Karaman: "3 puan almak zorundaydık"

Ankaraspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligdeki durumlarının belli olduğunu ve kendileri gibi takımların bu tür maçlardan 3 puan almak zorunda olduğunu, ancak Ankara derbisi olan bu mücadelenin berabere sonuçlandığını söyledi.

Ankaragücü'nü destekleyen iyi bir seyirci önünde verdikleri mücadelenin ilk yarısında öne geçtikten sonra skoru korumayı amaçladıklarını, bu nedenle gol yediklerini anlatan Karaman, ''İkinci yarıda sahada tam bir mücadele vardı. Her iki takımda skoru değiştirmek için mücadele etti. Hakem Fırat Aydınus ve ekibi bu maçta her iki takıma karşı ufak tefek hatalar yapsa da iyi yönetim gösterdiler'' şeklinde konuştu.

Karaman, Ankaraspor ve Ankaragücü kulüpleri arasındaki gerginliklerin, her iki taraftan birinin uzatacağı barış eliyle sorunları ortadan kaldıracağına inandığını ve bunu umut ettiğini de dile getirdi.
"Kaçırdığımız penaltı gol olsaydı.."
Ankaragücü Teknik Sorumlusu Hakan Kutlu, 1-1 berabere biten Ankaraspor maçından sonra yaptığı açıklamada, ''Kaçırdığımız penaltı gol olsaydı, skor farklı olurdu'' dedi.

Kutlu, Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Ankaraspor'un ligde tutunmaları ve kendilerinin de bu maçtan sonra galibiyetler almaya başlamaları dileğinde bulundu.

Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini söyleyen Hakan Kutlu, ''Takım oyunumuzdan memnunuz. Bu maçta da iyi mücadele ettik. Çok pozisyona girdik, ancak değerlendiremedik. Kaçırdığımız penaltı gol olsaydı, skor farklı olurdu'' diye konuştu.

-CEMAL AYDIN: ''GÖKÇEK'İN AÇIKLAMALARINI KINIYORUM''-
Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ise ''Melih Gökçek'in açıklamalarını Ankaralı bir seçmen olarak kınıyorum'' dedi.

Aydın, maçın ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
''Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı'nın geçen hafta yaptığı açıklamaları, Ankaragücü Kulübü Başkanı olarak değil, Ankaralı bir seçmen olarak kınıyorum. Tribünde seçmen olarak görmediği taraftarlar, seçmen olarak gerekli cevabı kendisine verecektir. Başkanın yaptığı açıklamaların altında kalamayız. Gelecek hafta bize yakışan açıklamayı yapacağız. Ankaraspor'un golünde kendinden geçercesine sevinen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankaragücü'nün attığı golü de sadece alkışlasaydı, tribünlerdeki taraftarlarımız ona alkışlarla cevap verirdi.''
Kaynak: Ajansspor.com