Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 217 sonuç

Konu: Piramitin Gölgesi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eve yeni geldim de şimdi yazdıklarınıza baktım. Kroos'un özellikleri iyi değil o kadar ama potansiyeli yüksek diyor scoutlar, ayrıca FM 2007'den de biliyordum. Burdisso'ya Valencia'nın yaptığı teklifi kabul ettim de şimdi şöyle birşey var. Hani o kadar para teklif edince insan "bu adam acaba çok mu iyi" diye düşünüyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya. Ama şimdi sattım gitti. Bir de Maxwell'e Real Madrid 79 milyon TL verdi ama Maxwell çok iyi ya. Satmaya gönlüm razı olmuyor. Sonra, paraya ihtiyacım yok ki niye satayım değil mi? Hem defansif hem de ofansif yönü iyi adamın. Fizik gücü de iyi üstelik. Ya Silva'ya 90 milyon TL + Stankovic'i verdim vermiyorlar, daha ne istiyorlar anlamadım ki çorabımı da vereyim bari. Arkadaşlar klüp binasına giremiyorum yav, binanın önü böyle 2 metre para olmuş.

Bana özellikle AMC, MC olmak üzere, AMR, MR mevkilerine oyuncu önerir misiniz arkadaşlar?

Bir de Micah Richards 74 milyon TL eder mi? Dolar değil, TL olarak.

İnter 24 yaşındaki Cristian Pander'i ücretsiz olarak aldı.
    Last edited by Flawless Victory : 11.Ocak.2008 at 21:03

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

binanın önü para olmuş zuhaha emrah abi kariyerlerin süper yav.. her neyse bence madem paranla dövüyorsun milleti richards'a ver süper bir oyuncu denedim de biliyorum ama chivu samuel cordoba varken?? yine de al sen

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Arkadaşlar klüp binasına giremiyorum yav, binanın önü böyle 2 metre para olmuş.
    emrah koparttın beni.. evde sessizlik vardı bir de yarılınca bizimkiler de şaşırdılar nooldular falan diyolar. bi daha böyle şeyler yaparken haber ver yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

abi süper kariyer gidiyor snn tv programlarını daha sıklıkla bekliyoruz ama amr olarak jesus navası alabilrisn amc ise reauelme süpper

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper gidiyosun

Para olayıda bir hayli komik

AmR Jo**uin iyi olur..

Bu arada yeni sezonda taktigini degiştircekmisin yoksa aynı TT ile devammı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ

Gelenler :

Elano / 49 milyon TL / AM RC, FR
    Augusto Fernandez / 12.5 milyon TL / AM RC
    Tevfik Köse / 1.1 milyon TL / FC
    Micah Richards / 57 milyon TL / D RC, DM
    Enrico Alfonso / 2.6 milyon TL / GK
    Andrea Luci / Bedava
    Cristian Pander / Bedava / D/WB L
    Toni Croos / 19.75 milyon TL + % 40 pay / AMC (yıldız adayı)

Yılın transferi, Micah Richards! İlk maçta Juventus'a gol attı.

Gidenler :

Attila Filkor / 2 milyon TL
    Dacourt / Serbest
    Cruz / Serbest
    Figo / Futbolu bıraktı, jübile yapmayacağım.
    Burdisso / 60 milyon TL / Milan'a

Bekleneni veremeyen Burdisso, rekor bir fiyata satıldı.

Not : İnter devre arasında gelmek üzere Gerard Pique ile anlaşmak üzere.

Not : Şu anda İnter'in kalan transfer bütçesi 110 milyon TL'dir. Devre arasında Stankovic-Jo**uin takası olabilir.

İNTER'DE NİKAH TÖRENİ

Damat : Fernandez (Ferit)
    Gelin : Elano (Emine)
    Şahitler : Bozacı, Şıracı
    Nikah memuru : Samuel (Samet)

Samet : "Eveeet, hazır mıyız? Peki! Hayırlı bir iş için burda toplanmış bulunuyoruz. Sevgili Ferit Kaleyişaşırmaz ile Emine Golyemez evlenmek için bana başvurdular ve ben de Federasyonun bana verdiği yetkiyle sizlere soruyorum. Siz, Ferit Kaleyişaşırmaz, Emine Golyemezi; hastalıkta-sağlıkta, çim sahada-toprak sahada, ısıtmalı sahada-ısıtmasız sahada karılığa, şey pardon, takım arkadaşı olarak kabul ediyor musunuz?

Ferit : "Nevet"

Samet : "Peki siz, Emine Golyemez, Ferit Kaleyişaşırmaz'ı kocalığa, üff şey pardon ya, takım arkadaşı olarak kabul ediyor musunuz?

Emine : "Ay evet"

Samet : "Allah cezanı versin, şey yani, Allah bir topla oynatsın sizi inşallah. Ben de federasyonun ve federasyon binasının güvenlik görevlilerinin bana verdiği yetkiye dayanarak, öylece uyuyorum.. Şey yani, sizleri takım arkadaşı ilan ediyorum. Tüm İnter cuuuamiyasına ve adında i,n,t,e,r harfleri olan bütün klüplere hayırlı olsun. Gelini, şey yani, arkadaşını ister öp, ister vur, ister öldür. Ula Emine şaka bi yana, bize pahalıya patladın be. Bu sezon en az 25 gol atmazsan valla boşarım sizi. Hadi ben kaçtım, bizim hanım geç kalırsam kızıyor da.
    Last edited by Flawless Victory : 12.Ocak.2008 at 20:34

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Emrah abi süper yazıyorsun okurken koptum
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yazı çok hoş gerçekten transferlerde süper ötesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emrah abi 10 numarasın yav Emine golyemez bu arada tevfik köse inter'de oynayacak kadar iyi bir oyuncu mu??

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tevfik Köse'yi FM 2007'den biliyordum da o zaman iyiydi. Şimdi de iyidir inşallah. Ya sonuçta genç oyuncu. Zarar etmeyiz. En kötü ihtimal, aldığım fiyata satarım.

İnter Sezona Kupayla Başladı
    İnter takımı İtalya Süper Kupası'nda Juventus ile karşı karşıya geldi. Bu muhteşem maçı İnter İbrahimovic'in hat-trick'iyle 4-3 kazandı ve bu kupayı üst üste 4. kez kazanmış oldu. Juventus kalecisi Buffon, son dakikalarda hücuma çıkınca kale boş kaldı ve topla buluşan İbrahimovic tam "70" metreden attığı golle takımına kupayı getirdi. İbrahimovic bu golden sonra dakikalarca ayakta alkışlandı!

Avrupa Süper Kupası Barcelona'nın

İnter takımı Ayrupa Süper Kupası maçında Barcelona'ya (Messi'ye) 3-1 yenilerek kupayı kaybetti. Barcelona ile hiç kapanmayacak bir intikam yarası açılmış oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Barcelona'dan alacağın intikamı beklemeye başladık. Şl finalinde neden olmasın?.

Ayrıca Tevfik Köse iş görür, arada oynat onu da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Valencia Silva için 90 milyon TL + Maxwell + Maicon'u istiyor. Sizce bu şekilde kzk mı yerim yoksa uygun bir fiyat mı? Bu arada Manchester Pique'yi satmaktan vazgeçti, beni de sinir etti. İnşallah karşıma çıkarlar. Şimdi Benfica maçı var, bir kaza olmaz inşallah. Gerçi Şampiyonlar Ligi'inde UEFA'ya gitmek çok kârlı oluyor. Çünkü geçen sezon öyle oldu ve 27 milyon TL ekstradan para girdi kasama. Ben de iyice tüccar oldum ha, taraftar şampiyonluk bekler, ben para. Köse'yi oynatmam zor, bu kadar forvet varken de İtalya kupasında oynatabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence verme Silva için o kadar. Bizim arkadaş Barcelona'ya aldı. Verilen paranın hakkını vermiyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Neyse şimdilik vazgeçtim Silva'dan. Messi'yi istedim Barca hiç oralı bile olmuyor.

İNTER'DEN HARİKA BAŞLANGIÇ : 6-0

İnter Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Benfica ile karşılaştı. Maçın 2. dakikasında Zoro, 4. dakikasında Vieira kırmızı kart görünce iki takım da 10 kişi kaldı. Ancak bu durum maçta çok sayıda pozisyonun olmasını sağladı. Adriano ve Kallström'ün muhteşem oyunuyla İnter, rakibini adeta sahaya gömdü. Hatta Benficalı taraftarlar hakemin bir an önce maçı bitirmesi için dua ediyorlardı.

İnter ligde yine 10 lişiyle Lazio ile deplasmanda berabere kaldı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bizim arkadaş Barcelona'ya aldı. Verilen paranın hakkını vermiyor bence.
    Bu söz açıkçası çok hoşuma gitti. Gerçek hayattaymışgibi bir yorum oldu çünkü. İşte Football Manager'ın en büyük etkisi diyebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Bu söz açıkçası çok hoşuma gitti. Gerçek hayattaymışgibi bir yorum oldu çünkü. İşte Football Manager'ın en büyük etkisi diyebilirim.
    Kesinlikle katılıyorum.. (:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ee artık FM bir yaşam biçimi oldu. Onun için çok daha çarpıcı yorumlar görebiliriz fm severlerden. Zaten şimdi bütün arkadaşlara 256 ram öneriyorum, ram'inizi düşürün diyorum. Yoksa bu fm esir eder valla.

La Gazetta Della Sport : Messi uçuyor mu?

Son günlerde gazetelerde Messi'nin uçtuğuna dair yazılar çıkmaya başladı. Messi'nin bu sezonki performansı gerçekten inanılmaz. Her maçta rakiplerini eziyor adeta. Özellikle LGDS yazarlarından Martin Pignatelli'nin Messi uçuyor mu adlı köşe yazısında şöyle deniyor :

"Bu Messi çok tuhaf bir şekilde durdurulamıyor. Yoksa Messi uçuyor mu? Öyle ya uçmasaydı en azından faulle durdurulabilirdi. Ancak şimdi faul bile yapamıyorsunuz. Yoksa bu SI Games'in oyunu mu? Maç motoru iki boyutlu, nasıl olsa bunlar uçtuğunu anlamaz diyip böyle bir oyun mu tertiplediler, ne dersiniz? Bir gerçek var ki Messi artık transfer döneminin en önemli ismi. Sir Gürbüz onu almak için pantolonumu bile satarım diyor ya bence şimdiden bizim gazeteye ilân versin, ancak alıcı çıkar. Ben onun yerinde olsam, bütün takımı satar Messi'yi alır karşılıklı tavla oynardım. Çünkü ancak bu şekilde transfer edilebilir."

Sampdoria - İnter : 0-3
    Empoli - İnter : 0-3
    İnter - Bordeaux (ŞL) : 1-0
    Last edited by Flawless Victory : 13.Ocak.2008 at 02:13

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

eğlenceli bir kariyer başarılar
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyosun,Messi'yi almak cok zor umarım alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sezon başlayalı 8 hafta oldu ve 7. kırmızı kartımı gördüm. Anlayamıyorum bu adamlar niye kart görüyor ya. Ligde liderin 5 puan gerisindeyim ve üstümde 7 takım var. Top kapma en az seviyede olmasına rağmen özellikle Cambiasso ve Vieira olmak üzere oyuncularım hep kırmızı kart görüyor. Üstelik şampiyonlar liginde defansif ortasaha olmadan 3 maç oynamak zorundayım. Yeni sezonda kötü gidiyor işler. Bu kırmızı kart görme sorununu çözmem lazım. Gerçi hakemlerde de var. İnter'e karşı bir oyun oynanıyor. Çünkü her kırmızı karttan sonra spiker, İnterli oyuncular itiraz ediyor, hatalı bir karar falan diyor. Bu kadar hata olur mu kardeşim.

Kursa gidiyorum şimdi, akşama kariyere devam.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyunun zayıf yanı seni de vurdu demek. 2 tane önemli oyuncu çok kart görüyor. Ne yaparsan yap engelleyemiyorsun bunu. Galatasaray kariyerimde Lincoln ve Lindeorth önce UEFA finalini, bir yıl sonra da Şampiyonlar Ligi finalini kaçırmışlardı kartlar dolayısıyla. Yapabileceğin tek şey, rotasyonunu iyi oluşturmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Emrah abi güzel gidiyorsun.

69M € minimum teklif sınırı vardı messi ye.. inter le teklif ettim.. takım çok başarılı olmasına rağmen (önceki senden şampiyonlar ligi zaferi) adam bir türlü gelmiyo deli oldum...

gerçekten alması çok zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Para sorun değil de bazen klübü önce kabul ediyor, sonra vazgeçiyor. Sonra da diyorum bundan sonra siz teklif edeceksiniz. Bir daha teklif yapmam o oyuncuya. Şimdi oyuna devam edeyim bakayım. Sabah seansında ligde 8. idik ama liderle aramızda 5 puan vardı. Elano harika bir transfer oldu doğrusu. Hemen her maçta gol atıyor. Samet'in dediği gibi pahalıya patladı ama para sorun değil, nasıl olsa şampiyonlar ligi gelirleri vs. var. Ayrıca daha genç oyuncularımdan sattığım olmadı. Onlardan da iyi para kazanırım diyorum, göreceğiz.

İnter 16. hafta itibariyle liderliği yakaladı ve şu anda ligin zirvesinde bulunuyor. Bu süre zarfında Roma'yı 3-0, Milan'ı da 2-1 mağlup etti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GEÇEN SEZONUN İSTATİSTİKLERİ VE BİLGİLENDİRMELER

Gol kralı : Ibrahimovic
    Ligde sezonunu en iyi kalecisi : Julio Cesar
    Ligde yılın ikinci en iyi defans oyuncusu : Maicon
    Ligde yılın ikinci en iyi oyuncusu : Dejan Stankovic
    Yılın menajeri : Sir Emrah Gürbüz (öhö öhö)
    Yılın hakemi : Dommenico Messina
    Yılın takımı : Maicon, Stankovic, Ibrahimovic
    En çok forma giyen : Julio Cesar
    En çok şut çeken : Ibrahimovic
    En çok maç kurtaran : Adriano
    En kritik görev : Julio Cesar (kaleci)
    En iyi maç : İnter 4-0 Roma (UEFA Finali)
    En büyük başarı : UEFA Kupasının alınması
    En büyük hüsran : Şampiyonlar Ligi'nden elenme
    En kritik karar : Maxwell'i satmamak
    En iyi transfer : Matias Fernandez (35 milyon TL), Elano (50 milyon TL)
    En iyi satış : Burdisso (60 milyon TL)
    Potansiyel yıldız : Augusto Fernandez, Toni Croos
    En başarısız teklif : Silva
    Yakın hedef : Her yıl bir yıldız transfer etmek
    Uzak hedef : Messi'yi transfer etmek
    En iyi pas oranı : Cambiasso
    En çok top kesme : Chivu
    En çok kafa vuruşu isabeti : Samuel
    Hücuma en iyi çıkan : Maxwell
    Skora en çok katkı yapan ortasaha : Stankovic, Kallström
    Kendini en çok geliştiren : Kallström
    En çok transfer teklifi alan : Maxwell
    En yüksek fiyatlı teklif alan : Maxwell (105 milyon TL, Barcelona)
    En istikrarlı : Julio Cesar
    En çalışkan : Adriano, Ibrahimovic, Julio Cesar
    En disiplinli : Maxwell, Matias Fernandez
    Kendini daha fazla geliştirmesi beklenen : Matias Fernandez, Augusto Fernandez, Toni Croos
    İskelet oyuncular : Ibrahimovic, Stankovic, Vieira, Squillaci, Maicon, Chivu, Elano
    En iyi anlaşanlar : Maicon-Stankovic
    Anlaşamayanlar : Matias Fernandez-Chivu

Yapılan yeni transferler (takıma devre arasında katılanlar) :

Johnny Gowdy / 4.4 milyon TL + % 40 pay / Arsenal'den
    Gyan Asamoah / 26 milyon TL + % 30 pay / Udinese'den

Sezon sonunda takıma katılacak FREE transferler :

Assimiou Toure / yaş 22 / Leverkusen / Alman pasaportlu / Togolu
    Sergio Sanchez / yaş 21 / Espanyol / İspanyol
    Andrea Russoto / yaş 20 / Treviso / İtalyan
    Gerard Pique / yaş 22 / Man. United / İspanyol (muhteşem transfer)
    Paulinho Betanin / yaş 23 / Livorno / İtalyan pasaportlu / Brezilyalı
    Manuel Fischer / yaş 19 / Stuttgart / Alman
    Filipe / yaş 23 / Deportivo / İtalyan pasaportlu / Brezilyalı
    Preston Edwards / yaş 19 / Millwall / İngiliz
    Charles-André Doudin / yaş 22 / La Chaux-de-Fonds / İsviçreli
    Carlos Saez / yaş 19 / Rayo / İspanyol

Sergio Avila / (AB vatandaşı olmadığı için transfer iptal olacak)
    Ricardo Douglas Packer / yaş 21 / (AB vatandaşı olmadığı transfer iptal olacak)
    Timothee Atouba / yaş 26 / (AB vatandaşı olmadığı için transfer iptal olacak)

Not : Pique, Filipe dışındaki oyuncular -büyük ihtimal- takıma katılır katılmaz satılacak ve para kazanılacak. Bir nevi ticaret

Bu sezonun son puan cetveli :

Lig istatistikleri :

Şampiyonlar Ligi :

İnter Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya kendi sahasında yenilince grupta liderlik şansını kaybetti ve diğer grubun lideri Valencia ile eşleşti. İlk maç Giuseppe Meazza'da oynanacak. Ligde ise ilk yarının sonlarına doğru liderliği alan İnter, bir ara farkı 4 puana çıkardıysa da, bu sezon transfere 300 milyon TL'ye yakın para harcayan Milan farkı 1 puana indirmeyi başardı. İnter'in önünde 6-7 maçlık kolay bir seri var. Bu maçların tamamını kazanırsa şampiyonluk yolu İnter'e açılacak. Son Juventus maçında berabere kalan İnter, 10 gün içinde 3 kez karşılaştığı Lazio'yu 2 kez yendi ve hem İtalya Kupası'nda tur atladı hem de Lazio ile ligde arayı birkaç puan daha açtı.
    Last edited by Flawless Victory : 15.Ocak.2008 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper gidiyorsun emrah abi bu arada asamoah'a biraz fazla vermemiş misin??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mükemmel transferler Emrah abi süper gidiyorsun ayrıca tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    süper gidiyorsun emrah abi bu arada asamoah'a biraz fazla vermemiş misin??
    En az teklifi yapan bendim, diğerlerini kabul etmedi Gyan.. Bir de özellikleri çok iyi yani. Az önce de Messina'yı 4-0 yendim 2-3 gol attı. Tam bakmadım.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Mükemmel transferler Emrah abi süper gidiyorsun ayrıca tebrikler.
    Teşekkür ederim.

İnter ligde puan farkını 5'e çıkarttı. Son 3 haftadır Lazio ve Milan'ın sürekli kaybetmesinden dolayı Juventus ikinci oldu.

Eğer senin piramidin atak ise, kii attığın gollerden belli oluyor, bence bu konuda fm saçmalamış ki niye diyeceksin, benimde tam tersi durumum söz konusu 2 dc ve bir dm ile oynatıyorum takımıı gol atıyorum ama bir elin bir yada iki parmağı kadar aynı şekilde gol yememde çok zor oluyor tabii oyunculara atadığım geri oklarda etkili fakat kenel görüntü olarak sonderece saçma bi görüntü oluşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aslında takım iyiyse taktiğin bir önemi yok FM'de. Bu durum FM 2005'ten sonra hep böyle oldu. FM 2006 ile birlikte oyun çok değişti. FM 2005 çok zordu ve çok zevkliydi. Geçen sezon oynadığım HSV maçını hatırlarsınız, o turun ilk maçında deplasmanda karşılaştım. Rakip dökülüyordu ama Guerrero 4 gol attı 4-3 kazandılar. 3 kere öne geçtim kazanamadım. Yani taktik falan çoğu zaman hikaye. Defans yapınca daha çok pozisyona giriyorsun. Tabi saçmalık yani.

takımı iyi yapanda genelde taktik oluyor oyuncu tek başına çıkıp oynamıyor, taktiğe alışması keyfinin iyi olması ooooo ama taktik bence fazlasıyla önemli, şu an oynuyorum manchesteri aldım. maçlarım çekişmeli gidiyor ara ara puan kaybediyordum. biraz düzenleme ile muhteşem oldu bu geçe oynadığım en az 10 maçtır beraberlik dahi yok tam gaz devam, turnuvaya hazırlıyorum taktiğimi.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri