1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demand View Post
    öncelikle herkese selamlar siteye yeni üye oldum

benim düşüncelerim tuttugum takım beşiktaş hakkında bobonun bitiriliciği 15 olmalı

serdar özkan da arttırıma gidilmeli gercekten cok kötü

delgado da değişim olmamalı son zamanlarda cok ilerledi

hakan arıkanın refleksleri iyi olmalı ama yan topları mümkünse 0 yapın ve topları sektirsin

cisse ve tello arttırılmalı ricardinho düşürülmeli

koray arkadaşımın dediği gibi serdarın positioning özelliği bencede cok iyi

şimdilik aklımda kalanlar bunlar iyi oyunlar

dip not:örnek veriyorum bobonun bitiriliciği 20 olmamalı 20 sadece dünyada en iyilerin olmalı bobonun bitiriciliği 20 luca tonin de 20 ikisinin aynı olamaz düşüncesi bence mantıksız
    tamamen şahsi fikrimdir

iyi oyunlar

Bobo için 15 finishing yüksek olur diye düşünüyorum. Zaten 20 lerden filan hiç bahsetmiyoruz çünkü onlar dünya çapındaki son vuruş yapabilen forvetler için ama 15 değerinin de Türkiye içinde en iyi finishingi olan forvetler için olması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin bir Ümit Karan benim gözümde 15 finishinge sahip olabilir. Bobo benim gözümde bir Ümit Karan gibi finishing ile ön plana çıkan bir forvet değil, her özellikten belli bir seviyede var ama hiç biri üst düzey değil.

Serdar Özkan oyunda gerçek ile alakası olmayan bir durumda fakat çıkacak yamada gerçekçi olacak.

Evet Delgado aslında şuan oyundaki değerleri haketmeyen bir oyuncuydu fakat bu sezon oynadığı futbol ile hakettiğini gösterdi. Delgado da büyük değişiklikler olmayacak.

Yine katılıyorum, Hakan Arıkan refleksleri ve birebirleri iyi olan fakat yandan yapılan ortalarda zaafı olan, topları ilk hamlede tutamayan, sektiren bir kaleci olacak.

Evet, Cisse ve Tello arttırılacak, çok gerçekçi olacaklarını garanti edebilirim, Ricardinho da düşürülecek.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Bobo için 15 finishing yüksek olur diye düşünüyorum. Zaten 20 lerden filan hiç bahsetmiyoruz çünkü onlar dünya çapındaki son vuruş yapabilen forvetler için ama 15 değerinin de Türkiye içinde en iyi finishingi olan forvetler için olması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin bir Ümit Karan benim gözümde 15 finishinge sahip olabilir. Bobo benim gözümde bir Ümit Karan gibi finishing ile ön plana çıkan bir forvet değil, her özellikten belli bir seviyede var ama hiç biri üst düzey değil.
    Türkiye içindeki en iyi finishingi olan forvet 15 olmalıdır diyosun.Yanlış bir düşünce bence.Türkiye'de bitiriciliği 15 in üstünde olan forvet olamaz mı yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Türkiye içindeki en iyi finishingi olan forvet 15 olmalıdır diyosun.Yanlış bir düşünce bence.Türkiye'de bitiriciliği 15 in üstünde olan forvet olamaz mı yani?
    Aslında tam olarak öyle demiyorum, şöyle anlatayım. 20 nasıl bir oyuncu için verebileceğimiz en üst düzey puan ise 15 de düz mantık olarak Türkiye için verilebilecek en üst düzey puan olarak görüyorum. Yani bir oyuncunun bir özelliği üst düzey ise onu direk 20ler 19lar seviyesine çıkarmıyorum. Türkiye liginin şartları, örneğin golcü ise bu golleri attığı kaleciler ve defans oyuncularının yetenek seviyeleri, yada defans ise durduğu forvetlerin dünya çapında forvetler olmayışı filan bunları hep gözönünde tutuyorum. 15 rakamı otomatikman benim bunları gözönünde tuttuğum anlamına geliyor, fakat eğer gerçekten hakediyorsa 20 bile veririm, varsa 20 finishing hakeden forvet veririm.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by demand View Post
    koray abi teşekkür ederim ufak bir sorum olacak patch ne zman cıkacak cevap verirsen teşekkir ederim
    Rica ederim, herhalde Ocak ayı transferleri de bittikten sonra Şubatın ortalarına doğru çıkar diye tahmin ediyorum.

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Olamaz degil sadece pek yok maclari izlerseniz Turkiye'deki bitiriclilik cok geride forvetlerimiz cogu zaman en buyuk zaaflari. Baska ligler'deki usta bitiricileri gozunuzun onunde bulundurun mesela.
    Evet, aynen böyle işte.
    Last edited by koray_capello : 17.Ocak.2008 at 23:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Aslında tam olarak öyle demiyorum, şöyle anlatayım. 20 nasıl bir oyuncu için verebileceğimiz en üst düzey puan ise 15 de düz mantık olarak Türkiye için verilebilecek en üst düzey puan olarak görüyorum. Yani bir oyuncunun bir özelliği üst düzey ise onu direk 20ler 19lar seviyesine çıkarmıyorum. Türkiye liginin şartları, örneğin golcü ise bu golleri attığı kaleciler ve defans oyuncularının yetenek seviyeleri, yada defans ise durduğu forvetlerin dünya çapında forvetler olmayışı filan bunları hep gözönünde tutuyorum. 15 rakamı otomatikman benim bunları gözönünde tuttuğum anlamına geliyor, fakat eğer gerçekten hakediyorsa 20 bile veririm, varsa 20 finishing hakeden forvet veririm.
    Anladım,sağolasın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    15 degilde 16 bence uygundur, Türkiyedeki en iyi finishinf verilebilecek rakam.

finishingi 15 üstünde olan forvetlerden kac tane varki türkiyede? oda olsa olsa Ümit Karan olabilir
    Ü.Karan,Semih,Cenk ilk aklıma gelenler.Bence bunlar 15 in üstünde finishinge sahipler...
    Last edited by anilton : 17.Ocak.2008 at 23:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by anilton View Post
    15 degilde 16 bence uygundur, Türkiyedeki en iyi finishinf verilebilecek rakam.

finishingi 15 üstünde olan forvetlerden kac tane varki türkiyede? oda olsa olsa Ümit Karan olabilir

Mesaj Yetkileri