Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Sivasspor Kazanır

18 64.29%
  • Berabere Biter

3 10.71%
  • Trabzonspor Kazanır

7 25.00%
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: TSL 18.Hafta |Sivasspor - Trabzonspor

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çok açık penaltı.Çağdaş son çare olarak arkadan kayıyor.Ayağıyla Musa'nın ayağına çelme yapıyor.Hatta Musa düşmemek adına 1-2 adım atıyor ancak duramıyor ve düşüyor.Tekrar tekrar izlemeni tavsiye ederim.Tartışılır bir yanı yok bunun...
    Bende Lig Tv den izledim Çağdaş kaydı ama müdehalesini göremedim pek beLkide sahanın buz oLmasından dolayıdır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Tebrikler Sivas..!

Bülent Uygun maçtan sonra açıklama yaptı Byüyklerin Yedekleriyle ilgileniyoruz diye En basiti Ceyhun diye..Ardından Aziz Yıldırımın açıklaması verildi Sivasa Her türlü destek vermeye hazırız 11 dışından bir oyuncu istesinler verelim diye..Böyle giderse Seri bozulacak ve Anadolu takımı Şampiyon olacak!!! İnşALLAH
    Seriyi zaten Trabzonspor 10 sene bozmuştu . 6 birinciLik 4 ikinciLik ile.O zamanLar böyle Lig tv den ,sponsorlardan para da geLmiyordu. Sivas'da 67 de kuruLmuş ama sadece bu sene parLadı o da Ligimizin büyüklerinin istikrarsız oLmalarıdır. Sezon sonu görecez Sivasspor şampiyon oLamıcak bu kadrosuyla . Öle abartılacak bir kadroları ve oyunları yok. Trabzonspor'u şu an yenmek zaten çok koLay Gökdeniz Yattara hariç oyuncusu yok.
    Last edited by shamur1 : 14.Ocak.2008 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri