Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Konyaspor Kazanır
-
Berabere Biter
-
Beşiktaş Kazanır
-
Sağlam: "Maçın hakkı son dakikada geldi"
Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam galibiyeti hakeden tarafın kendilerini olduğunu söyledi. Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok aşırı bir soğuk ve bunun yanında zeminin buz olması kazanmak isteyen takımlar için kötü bir ortam. Biz bu ortamdan olumsuz etkilendik, bu şartlarda bile bol pozisyon ürettik, özellike ikinci devrede. Oyuncularımı tebrik ediyorum, böyle bir zeminde oynamak her takımın harcı değil. 7-8 çok net pozisyonumuz vardı, bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Bir zaman gelecek ki bu pozisyonlardan daha çoğunu değerlendireceğiz. Maçı kazanmayı hakettik, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalıştık ve maçın hakkını son dakikadaki gol verdi. Maçın son bölümünde kanatlardan gelmeye başladık, bu gelen toplarda hava hakimiyeti olan bir oyuncunun sahada olmasını istedim ve Nobre'yi oyuna sürdüm. Konyaspor evinde ilk kez mağlup oldu, bu şartlarda Konyaspor'u mağlup etmek çok zor. Bugün daha iyi olan ve galibiyeti hakeden bizdik. Transferde arayışımız var, yanlış isim almaktansa doğru ismi geç almanın daha doğru olur diye düşünüyorum. Bir yabancı ve bir yerli istiyoruz." 12.01.2008
Kaynak : Sporx.com
Mesaj Yetkileri