Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon Sonu En Başarılı Takım Kim Olur ?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Ayg.22 ( Man.United )

40 43.48%
  • TR.CaPTaiN ( Liverpool )

17 18.48%
  • GfbSerkan ( Arsenal )

6 6.52%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

29 31.52%
1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: Ada´da Büyük Kapışma 4

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan bey size yazıklar olsun.Maç için sadece anlatacaklarınız bunlar değil mi ? Sizde haklısınız.

Oyundan 50.dakikada düştüm.Ben düştükten sonra oyun taktiği otomatik olarak 4-4-1 'e döndü.Ve forvette Essien ile Belleti değişmeli oynadı.Agüero orta sahada veya sağ bekte görev yaptı.Anlaşıldığı üzere benm antrenör saçmaladı.Hatta bir ara defanstan ALEX bile forvet oynadı.Oyun benim kontrolümde değilken bunları yapabildiniz ancak kınıyorum sizi.Ayrıca Manu'ya 1-0 yenildiğimiz karşılaşmada da aynı durum olmuştu.Oyunda olmadığım sıradada oynanan maçı kaybetmiştik.Bunları not olarak eklemek istiyorum.Kesinlikle bahane sayılmaz ancak benim sorumluluğumda o an için olmayan maçlar için kimseye hesap veremem.

Ayrıca Chelsea-Liverpool maçının ss'i göremedim ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Serkan bey size yazıklar olsun.Maç için sadece anlatacaklarınız bunlar değil mi ? Sizde haklısınız.

Oyundan 50.dakikada düştüm.Ben düştükten sonra oyun taktiği otomatik olarak 4-4-1 'e döndü.Ve forvette Essien ile Belleti değişmeli oynadı.Agüero orta sahada veya sağ bekte görev yaptı.Anlaşıldığı üzere benm antrenör saçmaladı.Hatta bir ara defanstan ALEX bile forvet oynadı.Oyun benim kontrolümde değilken bunları yapabildiniz ancak kınıyorum sizi.Ayrıca Manu'ya 1-0 yenildiğimiz karşılaşmada da aynı durum olmuştu.Oyunda olmadığım sıradada oynanan maçı kaybetmiştik.Bunları not olarak eklemek istiyorum.Kesinlikle bahane sayılmaz ancak benim sorumluluğumda o an için olmayan maçlar için kimseye hesap veremem.

Sayın Murat Özdemir o röportaj Kıncak Huluç' a aitti biz haberci gazetecilik örneği göstereip yayınladık yoksa biz camia olarak sizin başarılı olacağınızı biliyoruz. Medyada yok ben O. Lyondan ayrılıp Chelsea menejeri olacakmışım sizin ayağınızı kaydırmak istiyomuşum gibi haberler yapılıyor alakası yok yalan(!) Lyon ve Chelsea kardeş kulüptür destekliyoruz(!) (Amma kıvırdım)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Evet bende göremedim Kesin Liverpool yenildi ManU ya çok üzüldüm ya t.d değişmeden önce döktüren takım şimdi ne hallerde

Mesaj Yetkileri