1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Juventusla başlayan macera ( Bir tutkudur Football Manager ! )

Threaded View

Evet Barça 'daki Thiago yu almam biraz zor. Serbest kalma maddesindeki 94 milyon $ dışındaki hiç bir teklifi kabul etmiyorlar. Yıldız transferi elbette düşünüyorum çünkü satılacak olan oyuncularla beraber yaklaşık 100 - 110 milyon $ lık bir transfer bütçesine sahip olacağımı düşünüyorum. Oyun ilk çıktığı zaman sevdiğim takımlarla çoğu ligi denedim. Buna Spain La Liga ve Valencia 'da dahil. Davil Silva gerçekten CA - PA olarakta oyunun en iyi oyuncularından ve mükemmel bir forum grafiği sergiliyor. Yalnız onu alabilmek için 100 milyon $ ı gözden çıkarmam lazım. Şu an aklımda ki isimler Sergio Agüero - Silva - C. Ronaldo - Quaresma - Kuzmanovic (Fİorentina) - C. Tevez - Micah Richards - Jesus Navas - Zapata (Udinese) - Guiseppe Rossi gibi isimler. Bakalım neler olacak ( : Fikirlerinize her zaman açığım.

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    .

Birleştirilen Mesaj:

Şimdi aklıma geldi Giovinco kiradan dönüyor ilk sezon onu mutlaka oynat aynı şekilde Marchisioyuda oynatmaya çalış.. Yinede Silvayı alabilirsin hem daha güzel olur.. Asıl mevkisi AMC.. Matias Fernandez le birlikte oyunun en iyilerinden..
    Bu arada düşüncelerimi mi okuyorsun? Giovinco yu takımın başına geçer geçmez farktettim ama 1 senelik kira sözleşmesi vardı şu an takıma geri dönmesine çok az kaldı. Sabırsızlanıyorum. Gerçekten Potansiyeli oldukça yüksek bir oyuncu. Yıldız olmaya aday ( :
    Last edited by Smeudreant : 19.Ocak.2008 at 18:17

Mesaj Yetkileri