1 ile 30 arası toplam 575 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Venom View Post
    Kiralık geliyor..Fransa, İngiltere milli takımında oynayan adam almak için kafadan 20.000.000£ i gözden çıkarman lazım.. Güney Amerika kaliteli ucuz oyuncuların rahat bulunduğu bir yer.. Ve bu işten zararımız olamaz.. En kötü olasılıkla sezon sonu geri göndeririz..
    Almadan Şampiyonlar Liginde başarı gelmez. Maldonado'dan ben başarı beklemiyorum. Mehmet Aurelio ile birlikte oynayacaklar. Uyum sorunu olacak kısa sürede iyi ilişki kurmaları gerekiyor. Sevilla maçına kadar bu eksiklik kapanmayacaktır. Deniz Barış bana göre o mevkide Maldanado'dan daha yararlı olacaktır.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Almadan Şampiyonlar Liginde başarı gelmez. Maldonado'dan ben başarı beklemiyorum. Mehmet Aurelio ile birlikte oynayacaklar. Uyum sorunu olacak kısa sürede iyi ilişki kurmaları gerekiyor. Sevilla maçına kadar bu eksiklik kapanmayacaktır. Deniz Barış bana göre o mevkide Maldanado'dan daha yararlı olacaktır.
    Tamam Batu.. Aradım şimdi geri gönderiyolar
    Yav yapma gözünü seveyim takımın yarısı Portekizce, İspanyolca biliyor.. Adam avrupa arenasında kendini gösterme şansı yakalamış.. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ister.. Yapılacak en mantıklı transferdi ve yapıldı..

Nesil
    2006

Tamam Batu.. Aradım şimdi geri gönderiyolar
    Yav yapma gözünü seveyim takımın yarısı Portekizce, İspanyolca biliyor.. Adam avrupa arenasında kendini gösterme şansı yakalamış.. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ister.. Yapılacak en mantıklı transferdi ve yapıldı..
    Dil önemli değil istese takımın hepsi bilir. Bir insana organ nakli yaparsın, organ o insan için tamamen uygundur; ama bu organın tam verim ile çalışması için üç-dört ay beklersin. Bu oyuncu içinde beklemek gerekiyor. Sevilla maçına kadar tam kapasite olabileceğine inanmıyorum. He olurda çok iyi oynarsa o zaman burada rezil olmaya razıyım.

Sheriff Misafir

Mutlaka transfer gerekiyordu ve yapılacak her transferde aynı sorun olacaktı.. Ama Maldonado bu sorunu 1-2 maçta halledecektir emin ol

Xavi imkansız.. Edmilson yaşını doldurmuş artık eskisi gibi yararlı olmaz, orada oynayacak adamın okşması lazım sürekli.. Biraz sabret yargısız infaz yapma..
    Last edited by Sheriff : 18.Ocak.2008 at 22:40

Nesil
    2006

Mutlaka transfer gerekiyordu ve yapılacak her transferde aynı sorun olacaktı.. Ama Maldonado bu sorunu 1-2 maçta halledecektir emin ol
    İnşallah dediğin gibi olur. Keşke bir kaç gün önce geitirilip G.Antep maçında son 10-15 dk yedek olarak soyundurulsaydı. Takıma ısınma süresini ve maç eksiğini daha çabuk kapatabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Batu bize başarıya aç oyuncu lazım. Tam adamı Maldonado. Ayrıca G.Amerikalı olması ver mailyeti az olması çok süper. O'na yapılan yorumlardan bir tanesi.

“Maldonado güçlü bir orta saha oyuncusu. 2003 yılında Brezilya'da oynayan futbolcular arasında bir Altın 11 kurulduğunda rahatlıkla kendine o listede yer bulmuştu. Fenerbahçe'de de eğer iki sağlam stoper varsa en iyi performansını bunların önünde sergileyecektir. Fenerbahçe onu orta sahada oynatmaktan çok bu şekilde oynatırsa verim alacağını düşünüyorum. Öte yandan Maldonado bir takımı çok iyi kontratağa çıkartabilecek yetenekte futbolcu. Herkes onun defansif özelliğine dikkat çekebilir ama ilk paslarının olumlu olma yüzdesi oldukça fazla… İlginç bir bilgi vermek gerekirse yemeklerde acıyı çok fazla sever, belki sizin ülkenizin mutfağı da sanırım bu konuda uyumlu…”
    İşte tam aradığımız oyuncu. Tebrikler yönetim.

Mesaj Yetkileri