Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon Sonu En Başarılı Takım Kim Olur ?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Ayg.22 ( Man.United )

40 43.48%
  • TR.CaPTaiN ( Liverpool )

17 18.48%
  • GfbSerkan ( Arsenal )

6 6.52%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

29 31.52%
181 ile 210 arası toplam 251 sonuç

Konu: Ada´da Büyük Kapışma 4

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chelsea'den Büyük Dolandırıcılık!!

Aguero'yu almak için Atletico'ya 39 trilyon ödeyen ve ligde atıcagı 30 gol sonrası 30 trilyon daha ödiycek olan Chelsea'nin büyük bir yolsuzluk yaptıgı ortaya cıktı.

Liverpool'u Nasıl Reddettiler!
    Aguero için Liverpool'un 65 trilyon nakit para önerdiği fakat Chelsea'nın Arjantin Başbakanının arayarak Aguero'yu Chelsea'ye gelmesi konusunda tehdit ettiği öğrenildi.
    Aguero Çaresiz Kaldı

Chelsea'ye gitmesse vatandaşlıktan cıkarılıcagını öğrenen Aguero ise Liverpool'a gitmek istemedıgını Atletico Başkan'ına belirtip,Chelsea'y gitmek istiyorum ben dedi.

30 Gol Sonrası 30 Trilyon Ödenmiyicek
    30 gol sonrası 30 trilyon ödiycez diyen Chelsea Teknik Direktörü Murat Özdemir kendı yakın çevresıyle yaptıgı konusmalarda ise;30 Trilyon falan ödemiycez o kadar enayimiyiz sözleşmeye başka bir madde eklettirdim bu sayede o 30 trilyonu ödemekten yırtıcaz dediği öğrenildi.

Yolsuzluk Yapıcak!
    Özel maddeyle 30 trilyonu ödemiycez diyen Murat Özdemir'in açıklamalarını Maliye Müfettişi Chris Fraizer şöyle cevapladı;
    Sayın Murat Özdemir'in yaptıgı bu acıklama yolsuzluk yaptıgının en açık kanıtıdır bu konuda bize yardımcı olmak için imza kampanyamıza katılmanızı öneririz.www.chelseayisorusturalımmı.com adresinden atıcagınız imzalarla bize yardımcı olabilrsiniz.

Kaynak:Fotomaç,Fanatik,DHA,İHA,Ntvspor,MHA,Muhammed Kaptan

Last edited by fenerbahce_1907 : 12.Ocak.2008 at 20:32

Mesaj Yetkileri