Bu ligde Espanyol kollaniyor,kesin sike var.Sen paf takimla cik maclara![]()
Bu ligde Espanyol kollaniyor,kesin sike var.Sen paf takimla cik maclara![]()
Bundan sonra oyun içerisinde karşılaştığımız ilginç olayları bu başlık altında yazıyoruz gerekszi konu açmıyoruz arkadaşlar...
Bende oyuncu değiştirmek için takımımın üstüne tıklamıştım cıkarmak istediğim oyuncuyu diğeriyle değiştirdim tam onaylıycakken adam kırmızı kart gördü oyundan atıldı ama oyuna baktım oyuncu hem oyundan atılmış hemde oyuncu değişikliği olmuş cok hoşuma gitmişti 11 kişi dewam ettik maça ama bi dahaki maç o oyuncum cezasından oynıyamamıştı =)
http://www.youtube.com/watch?v=llwnroPen8o
aykut gol gol gol...![]()
[CENTER]Arkadaşlar Tamamen kendi yarattığım deli bi taktikle oynuyorum ATL MADRİD te her maçım devamlı bu kadar şut çekiyorum.Ama özellikle bu maç rekor kırdım sanırım.( yuhh dedim bu kadar şut maç 2-2 )
( Arkadaşlar biraz daha ayarlama yapınca Taktiği sizlerle paylaşıcam.Seveceksiniz.Çünkü Hermaç en az 20 şut direk kaleye gidiyo.Gerisi sizin Forvetinize Ve AMC nize kaldı. Taktiğim 4-4-1-1..Ama dehşet )
Gelecek olan Taktikten Bazı Maç Görüntüleri ;
şu anda hem ManU nun hem de İtalya nın teknik direktörüyüm oyunda 2011 yılındayım...italya nın rekorlarına kısmına girdiğimde çok şaşırdığım birşey gördüm...İtalya milli takımı en büyük yenilgisini 2024 yılında Macaristan a karşı 7-1 alıyor...gördüğünüz üzere imagede de en alt sağ köşede bulunduğum tarih yazıyor...çok ilginç bir anım oldu...bir kez daha hayal kırıklığına uğradım FM 2008 ile ilgili...orjinal aldığıma çok pişmanım...![]()
Last edited by shadowrefree : 11.Aralık.2007 at 18:11
orjinal alın diyorlar sonra da böyle adamı aldığına pişman ediyorlar
Last edited by akcan07fb : 13.Aralık.2007 at 22:27
mantıklı...çünkü finans durumun eksi bakiyedeyse ceza veriyorlar...
Puan silme cezası 2007'de de vardı.Hatta benim silmişlerdi finansal sorunlardan dolayı.
maç:fenerbahçe-olympiakos
maç 1-0 fenerin üstünlügüyle gitmekte. Oyunu türkçe spikerle oynuyorum.Gökhan gönül hafif bir sakatlık geçirdi spikerde sakatlığın nedeninin lualua olduğunu söyledi. Aradan 10 saniye geçti ve defans oyuncum breno lualua yı sakatladı.
artık gökhan ın öcünü mü aldı bilemicem
Last edited by irresolute : 03.Ocak.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şuanda fenerbahcenin menejeriyim ve 2. sezon birinci sezonda ıvory coast la afrika kupasını oynadım finalde penaltılarla kaybettik.istifa ettim sonra fenerin başına gectim baktım menejer arıyolar ikinci sezona kadar tek başarım afrika kupasının menejeri olmak ama buraya kadar normal...personal özelliklerime bi baktım dünya klası olmuşum...sevilla manu felan beni istiyor haberlerde ole geciyor....baska zaman butun kupaları topluyom dunya klası olamıyorum bunda nasıl oldum anlıyan var mı arkadaslar..tabi şöhretin sefasını sürüyorum popular manager yazıyo tanımlamada![]()
Ah be yapılır mı bu bize.![]()
Zenginler sıralamasında, PSV en fazla yükselirken, Ajax en fazla düşüyor. Üstelik bu iki takım ezeli rakip. Bir ayrı şey de, ilk sene PSV şampiyonken bu listenin geçerli olduğu sene Ajax şampiyon olmuş, bütçenin azalmasına rağmen. Gailba transfere çok para harcamış.
Transferden fazla harcamış olabilir ama Fm'de bir takım en fazla 2 trasnefr yapıyo ve bunlar fazla pahalı olmuyo buda ilginç bir olay...
turksportal...
Jens Lehmann adlı mübarek kalecim , Robert Green adlı daha mübarek bir kaleciden degaj golü yedi. Kayıtlı oyunu sildim, işim olmaz.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
yoq artık Lebron James! diyesim geldi
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
bir keresinde fm 08 oynarken trabzonspor küme düştü çok güldüm ve çok şaşırmıştım![]()
SS almadım ;
w.bremendeyken barcadan diegoya teklif gelir ben redttim Diego bu druma üzügün ama biryandan da takımda kaldığı için mutlu:S
ilginç olaylar burda paylaşılıyormuş buraya yazıyorum mesajı birde
En son başıma gelen komik sinir bozucu ve oyundaki garibana küfür etmeme neden olan hadise
Takım yorgun yedek takımımda yorgun alt yapıyla çıktım kupa maçı ilk maçı 3-0 yenmişim terbiyesiz Franchinin yaptığına bakın ya bide özel yetenekli dio koçlarım harbiden özel yeteneği varmış
![]()
ppm eklenmeli oyuncuya ''kendi kalesine takar''
gülsemmi ağlasammı şaşırdım vallaadamların kaleyi bulmayan şutları bile gol oluyo
![]()
vay anası o nasıl tablo öleAdamların isabetli ortası yok n ası 3 gol atmışlar
![]()
Bende portsmouth ile oynuyordum zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncum afrika kupasından dönemediği paso yenilidiğim için sinir küpü olmuştum birde bu geldi başıma.
Afrika kupasından yeni dönen papou diop defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak tek defans oyuncum vardı geride, rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!!
Bende saçımı başımı yoldum..
Böyle bir durumda rakip takımın topu taca atması gerekmezmi yau.Bu nasıl bir oyun nerde fair play?