1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Kacan Yildizlar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fm26mer View Post

Senin ismin ne kadar duyuldu acaba Trabzonspor?

Ömercim öncelikle Trabzon bu sitedekli çoğu kişinin bile dünyaya gelmediği zamanlar çok iyiydi bunu sana hatırlatmak istedim

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sen daha toysun mrk etme Trabzonspor'un ismi her zaman yerli yerinde duyulmuştur. Bunu kendine dert edinmen bile yazdıklarımı özetler.

Ömer mesajında ne demek istedi ben sana açıklayayım istersen Şuan ki duruma göre yorum yapıyor çünkü kaçan oyuncunun şuanki performansına bakılarak yorum yapılıyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

[QUOTE=Ti-Ti;1011230]Ömercim öncelikle Trabzon bu sitedekli çoğu kişinin bile dünyaya gelmediği zamanlar çok iyiydi bunu sana hatırlatmak istedim

Çok komiksin biLiyomusun ? Bir de düşmanlığım fln yok dersiniz. Bu yazdığında bile dalga geçmek amaçlı yazdığını anlamamak için insanın harbiden beyinsiz olması gerekir. nese devam edin bakalım nereye kadar böyle gidecek
    Last edited by shamur1 : 19.Ocak.2008 at 18:35

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Çok komiksin biLiyomusun ? Bir de düşmanlığım fln yok dersiniz. Bu yazdığında bile dalga geçmek amaçlı yazdığını anlamamak için insanın harbiden beyinsiz olması gerekir. nese devam edin bakalım nereye kadar böyle gidecek
    sen kavga çıkartmaya mı çalışıyorsun? tartışma çıkartmaya mı çalışıyorsun? amacın buysa söyle ne sen yorul ne biz yorulalım.

bir daha istersen sana yazılan mesajları tekrar tekrar oku öyle cevap ver. 100 kişinin düz anladığını cümleyi sen yanlış anlayıp böyle bilmiş bilmiş laf sokar şekilde konuşmaya hakkın yok. ha ben konuşurum diyorsan da gerekli uygulamalar yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    sen kavga çıkartmaya mı çalışıyorsun? tartışma çıkartmaya mı çalışıyorsun? amacın buysa söyle ne sen yorul ne biz yorulalım.

bir daha istersen sana yazılan mesajları tekrar tekrar oku öyle cevap ver. 100 kişinin düz anladığını cümleyi sen yanlış anlayıp böyle bilmiş bilmiş laf sokar şekilde konuşmaya hakkın yok. ha ben konuşurum diyorsan da gerekli uygulamalar yapılır.
    Arkadaşım neden kavga çıkartayım ya ? böyle birşey yapsam bile elime ne geçicek. başka işim gücüm yokmu da zamanımı bu işlerle geçireyim. Benim o cümleden anladığım şu. Ne diyor arkadaş '' Trabzon bu forumdakiler bile dünyada yokken başarılıydı. Burda benim gördüğüm en küçük 14-15 yaşlarındadır. Trabzon son 2 sene çok başarısızdır doğru ama 15-20 yıldır bu çizgide değildiki yeri geldi şampiyonluğu kaçırdı,kafaya oynadı en azından ilk 4 dışına çıkmadı hiç. Şimdi nasılsa Gs'nin uefa kupasına şans denildiği zaman gsLi arkadaşlar buna katılmıyorlarsa bende o lafa karşı geldim .oLay bu ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Arkadaşım neden kavga çıkartayım ya ? böyle birşey yapsam bile elime ne geçicek. başka işim gücüm yokmu da zamanımı bu işlerle geçireyim. Benim o cümleden anladığım şu. Ne diyor arkadaş '' Trabzon bu forumdakiler bile dünyada yokken başarılıydı. Burda benim gördüğüm en küçük 14-15 yaşlarındadır. Trabzon son 2 sene çok başarısızdır doğru ama 15-20 yıldır bu çizgide değildiki yeri geldi şampiyonluğu kaçırdı,kafaya oynadı en azından ilk 4 dışına çıkmadı hiç. Şimdi nasılsa Gs'nin uefa kupasına şans denildiği zaman gsLi arkadaşlar buna katılmıyorlarsa bende o lafa karşı geldim .oLay bu ?
    olay bu değil işte. bu yukarıda yazdığın gibi güzel bir şekilde karşı çıksaydın eyvallah ama öyle yazmamışsın. üslubuna biraz daha dikkat edersen laf anlatmaya çalıştığın kişi de kaskafalı biriyse anlayabilir. şu üstte yazdığın gibi düzgün yazarsan sen zaten kendi takımını kendince savunmuş olursun. ama bunun dışında yazdıkların alttaki futbol forum kurallarındaki şu maddeyi ihlal eder:

- Açılan konuda tartışmayı fanatikliğe dönüştürmeyin. Karşınızdakinin fikri ne olursa olsun, öncelikle saygı duyun.

neyse konu dağılmasın.

Mesaj Yetkileri