Benim üzüldüğüm nokta taraftarın stada gelmemesi‚ bende gidebilirdim; ama hem maddi hemde derslerimden dolayı bu sezon sadece bir maça gidebildim. Bundan sonrada gidebileceğimi sanmıyorum.
Kombinesi olmayıpta gidenleri anlayabiliyorum bir çok nedeni olabilir. Ama kombinesi olupta gelmeyenleri anlayamıyorum. Tamam onlarında önemli işi olmuş olabilri gelmeyebilir. Ama koskoca tribünde herkesin mi işi çıktı? Kombine alıpta tribüne gelmeyen destek verdiklerini sanıyorlar. Tamam maddi olarak evet ama manevi olarak asla bir destek verdiklerini sanmıyorum. Bu takıma karşı ilk maçı kaybetmişiz rövanş niteliğinde bir maçtı ve tribünler boş sonuç değişmedi rövanşı´da kazanamadık. Süper Lig´de bu sezon yenemediğim takımlar arasına girdi. Umarım başkaları girmez.
2-0´dan sonra giden taraftarlar var onlara hak veriyorum. Yarın pazartesi iş-güç var. Bazı taraftlar karşıda oturuyorlar. Evlerine gitmeleri bir-iki saati buluyor. Haklılar artık kaybettik düşüncesi ile eve gidebilirler. Kalan taraftar ise maç 2-2 olduktan sonra destek vermeye başladı.
Üzüldüm‚ umarım bu sahneler bir daha yaşanmaz.