Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık bir yıldan beri bütün FM severlerin en çok istediği şey olan TSL ligleri data şefinin artık değişmiş ve yeni bir döneme girilmiş olması son günlerde oyun hakkında duyduğum en iyi haberlerden birtanesiydi.Yıllardır el sürülmemiş alt ligler,takımlar ve oyuncular artık olabildiğince güncellenecek,insanların istekleri ve beklentileri eskisine göre oldukça fazla şekilde karşılanabilinecek.Bu görevin herkesin ortak fikir yürüttüğü ve destek verdiği Perpetua'ya verilmiş olmasıda SI'ın artık TSL'ye önem vermek istediğini bir nevi açıklayan bir olaydır.Yıllardır gelen eleştirilerin son FM serisinde inanılmaz artış göstermesi insanların artık ne derece memnun olduğunu gösteriyordu.Aylar önce bir platformda belirttiğim gibi bu seneki data ayrıntılı incelenmiş ve sağlam olmazsa mutlaka birilerinin görevinden olacağını söylemiştim.Artık işini hem severek hemde o sevginin getirdiği ciddiyet çerçevesinde yapacak insanların zamanı olduğuna göre yeni datayı sabırsızlıkla bekliyoruz.Gerek araştırma,gerekse datayı şekillendirme konusunda gece gündüz çalışan ve özel hayatlarından sürekli feragat edip zaman zaman bizim oyun oynarken yaptığımız gibi data hazırlarken asosyalleşen arkadaşlarımızı harcayacakları emek için şimdiden tebrik ediyorum.Yapılan datayla milyonlarca insanın bu oyunu oynayacağı konusu benim için en tepededir.Şef olarak göreve getirilen isimlerin bu işi layıkıyla yapacaklarından şüphe duymadığım gibi görevi sopnuna kadar hakettiklerindede hemfikirim.Tüm FM severlere,data için yıllardır uğraşanlara,TSL özlemi çekip oynayamayanlara hayırlı olsun.

İyi çalışmalar,saygılar