iyi transfer
iyi transfer
Werder Bremen'i iyi sömürdü Bayern....
Hamit'e kulübe yolu göründü iyice..
Hayırlı olsun Timo..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Hamit oynamayı sürdürebilir bence.
Bu Bayern ne kadar büyük kulüpmüş be kardeşim.Şampiyonlukta yarıştığı takımın en önemli oyuncularından birisini transfer ediyor daha sezon bitmeden.
Transfer iyi.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Borowski Sol açık diye biliyorum. Hamiti etkilemez.İyi transfer hayırlı olsun.
bayern yine sallıyor ortalıgı transferde
kadrosunu iyice geliştirdi yıldız oyuncular yedek kalabilir bu transferle yetineceklereini zannetmiyorum bakalım önümüzdeki sene neler olacak.
Sol açık tabiri genelde AML bölgesi için kullanılmıyor mu ? Bence en doğru tanım Erdem'in tanımı olmuş ama takılmamak lazım bu kadar yahu..![]()
Güzel transfer Bayern için.Bremen'in yıldızlarını tek tek alıyor Bayern.
yahu sızde sımdı gıtmıssınız adamın mevkısının tartısmasını yapıyorsunuz, adam bulmus parayı ıyı oynamıs Bayern gibi takıma gitmiş siz burda onun mevkisini tartısıyonuz, bırakın onu kım aldıysa o dusunsun![]()
Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Brezilya'nın Palmeiras takımında forma giyen ortasaha futbolcusu Caio'nun Almanya'ya geldiği ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.Ülkesinde Gremio Barueri, Guarani ve Internacional takımlarının da formasını giyen Brezilya'lı ortasaha futbolcusu, 2007-2008 sezonunda Palmeiras adına 11 kez fileleri havalandırmıştı.Alman ekibin teknik heyet sorumlularından Bernd Holzenbein'in 3 defa canlı olarak izlediği ve olumlu rapor verdiği genç futbolcu, Frankfurt'un Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 2. futbolcu oldu. Kırmızı siyahlılar daha önce bir başka genç yetenek Çek Milli golcü Martin Fenin'i de renklerine bağlamıştı.Eintracht Frankfurt kulübü başkanı Heribert Bruchhagen ise yaptığı açıklamada, "Caio da Fenin gibi genç ve yetenekli bir futbolcu. Gelecekte bize çok şey katacağına eminim" dedi.
frankfurt iyi transferler yapmaya basladi.
Frankfurt adına çok ince bir transfer olmuş.
Schake 04: "Mesut Özil'in sözleşmesini uzatmıyoruz"
Schalke 04 Menajeri Andreas Müller, Türk asıllı Alman futbolcuları Mesut Özil'le yollarını ayıracaklarını açıkladı.
Mesut Özil'le bir süre önce başlattıkları kontrat yenileme görüşmelerini kapattıklarını ve bu futbolcuyla olan sözleşmelerini uzatmayacaklarını belirten Müller, "Bu durum, son hafta ve aylarda olanların bir sonucudur. Her zaman karşı tarafın Schalke'ye olan bağlılık düzeyine göre hareket ettik. Ancak karşı tarafta böyle bir şey göremedik. Dolayısıyla artık güvenimiz kalmadı" dedi.
Bu durumun kendilerini üzdüğünü belirten Müller, "Çünlü Mesut'u her zaman olağanüstü yetenekli bir futbolcu olarak gördük. Ancak bu kararı almamız gerekiyordu" diye konuştu.
Edinilen bilgiye göre Schalke 04 kulübü, son görüşmelerde 19 yaşındaki futbolcuya yıllık 1,5 milyon Avro'luk maaş önermesine karşın, Mesut Özil'den olumlu yanıt alamadı. Mesut'un, Arsenal'in kendisiyle ilgilenmeye başlamasından bu yana aklının Premier Lig'de olduğu ve bu nedenle de Schalke 04'te kalmak istemediği belirtiliyor.
Mesut Özil, bu sezon şu âna kadar, Bundesliga ve Avrupa'da toplam 15 kez Schalke 04 forması giymişti.
Kaynak:Goal.com
Last edited by fenerbahce_1907 : 21.Ocak.2008 at 19:30
Milli golcü futbolcu Halil Altıntop'un formasını giydiği Bundesliga ekibi Schalke 04'ün, Uruguay'lı golcü Vicente Sanchez'i renklerine bağladığı açıklandı.Schalke kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Meksika'nın Deportivo Toluca takımından transfer edilen 28 yaşındaki futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı ve 27 numaralı formayı giyeceği bildirildi.Schalke kulübü genel menajeri Andreas Müller ise yaptığı açıklamada, "Vicente Sanchez, transfer listemizin en başında yer alan isimlerden biriydi. Çok hızlı, driplingi kuvvetli ve gol vuruşunda çok usta. Ayrıca her gittiği kulüpte sevilmiş ve popüler olmuş bir futbolcu ve bu yüzden de Deportivo Toluca kendisini verirken büyük zorluklar çıkardı" dedi.Uruguay'lı Milli futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldim. Uruguay'lı takım arkadaşlarımdan Schalke ile ilgili hep güzel şeyler duydum. umarım Toluca'da gösterdiğim performansı burada da sergileyip takımımın başarılarına yardımcı olurum" dedi.Deportivo Toluca kulübü ile mevcut sözleşmesi yaz döneminde bitecek olan ve bonservisi için 1 Milyon Euro ödenen golcü futbolcu, 2 defa Meksika ligi şampiyonluğu yaşadığı Deportivo Toluca'da 2001 yılından beri 200 lig maçında görev alıp 71 gol atarken, Uruguay Milli takımında ise 26 maçta sahaya çıkmış ve 4 kez ağları havalandırmıştı.Alman ekibin Ocak ayındaki ara transfer döneminde, Albert Streit ve Ze Roberto'dan sonra kadrosuna kattığı 3. futbolcu olan Sanchez, yeni takımında vatandaşları Carlos Grossmueller ve Gustavo Varela ile birlikte forma mücadelesi verecek.
Mesut özil iyi bir yerlere gelecektir Türkiye bu oyuncuyu kaçırarak büyük hata yaptı
BiLiyorsunuz ki koyduğunuz konuLarda kaynak beLirtmek zorundasınız..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Onu kapacak biri bulunur, Mesut'un da çok umrundaydı...
Bu oyuncu kesinlikle boşta kalmaz. Mükemmel yeteneği var.
Arsenal'i seçerse hakettiği anda forma bulur fakat bence Schalke'de kalması onun adına daha iyi olabilirdi. En azından 1-2 sezon daha.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg, Urawa Red Diamonds'un Japon Milli ortasaha futbolcusu Makoto Hasebe'yi renklerine bağladı. Wolfsburg kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, teknik direktör Felix Magath'ın uzun süredir takip ettiği 24 yaşındaki futbolcuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandığı ve bonservis bedeli olarak 1.1 Milyon Euro ödeneceği bildirildi.Japon Milli futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Wolfsburg gibi bir kulüpte oynayacak olmak benim için bir onur. Almanya'yı seçtim çünkü burada yeteneklerimi daha iyi sergileyebileceğimi düşünüyorum. Takımıma katkıda bulunmaya başlamak ve gücüne güç katmak için sabırsızlanıyorum. Buradaki futbol standartı Japonya'ya göre daha üst seviyede. Çok çalışıp, burada da başarılı olabileceğimi ispatlamak istiyorum. Buraya bir an evvel uyum sağlamam çok önemli ve bu yüzden en yakın zamanda Almanca'yı öğrenmeye başlayacağım" dedi.Yeni takımında 13 numaralı formayı giyecek olan ve Wolfsburg kulübü tarihindeki ilk Japon futbolcu olan Hasebe, 2002 yılında Urawa Red Diamonds'a transfer olurken, 2004 yılında Japonya J-Lig'de yılın futbolcusu seçilmiş ayrıca 2006 yılında lig şampiyonluğu ve geçtiğimiz sezon da Asya Şampiyonluğu yaşamıştı. İtalya Serie A ekibi Siena'nın da transfer listesinde olan ortasaha futbolcusu, Holger Osieck'in teknik direktörlüğünü yaptığı Urawa Red Diamonds'da toplam 168 maçta görev almış ve 22 kez fileleri havalandırmıştı.İlk olarak teknik direktör Arthur Zico zamanında Japonya Millli takımında görev almaya başlayan Hasebe, toplam 6 kez Milli formayı giymişti.
Bende Arsenal'de daha iyi işler yapabileceğine inanıyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.