Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon Sonu En Başarılı Takım Kim Olur ?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Ayg.22 ( Man.United )

40 43.48%
  • TR.CaPTaiN ( Liverpool )

17 18.48%
  • GfbSerkan ( Arsenal )

6 6.52%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

29 31.52%
1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: Ada´da Büyük Kapışma 4

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal - Chelsea

Oyunun ilk dakkalarından itibaren rakip kaleyi abluka altına aldık. Üst Üste kaçırdırğımız pozisyonları sayamadık resmen. Sonunda defansın bir küçük hatası tabi şansında Lampard'ın yanında olduğu bir dakikada çok çok şanssız bi gol yedik ve yenik duruma düştük. Oyunu yeniden rakip sahaya taşımayı başardık. Yine ezici bi üstünlük kurduk rakip kalede. Ama Kaleci Lehman'ın yaptığı inanılmaz hata resmen maçı koparıp aldı. Chelsea kalecisinin uzun degajında Lampard topu çok iyi takip etti Kaleci Lehman topu üstünden kaçırınca Lampard ın pasında topla buluşan Malouda topu boş ağlara gönderdi.

Hemen 1 dakkika sonrasında Pirlo'nun oyundan atılması çok iyi oldu. Yeniden rakip sahaya yığdık oyunu. 2.yarıda Arda arda geliştirdiğimiz ataklardan sonuç alamıyorduk. Resmen gol kaçırma rekoru kırmıştık.

73.dakikada Quaresmayla bulduğumuz gol bizi heycanlandırdı. Takımı full ileri sürdüm. Tuore defansta kaldı ve diğer oyuncular full ileri sürdüm. Artık ya kaybedicektim ya kazancaktım. 81.Dakikada Hleb'in golüyle sevindik. O golden sonra kendi kendime '' Bu maçı artık kaybetmeyiz '' dedim. 1-4-2-3 ' e döndüm. Resmen gol kaçırma rekoru kırdık. Son dadikada Sagna'nın kafasında top auta gitti ve 1 Puana razı olduk.

Ve maçı anlatan tek Cümle. Arsenal T.D için spiker tarafından kullanılan o cümle ;

'' Futbolcular bu golleri atamadıktan sonra Teknik Direktör ne yapsın ''
    (Gerçektende altta anlatan spiker yazdı bunu )

Arsenal Teknik Direktörü
    Serkan Büyükgüroğlu
    Last edited by nerazzuri : 13.Ocak.2008 at 12:26

Mesaj Yetkileri