1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Kırmızı Siyah Tutku[AC Milan]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kkontrol View Post
    Oyunun versiyonu nedir sorabilirmiyim. 8.0.1 de bu oyuncuları o fiyata almak imkansız. Milanı sevdiğim için defalarca oynadım ama hiçbirini o fiyatlara alamadım. Mesela Pandev favori oyuncularımdandır. Lazio ve Milan rakip (fierce rival) olduklarından 25milyon dolara diğer takımlara sattıkları halde Milana asla satmıyorlar. Bu transferler için bir yönteminiz varsa yazarsanız sevinirim.
    Oyunun versiyonu 8.0.0.
    8.0.1'i indirmeye üşeniyorum açıkçası. Pandev için çok zorlandım. 11 takım talip olunca 25,5M$ fiyat belirlemişler. Teklif yaptım kabul edildi.
    Diğer bir sebebi de teklif için cevap süresi olabilir. Ben genelde Next Week yapıyorum ve para uygunsa kabul ediliyor.(Minimum Fee Release Clause değerini teklif ettiyseniz[Brezilya ve İspanya için] Today'i de işaretleyebilirsiniz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maçları toplu halde vereceğim:

Küçük Madonna Sahipsiz!
    (Derby delle Madonnina)

Mücadelemizle kazanabileceğimiz maçı son dakikada verdik.
    Inter'i ikinci maçta kesinlikle yeneceğim.

Devamı:

İlk devre bitti. Devre arasında çok transfer yaptık ve birkaç oyuncumuzu gönderdik.
    Mavi çizginin altındakiler devre arasında olanlar:

Gruptan çıktıktan sonra Benfica ile eşleştik ve skor tablosundan da gördüğünüz gibi ilk maç 2-2 bitti.

Bu da son olarak lig tablosu:

En yakın rakibim Inter'e 7 puan fark attım.
    Bugünlük bu kadar. İyi günler!
    (Transferler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.)
    Last edited by Wesley Sneijder : 14.Ocak.2008 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri