Sayfa 6 / 30 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Bu ligde Espanyol kollaniyor,kesin sike var.Sen paf takimla cik maclara

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bundan sonra oyun içerisinde karşılaştığımız ilginç olayları bu başlık altında yazıyoruz gerekszi konu açmıyoruz arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Bende oyuncu değiştirmek için takımımın üstüne tıklamıştım cıkarmak istediğim oyuncuyu diğeriyle değiştirdim tam onaylıycakken adam kırmızı kart gördü oyundan atıldı ama oyuna baktım oyuncu hem oyundan atılmış hemde oyuncu değişikliği olmuş cok hoşuma gitmişti 11 kişi dewam ettik maça ama bi dahaki maç o oyuncum cezasından oynıyamamıştı =)

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Thumbs down

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Eheheh, süper ya. Kilit adamı bir işe yaramıyorsa, takım ne işe yarar ki?
    artık yuh ani kilit adam bile bi işe yaramıosafeneri sewiolar işte

Talking Şut Rekoru mu ??

[CENTER]
    Arkadaşlar Tamamen kendi yarattığım deli bi taktikle oynuyorum ATL MADRİD te her maçım devamlı bu kadar şut çekiyorum.Ama özellikle bu maç rekor kırdım sanırım. ( yuhh dedim bu kadar şut maç 2-2 )

( Arkadaşlar biraz daha ayarlama yapınca Taktiği sizlerle paylaşıcam.Seveceksiniz.Çünkü Hermaç en az 20 şut direk kaleye gidiyo.Gerisi sizin Forvetinize Ve AMC nize kaldı. Taktiğim 4-4-1-1..Ama dehşet )

Gelecek olan Taktikten Bazı Maç Görüntüleri ;

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şu anda hem ManU nun hem de İtalya nın teknik direktörüyüm oyunda 2011 yılındayım...italya nın rekorlarına kısmına girdiğimde çok şaşırdığım birşey gördüm...İtalya milli takımı en büyük yenilgisini 2024 yılında Macaristan a karşı 7-1 alıyor...gördüğünüz üzere imagede de en alt sağ köşede bulunduğum tarih yazıyor...çok ilginç bir anım oldu...bir kez daha hayal kırıklığına uğradım FM 2008 ile ilgili...orjinal aldığıma çok pişmanım...
    Last edited by shadowrefree : 11.Aralık.2007 at 18:11

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

orjinal alın diyorlar sonra da böyle adamı aldığına pişman ediyorlar

Smile Puan Silme Cezası

arkadaşlar ben oynarken gördüm şaşırdım ama çok mantıklı tabi bazen böyle cezalar olabilir.
    ama nedense portsmouth tan iki kere 9 puan silmişler. herhalde baya gıcık gitmiş federasyon bunlara
    bi de coca-cola liginde iken wigan a 10 puan silme cezası verildi.
    birazdan onu da gönderirim
    Last edited by akcan07fb : 13.Aralık.2007 at 22:27

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mantıklı...çünkü finans durumun eksi bakiyedeyse ceza veriyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Puan silme cezası 2007'de de vardı.Hatta benim silmişlerdi finansal sorunlardan dolayı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

maç:fenerbahçe-olympiakos
    maç 1-0 fenerin üstünlügüyle gitmekte. Oyunu türkçe spikerle oynuyorum.Gökhan gönül hafif bir sakatlık geçirdi spikerde sakatlığın nedeninin lualua olduğunu söyledi. Aradan 10 saniye geçti ve defans oyuncum breno lualua yı sakatladı.
    artık gökhan ın öcünü mü aldı bilemicem

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by sonOsmanLI View Post
    maç:fenerbahçe-olympiakos
    maç 1-0 fenerin üstünlügüyle gitmekte. Oyunu türkçe spikerle oynuyorum.Gökhan gönül hafif bir sakatlık geçirdi spikerde sakatlığın nedeninin lualua olduğunu söyledi. Aradan 10 saniye geçti ve defans oyuncum breno lualua yı sakatladı.
    artık gökhan ın öcünü mü aldı bilemicem
    Hehe çok güzel yakalamışsın

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    arkadaşlar ben oyunda real madridin başındayım henüz ligin ilk haftası benimde realle ilk maçım biraz heyecanlı idim ben murcia deplasmanından 5-1 lik galibeyetle döünce lider olucağımı düşünmüştümki maçtan sonra Espanyol-Eibar maçının sonucunu görünce şooook oldum

baya iyi bi hazırlık dönemi geçirmişler anlaşılan

e yuhh artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shadowrefree View Post

şu anda hem ManU nun hem de İtalya nın teknik direktörüyüm oyunda 2011 yılındayım...italya nın rekorlarına kısmına girdiğimde çok şaşırdığım birşey gördüm...İtalya milli takımı en büyük yenilgisini 2024 yılında Macaristan a karşı 7-1 alıyor...gördüğünüz üzere imagede de en alt sağ köşede bulunduğum tarih yazıyor...çok ilginç bir anım oldu...bir kez daha hayal kırıklığına uğradım FM 2008 ile ilgili...orjinal aldığıma çok pişmanım...

demekki 2024 yılında bööle bişey olcak oyna bakalım o zmna kadar gercekten olcak mı ne yaparsan yap ööle yenilcen heralde
    Last edited by irresolute : 03.Ocak.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

saglık gorevlisi saha içinde oyuncum sakatlanmıstı bende hemen oyunu durdurup oyuncu degistim top dısarı cıktı oyuncum degisti ama bu sırada da saglık gorevlisi hala sahanın içindeyken maç devam ediyordu

şuanda fenerbahcenin menejeriyim ve 2. sezon birinci sezonda ıvory coast la afrika kupasını oynadım finalde penaltılarla kaybettik.istifa ettim sonra fenerin başına gectim baktım menejer arıyolar ikinci sezona kadar tek başarım afrika kupasının menejeri olmak ama buraya kadar normal...personal özelliklerime bi baktım dünya klası olmuşum...sevilla manu felan beni istiyor haberlerde ole geciyor....baska zaman butun kupaları topluyom dunya klası olamıyorum bunda nasıl oldum anlıyan var mı arkadaslar..tabi şöhretin sefasını sürüyorum popular manager yazıyo tanımlamada

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ah be yapılır mı bu bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Zenginler sıralamasında, PSV en fazla yükselirken, Ajax en fazla düşüyor. Üstelik bu iki takım ezeli rakip. Bir ayrı şey de, ilk sene PSV şampiyonken bu listenin geçerli olduğu sene Ajax şampiyon olmuş, bütçenin azalmasına rağmen. Gailba transfere çok para harcamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Transferden fazla harcamış olabilir ama Fm'de bir takım en fazla 2 trasnefr yapıyo ve bunlar fazla pahalı olmuyo buda ilginç bir olay...
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Jens Lehmann adlı mübarek kalecim , Robert Green adlı daha mübarek bir kaleciden degaj golü yedi. Kayıtlı oyunu sildim, işim olmaz.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yoq artık Lebron James! diyesim geldi
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

bir keresinde fm 08 oynarken trabzonspor küme düştü çok güldüm ve çok şaşırmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by chingy_31 View Post
    bir keresinde fm 08 oynarken trabzonspor küme düştü çok güldüm ve çok şaşırmıştım
    benimde fm 08 de ilk sezonda trabzon küme düşmüştü..
    hatta fm 07 yi yaklaşık 2046 yılına kadar oynadım fener 1 kez galatasaray ve beşiktaş 2 kez trabzonspor'da sayısız küme düşmüştü çok şaşırmıştım...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trezeguet gol atarken sakatlandı Helal olsun kendini feda etti bir gol daha için.

Nesil
    2007
    Yer
    Tekirdağ

SS almadım ;

w.bremendeyken barcadan diegoya teklif gelir ben redttim Diego bu druma üzügün ama biryandan da takımda kaldığı için mutlu:S

ilginç olaylar burda paylaşılıyormuş buraya yazıyorum mesajı birde

En son başıma gelen komik sinir bozucu ve oyundaki garibana küfür etmeme neden olan hadise
    Takım yorgun yedek takımımda yorgun alt yapıyla çıktım kupa maçı ilk maçı 3-0 yenmişim terbiyesiz Franchinin yaptığına bakın ya bide özel yetenekli dio koçlarım harbiden özel yeteneği varmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ppm eklenmeli oyuncuya ''kendi kalesine takar''

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla adamların kaleyi bulmayan şutları bile gol oluyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

vay anası o nasıl tablo öle Adamların isabetli ortası yok n ası 3 gol atmışlar

Bende portsmouth ile oynuyordum zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncum afrika kupasından dönemediği paso yenilidiğim için sinir küpü olmuştum birde bu geldi başıma.

Afrika kupasından yeni dönen papou diop defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak tek defans oyuncum vardı geride, rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!!

Bende saçımı başımı yoldum..

Böyle bir durumda rakip takımın topu taca atması gerekmezmi yau.Bu nasıl bir oyun nerde fair play?

Sayfa 6 / 30 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri