mülayim gol attı ve takımı sırtladı..Bence hoca performansına yanıldı mülayim olayını o kadar abartmaya gerek yok daha çok hatalar vardı..kanatsız oynadık.1.65 boyunda erkan stoperde oynadı.Sahaya karman çorman yayıldık..Ve en kötüsü 3 seneden beri bu kadar rezil bir futbol görmedim..Altayın 3 numarası o bos kaleye golleri atsa 5 falan olurdu..Neyse olan oldu.
    Bu arada aldıgım bir duyuma göre; Hoca Saban yıldırım olacak ve bekletiliyormuş..Ayrıca dün yapılanların hepsi bahri kayaya karsı bir oyunmuş..Yönetimin planımış..Dün 40.dakikada 2.gol oldu seref trübünü bosaldı..Gizli fırıldaklar dönüyor...Mesela giresun maçında göndereceklermiş hocayı baktılar takım kazandı göndermemişler..Sen ordu topcunusunun bu kadar rezil bir futbol +sahada yürüdügünü ne zaman gördün.Ayrıca taraftar grublarının hocayı maç icersinde istifaya davet etmesini daaha önce gördünmü???Hoca ile sürekli dalga gectiler..Bahri gol gol diye.Bunların hepsi oyunmuş..Trübün liderinden ögrendimCüneyt abiden

Cevap yazma sakın haBir daha uzamasın...
    Last edited by Emurafu : 13.Ocak.2008 at 14:12

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

20.Saniyede Giresunsporumuz Emrah Kol ile 1-0 öne geçti.

Yine 2.dakikada Emrah Kol'un şutu çataldan döndü.

Karşıyaka 0-1 Giresun
    Dakika 5

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murat gözünaydın
    Bu skor bizim işimize geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Emrah KoL bizim Lisedeydi Trabzon Lisesinde . Umut gibi kazmaların yerine Şu gençlere neden şans veriLmez anLamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dakikalar 20'yi geçiyor.

Giresunspor tek kale oynuyor.

Atak üstüne atak yapıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Dakikalar 20'yi geçiyor.

Giresunspor tek kale oynuyor.

Atak üstüne atak yapıyoruz.

dK 57'DE Şehmus Özer durumu 1-1'e getirdi..

Nesil
    2006

Boluspor 2 : 2 Kartalspor

Elazigspor 2 : 4 Eskisehirspor

Gaziantep BB 1 : 1 Malatyaspor

Karsiyaka 1 : 1 Giresunspor

Kocaelispor 1 : 1 Sakaryaspor

Mardinspor 0 : 2 Antalyaspor

Samsunspor 0 : 1 Istanbulspor

Maçlar Bitti
    Last edited by fm26mer : 13.Ocak.2008 at 16:01

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ordu 0-2 Altay
    --------------------------------------------
    Elazığspor 2-4 Eskişehirspor
    Karşıyaka 1-1 Giresunspor
    Samsunspor 0-1 İstanbulspor
    Boluspor 2-2 Kartalspor
    Kocaelispor 1-1 Sakaryaspor
    Mardinspor 0-2 Antalyaspor

Karşılaşmalar sona erdi.Şu ana kadar kendi evinde kazanan yok.

Sayfa 7 / 23 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri