Basinas geliyor !..
Galatasaray'ın anlaştığı Yunanistan Milli Takımı'nın 32 yaşındaki kaptanı Angelos Basinas'ın hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağı öğrenildi. Geçen hafta içinde İstanbul'a gelen Basinas'ın menajeri Paul Koutsoluakis'in sarı kırmızılı yöneticilerle ön anlaşmayı yaptığı, İspanya'da oynayan Basinas'ın kulübü Real Mallorca'nun de bonservisi 300 bin Euro'ya vermeyi kabul ettiği belirtildi.
Sarı kırmızılıların 2.5 yıllık anlaşma yaptıkları Basinas'a da yıllık 1 milyon 200 bin Euro ödeyecekleri bildirildi. Yarın İspanya'ya gidecek olan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in perşembe günü Basinas'la birlikte İstanbul'a döneceği ifade edildi.
1.80 boyunda olan ve savunmanın önünde oynayan Basinas, 1995 - 2006 yılları arasında Yunanistan'da Panathinaikos takımında 199 maç oynayıp, 27 gol attı. Yunanistan milli takımının Avrupa Şampiyonluğunda da önemli pay sahibi olan Basinas, 84 milli maçta 7 gole adını yazdırdı. Basinas, 2006'da transfer olduğu Mallorca'da 38 maçta forma giydi.
Ligtv'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla bağlanan Tuncay Hazinedaroğlu da transferi doğrulayarak, "Ben olayın altyapısını hazırladım. Diğer yönetici arkadaşlar da kalan bölümünü tamamladılar. Henüz resmi bir imza yok ama bundan sonra bir pürüz çıkacağını düşünmüyorum" dedi.
LigTv
Hemde baya ucuza alıyoruz..Basinas gibi adamlar 35 yasına kadar rahat oynar..Zaten basinas dün ilkdefa yedek oturdu..19 maçta oynadı busene
Basinas artık Aslan gibi!
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Tunca Hazinedaroğlu, İspanya'nın Mallorca takımında forma giyen Yunanistan Milli Takımı kaptanı Andreas Basinas'ın transferinde önemli aşama kaydedildiğini söyledi. Lig TV'de telefonla canlı yayına katılan Hazinedaroğlu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Basinas için transfer görüşmelerini sürdürdüğünü belirtirken, ''Bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Basinas İstanbul'a gelecektir'' ifadelerini kullandı.
Hazinedaroğlu ayrıca, Basinas'ın Türkiye'de forma giyecek ilk Yunan oyuncu olması ve Yunanistan Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapması açısından ayrı bir önem taşıdığına da dikkati çekti.
14.01.2008
Kaynak : AA
Last edited by Emurafu : 14.Ocak.2008 at 16:43
Yunan olması bir yana kalsın ; Erol Bulut Yunanistan'da forma giydi, sorun olmadı..
Tecrübesi yeter Basinas'ın , 3 yıl rahat oynar..
Martinez açıkladı!
Sakaryaspor kalecisi Martinez Futbolig’e konuştu… Galatasaray’a transferi an meselesi olan Kolombiyalı Kaleci Star Spor İstihbarat Şefi Uğur Önver’e şunları söyledi;
"Evet Galatasaray’ın benimle ilgilendiği doğru. Her an resmi bir teklif gelebilir. Recep Başkanımız Galatasaray kulübüyle görüşmeleri bizzat yürütüyor. Galatasaray çok iyi futbol oynayan bir takım. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Türkiye’nin en büyük kulübü. Bu transfer olursa benim için çok büyük bir transfer olur.
Başkan benim için konuşmaları sürdürüyor. Bana göre bu transfer %80-90 bitti. Para konusunu hiç konuşmadım. Kafamda tek bir şey var o da Galatasaray’a transfer olabilmek. Çok heyecanlıyım. Zaten Galatasaray’ın her maçını izlemeye çalışıyorum televizyondan."
Holosko transferine döndü bu Martinez olayı.. Oyuncunun konuşması, kafa karıştıran açıklamalar falan.. Gelecek herhalde..![]()
Arkadaslar hepimiz yanılıyoruz martinez olayı bu...
Galatasaray yönetimi martinezi istiyoruz diye teklifde bulunmamış(Nedense galatasaray almak istiyor diye anılıyor basında)
Sakarya baskanı kaleci bora'nın önünü açmak için Bizim yönetime bir teklifde bulunmuş.Mehmet topal,özgürcan,mehmet güven(Kiralık),Martinez sezon sonu almak opsiyonu ile(Kiralık) önerilmiş...
Bizim yönetim topalı tabiki vermeyi kabul etmemiş hemen reddetmişler..Sakarya yönetimi bu sefer Güven ve Özgürcan olursa olur diye teklif yollamış..Yani bizimkilerden haber bekleniyor..Sakarya yönetimi Martinezi Galatasaray'a kakalamaya calısıyrolar..Kendi baslarına gelin güvey olmuşlar..Oyuncuları pazarlamak için yapıyorlar bunu.
Mehmet yıldız olayı gibi aynen...Nedense bizim yönetim istiyormuş gibi görünüyor öyle birsey yok..Hem basinas gelirse kontejan doluyor..Basinas imza atmadan bu transfer olmaz kaldiki kontejan bosalması lazım..Umarım anlatabilmişimdir![]()
Last edited by Emurafu : 14.Ocak.2008 at 21:44
Yunan bir oyuncu bir çok maçta taraftarın aşırı tepkisini alacaktır..!
Basinasa pek sıcak bakmıyorum şuan.
Basinas transferi hayırlı olsun.Yararlı olacaktır mutlaka..
So what?
Saike
Galatasarayın en etkili taraftar grubu ultrAslan ve sitesinde şu anda transfer konuşuluyor.. Aşırı bir tepki görmedim, herkesin kendi görüşü sonuçta ama adam çıkar takır takır topunu oynarsa kimse de tepki göstermez.. Ayrıca forumda Basinas'ın dedeleri Osmanlı soyundan olabilir, bu nedenle Türk statüsünde oynamalı diye muhabbet bile dönüyor..![]()
Yunan diye çamur atmaya çalışan olur tabii ki.. Transfer resmiyet kazansın da önce, bunları konuşmak için erken..![]()
Galatasaray taraftarlarını suan hepsi bu transfere seviniyor hiçbirsey olmaz..Söyle birsey olabilir rakip taraftarlar maç içersinde bunu koz olarak kullanabilir..Bu arada çokta abartmaya gerek yok..Bu ülkede israili,Sırp'ı falan oynadı oynuyorda hiçbirsey olmadı..Adam futbol oynamaya geliyor savasa degil..kaldıki bizim oyuncularda yunanistanda oynadı.
Galatasaray dellas ile ilgilenirken recep tayyip erdogan bizim baskanı arar derki;Bu transferi kesin bitirin der iki ülke acısından çok önemli der..İnanın bana devlet baskanları bizden çok seviyordur..Irkcılıgın olmadagı tek ülke var oda Türkiye.
Last edited by Emurafu : 14.Ocak.2008 at 23:46
Belki size spekülasyon niteliğinde gelecektir ama sezon başında yabancı sınırı kalksaydı Fenerbahçe transfer edecekti Martinez’i ,çünkü gösterdiği performans ile Aziz Yıldırım’ın beğendiği kalecilerden biridir.
Hatta şöyle bir espri vardı;’’Batman’dan(Kezman) sonra Örümcek Adam’da(Martinez’in Kolombiya’daki lakabı) Fenerbahçe’de’’ şeklindedir.Kaldı ki Rüştü’nün gidişi ve Volkan’ın sözleşme imzalama konusunda gösterdiği amatörce davrancışlar yüzünden bu transfer tamamlanmak üzereydi. Yabancı sınırı kalkmadı sadece arttı, Fenerbahçe’de vazgeçti.
İyi kaleci değil fikriyatına katılmıyorum kesinlikle, Latin kalecilerin popüler olduğu Avrupa futboluna, genelde dışarıya Arjantin, Uruguay,Brezilya ve Kolombiya kaleci yolluyordu. Şimdi Meksika, Venezüela ve Bolivya gibi ülkelerinde kalecileri de ilgi görüyor.Martinez Galatasaray’da oynayamaz diyenlerin , bu iddiayı yaparken nedenlerini de yazmasını beklerdim.
Bolton W. Jaaskelainen’i Finlandiya kulübü Vaasan’dan almıştı,çünkü Finlandiya’da yılın kalecisi olmuştu. Başarılı bir scout birikimi sayesinde bu transfer tuttu.Şimdi GS’ye Jaaskelainen isteniyor.Eğer Jaaskelainen’i GS Vaasan’dan isteseydi belki şimdi Martinez’i beğenmeyenler onuda istemeyecekti.Bu psikoloji ile iyi transfer yapılamayacağı kanaatindeyim.Isaksson ise Ravelli’den sonra gelmiş en iyi kaleci konumunda,bu isim değerlidir.Ama bu isim olmuyorsa Martinez alınabilir ve bence çokta yerinde bir transfer olur,çünkü hedefleri olan ,vizyonu geniş bir kaleci,en baştan başlayıp en tepeye çıkmayı kafasına koymuş bir kaleci...
Kariyeri;
>> Envigado
>> Independiente Santa Fe
>> Kolombiya Milli Takımı
>> Sakaryaspor
>> ?
Koray Dusova making tactical change...
Koray abi yazin süper. Evet Jääskeläinen cok gencken Finlandiyada yilin kalecisi olarak, bayaa ilgi cekmisti( Boltonun scout ekibinide). Simdi Martinez daha ünlü klüpte olsaydi, isteyenler artardi.
Martinez'i Almıyoruz Arkadaslar..Sakarya mehmet yıldızı olayı gibi bize önermiş
Hakan Ünsal :"Adnan Sezgin perşembe günü Basinasla dönecek ve bu hafta imza atılacaktır,Basinası AEK da istemiş ilk etapta onu düşünmüş fakat Galatasaraydan teklif gelince kararı değişmiş,Martinez olayı ise asılsız,Galatasaray zaten vazgeçmişti Martinezden" dedi şuan 6 pas adlı programda..
Faik Çetiner:Programa girmeden Adnan sezgin ve Haldun üstüneli aradım dedimki;Martinez transferi nasıl gidiyor dedim,,Onlardabana martinezin M'si ile ilgilenmiyoruz dediler..
Yarın aksam Kanal A da mallorca-Madrid kupa macı var büyük ihtimal basinas yine oynatmazlar..Omaçtan sonra gelecekmiş..
Bu kadar transfer haberleri işaalah oyuncular etkilemez....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derbiden bu yana yok
Her şey 29 Eylül 2007’de başladı. Karl Heinz Feldkamp, Beşiktaş derbisinin oynanacağı günün sabahında kaptan Hakan Şükür ile Cassio Lincoln’ü kadro dışı bıraktı. Yaşadığı bu olay sonrası Alman teknik adamla arasına kara kedi giren Sambacı, o günden bu yana adeta futbola küstü. Takım arkadaşları sahada ter dökerken, hâlâ salonda tek başına egzersizlere devam eden Brezilyalı futbolcunun, Türkiye’den bir an önce kaçmak için fırsat kolladığı iddia edildi. Bu iddiayı ortaya atan ise Lincoln’ün çocukluk arkadaşı olan vatandaşı Dede’ydi.
Diego, Vaart ve o...
Lincoln ile futbola birlikte başladıklarını, çocukluklarının birarada geçtiğini ve bir gün mutlaka Atletico Mineiro’daki gibi yeniden birlikte forma giyeceklerini ifade eden Dede’nin Bild’e yaptığı açıklamalar, noktası virgülüne dokunmadan şöyle: “Bana, Türkiye’de çok mutsuz olduğunu ve Almanya’ya dönmek istediğini söyledi. Bundesliga’da bu mevkii için Bremen’li Diego ve Stuttgart’lı Van der Vaart dışındaki en iyi isim o. Onun gelmesini çok isterim. Bu durumu kulübüme de ilettim...”
Aralık’ta buluşmuşlar
“Tatilede de beraberdik, aynı şeyleri yineledi. Devre arasında transferi zor olsa da, Dortmund şansını denemeli. Bonservisini almak da zor değil. Çünkü Türkler önce 20 Milyon Euro istiyor, göndermek isteyince ise çok ucuza veriyorlar. Belki 1 Milyon Euro’ya bile alabilirsiniz!” FANATİK, Dortmund’un İspanya’daki kampında Dede ile buluşan Bild muhabiri Jörg Weiler ile görüştü. Weiler yazdıklarının birebir doğru olduğunu söylerken, Galatasaray’ın sitesinde Lincoln’ün yalanlamasına yer verildi.
Last edited by ordulu5252 : 15.Ocak.2008 at 13:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferle alakasını çözemedim.Medya zaten Lincoln'e dua ediyor oda olmasa haber yapamayacaklar..
Lincoln haberi su katılmamış yalan..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Adamın mutsuz olması için bir neden yok ki, aldı parayı peşin peşin.. Doğru düzgün oynadığı yok, oynadığı zaman da tribünlerin sevgilisi.. Taç atarken bile tezahürat yapılıyor.. Dünya Lincoln'e güzel..
27853 kez okunduCassio Lincoln'den Zorunlu Açıklama
Bugün Almanya'daki Bild Gazetesi'nde çıkan bir haberde, Borussia Dortmund kulübü oyuncusu Leonardo De Deus Santos’un (Dede), ''benim Galatasaray’da mutlu olmadığıma'' dair bir söylemde bulunduğu yazılmıştır.
Öncelikle çocukluk arkadaşım Dede’nin böyle bir açıklama yapmadığını biliyorum.
Geldiğim günden itibaren, bana gerek kulüp içi gerekse kulüp dışı gösterilmiş yakınlık, ilgi ve sevgiden ne kadar çok etkilendiğimi her fırsatta dile getirdim.
Sakatlığımın sürdüğü bu günlerde sahalara bir an önce dönmek için çalışmalarıma devam etmekteyim.
Galatasaray’da çok mutlu olduğumu ve burada uzun yıllar kalmak istediğimi kamuoyuna duyururum.
Saygılarımla,
Lincoln Cassio De Souza Soares
Olay kapanmıştır.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Hayır anlamadığım olay şu. Bu zorunlu açıklama geçen gün yapıldı. Ve Fanatik Gazetesi bunu göre göre, bile bile neden manşet yapıyor anlayamıyorum.
I'm back...
Mustafacım..Onlar yatıp kalkıp Lincoln'e dua etsinler yoksa yapacak haber de bulamayacaklar..
Neyse Basinas gelior sırada kim gelir sizce bir forvet mi yoksa orta sahaya ve ya da kaleye bir transfer mi?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Forvet kesinlikle alınmaz..Hem kontejan doluyor..Benim aklımı Adnan Polat'ın londrada olması karıstırıyor.Ordan bir transfer daha cıkabilir ama kontejan dolu,Önce basinas bir imza atsın bakalım.
Mondi dönmek istiyor
Sezon başında Almanya İkinci Lig ekiplerinden Köln'e transfer olan Mondragon, Galatasaray'a dönmek istiyor. Daum'un çalıştırdığı Köln'de beklediği ortamı bulamayan Kolombiyalı kaleci, Galatasaray Sportif Direktörü Mustafa Turgun'u arayarak, "Burada mutsuzum. Türkiye'deki günlerimi ve arkadaşlarımı özledim. Köln'den ayrılmak ve yeniden Galatasaray forması giymek istiyorum" dedi. Cimbom'a 2001'de gelen Mondi, yaz başında ani bir kararla Almanya'ya gitmişti.
Kaynak: Sabah
Türk olursa gelsin yahu![]()