-
Ertem Şener’in sunduğu ve Star TV’de yayınlanan FutboLig programına konuşan Sırp golcü “PSV TV’ye yaptığımı açıklamalar çarptırıldı, Türkiye’de çok mutluyum, 2-3 yıl daha buradayım'' dedi.
Kezman, Star TV'den Uğur Önver’in sorularını yanıtladı:
- Mateja, Star TV'den Uğur ben. Nasılsın?
- İyiyim. Teşekkür ederim.
- Şu an İstanbul’da mısın?
- Tabii ki.
- Bazı açıklamalarını duyduk. Doğru mu?
- Yani?
- PSV TV'ye İngiltere Premier Ligi'ne gitmek istediğini söylemişsin.
- Hayır. Ben gelecekte bir gün olabilir demiştim. Şu an devam eden 4 yıllık bir kontratım var. Burada mutluyum. Belki daha sonra.
- Ben sana açıklık getireyim istersen. Çünkü herkes senin Fenerbahçe'den ayrılıp İngiltere'ye gitmek istediğini söylüyor.
- Bu ülkede herkes istediğini konuşuyor ve yazabiliyor. Fakat benim devam eden bir kontratım var ve Türkiye'de kalacağım. Bunu herkese söyleyebilirsin. Burada mutluyum, hiçbir problemim yok ve hiçbir yere gitmiyorum.
- Teşekkür ederim Kezman. Sakat değilsin değil mi?
- Hayır hayır. Kendimi gayet iyi ve formda hissediyorum.
- Tekrar oynayabilecek misin?
- Evet yeniden oynayabileceğimi düşünüyorum. Eski formuma kavuşmam için yeniden forma giymem lazım.
- Mateja, ben senin böyle bir açıklamada bulunmadığını ve Fenerbahçe'de kalmak istediğini, ancak ileride bir gün İngiltere'ye gideceğini söyleyeceğim.
- Tabii ki dileğim günün birinde yeniden Premier Lig'de oynamak. Fakat bu belki de 2-3 yıl sonra gerçekleşir. Şu an buradayım ve mutluyum. Hedeflerimiz çok ve şampiyonluk istiyoruz. Ben de bu takımda forma giymek istiyorum.
- PSV'ye de gitmiyorsun değil mi?
- Hayır hayır düşünmüyorum.
- Teşekkür ederim Mateja.