defansın sagına gerek yok transfere ugur ucur senı 20015-18 e kadar goturuyor.tek forvet ayne ılk sezon umıt nonda hakan superler hangısını koysan kral olur .ben amr ve aml le oynuyorum sol carruska sag arda turan .orta sahada 3 kısı koy top kapan ayhan olur,lincoln ,lınderot ortaya lıncoln u koy pas yapsın .takımada kanatt oyunu oynat sag ve sol aml-r nın top surmesını ac orta yaptır forvet hakan olunca kafa gollerını super gelır hemen .kornerlerıne on dırege kullandır ondıregede hakan ı koy .sol defans hakan balta yı keısn koy carsusska sakatlanırsa ılerıne rahatlıkla koyabılırsın yada orta sagaya .ben boyle ılk sezon sampıyon oldum.transfer yapacagım ılla dıyorsan mehmet topuz yada gökhan unaldan en az bırısını al yeter .havada karada katlayarakta satarsın ıkısınıde.ama benım takımdakı favorılerım .ugur ucar ,carruska,hakan balta,ve nonda bunları her mac oynat lıgın ıkıncı yarısında cossunlar .dahada kafana takılan olursa gs hakkında yardımcı olurum 2020 deyım almadıgım kupa kalmadı hemde en az herbırını 5er 6 sar kez .antremanda onemlı tabı ıstersen onuda yollarım .suanda dunyanın yarısı benı ıstıyor ama yok tek tercıhım gs sonrası manu gerısı yalan oluroyunu yamalı oynuyorsan 801 yanı forvetlerın bol gol kacıracaktır eger forvet 8 tane sut kacırdıysa emın ol 9.su gol olur cıkarma bekle 70 e kadar
genelde bende oyle oluyor tam cıkaracam yazıyor golu 9. sutta ha orta sahanın sutu en ii olanının sut atmnasını aç sallasın uzuaktan .benım dıyecegım bukadar basarılar.