teşekkürler leverkusen'a elenmiz normalde çok iyi oynamıştık ona üzüldüm biraz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alaattin ve Ali Uçkulağın özellikleri çok kötüydü bende serbest bıraktım.Saidou ise gereksiz bir yabanc bence transfer bütçesi ise yanlışlıkla Sirbistan vatandaşlığını seçtim ondan galba istersen bi dene.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde İlk Yarı Bitti ve Puan Durumu Şöyle Oluştu;
Gürcan Bilgiç:Hocam ilk 5'i hedefliyordunuz ve lige çok iyi başlamıştınız ama son haftalardaki yenilgiler yüzünden ligin ilk yarisını 8. tamamladınız.2. yarıda bizi nele bekliyor?
Tolga Karakol:Bunun birkaç nedeni var ama benden kaynaklanan nedenler değil ilk önce ligim başında 14 futbolcu ile yollar ayrıldı ve kadro oldukça azaldı ve yerine yeni oyuncu almak için paramız yoktu birkaç futbolcu alabildik herşeye rağmen lige çok iyi başladik iyi 11 imiz vardi ama yedeğimiz yoktu bu yüzden iyi bir futbolcumuz kart cezalısı yada sakat olunca maç kazanmakta oldukça zorlanıyorduk som haftalarda Almeyda,R.Junier ve G.Ünal gibi yıldızların 1-2 aylık uzun süreli sakatlıkları sonucu çok zorlandık ve ligi 8. bitirdik ama şunu unutmayalım 6.,7. ve 8. takımların puanları aynı ve liderle aramızda sadece 8 puan fark var alacağımız birkaç futbolcu ile bu farkı kolayca kapatacağımızı düşünüyorum ve kimsenin şüphesi olmasınki ilk 5 hedefini çok rahatça tutturacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kalede Revizyona Gidildi.Kayserispor teknik patronun raporu doğrultusunda Hasan Sönmez ve Dimitar Ivankov ile yolar ayrıldi ve yerine Sakaryapor'un başarılı file bekçisi Luiz Martinez ve Genk klübünde oynayan gurbetçi futbolcumuz Sinan Bolat Kayserispor ile sözleşme imzaldı.
Kayseri Transfer Dönemine Hızlı Başladı;Manisaspor'dan Murat Ceylan ve Tuncay Süren Kasımpasa'dan Kartal Alpaslan Kayserispor klubüne kazandirildi.
Kayseri Forvet Hattını Gurbetçi Futbolcu Haluk Türkeri ile güçlendirdi.Karlsruhe klubünden alınan 21 yasındaki genc futbolcu Bochum klubünde yetişti ve gelecegin yıldızları arasında gösteriliyor.
KAYSERİSPOR'dan Bomba gibi transfer:SERHAT AKİN
KAYSERİ'DEN Son Bomba İbrahima Yattara Trabzon Klubünden 1.4 MN YTL karşılığında transfer edildi.
KAYSERİSPOR'da Kan Kaybı Kayseri'nin Yıldız Futbolcusu Mehmet Topuz 13 MN YTL karşılığında İtalya'nın Seria A takımlarından Atalanta'ya satıldı.
Teknik Patron Transferi Degerlendirdi;Bu paraya ihtiyacımız vardı zaten o bölgeye Serhat ve Yatttara gibi 2 yıldız futbolcu almıştık,yani tam isabet bir transfer olmutur.Seria A'ya bir Türk futbolcu göndermek bizim için gurur verici bir olay.