Last edited by Sheriff : 18.Ocak.2008 at 21:25
Almadan Şampiyonlar Liginde başarı gelmez. Maldonado'dan ben başarı beklemiyorum. Mehmet Aurelio ile birlikte oynayacaklar. Uyum sorunu olacak kısa sürede iyi ilişki kurmaları gerekiyor. Sevilla maçına kadar bu eksiklik kapanmayacaktır. Deniz Barış bana göre o mevkide Maldanado'dan daha yararlı olacaktır.
Dil önemli değil istese takımın hepsi bilir. Bir insana organ nakli yaparsın, organ o insan için tamamen uygundur; ama bu organın tam verim ile çalışması için üç-dört ay beklersin. Bu oyuncu içinde beklemek gerekiyor. Sevilla maçına kadar tam kapasite olabileceğine inanmıyorum. He olurda çok iyi oynarsa o zaman burada rezil olmaya razıyım.![]()
Mutlaka transfer gerekiyordu ve yapılacak her transferde aynı sorun olacaktı.. Ama Maldonado bu sorunu 1-2 maçta halledecektir emin ol
Xavi imkansız.. Edmilson yaşını doldurmuş artık eskisi gibi yararlı olmaz, orada oynayacak adamın okşması lazım sürekli.. Biraz sabret yargısız infaz yapma..
Last edited by Sheriff : 18.Ocak.2008 at 22:40
Batu bize başarıya aç oyuncu lazım. Tam adamı Maldonado. Ayrıca G.Amerikalı olması ver mailyeti az olması çok süper. O'na yapılan yorumlardan bir tanesi.
İşte tam aradığımız oyuncu. Tebrikler yönetim.“Maldonado güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003 yılında Brezilya'da oynayan futbolcular arasında bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine o listede yer bulmuştu. Fenerbahçe'de de eğer iki sağlam stoper varsa en iyi performansını bunların önünde sergileyecektir. Fenerbahçe onu orta sahada oynatmaktan çok bu şekilde oynatırsa verim alacağını düşünüyorum. Öte yandan Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte futbolcu. Herkes onun defansif özelliğine dikkat çekebilir ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi oldukça fazla… İlginç bir bilgi vermek gerekirse yemeklerde acıyı çok fazla sever, belki sizin ülkenizin mutfağı da sanırım bu konuda uyumlu…”