Evet Barça 'daki Thiago yu almam biraz zor. Serbest kalma maddesindeki 94 milyon $ dışındaki hiç bir teklifi kabul etmiyorlar. Yıldız transferi elbette düşünüyorum çünkü satılacak olan oyuncularla beraber yaklaşık 100 - 110 milyon $ lık bir transfer bütçesine sahip olacağımı düşünüyorum. Oyun ilk çıktığı zaman sevdiğim takımlarla çoğu ligi denedim. Buna Spain La Liga ve Valencia 'da dahil. Davil Silva gerçekten CA - PA olarakta oyunun en iyi oyuncularından ve mükemmel bir forum grafiği sergiliyor. Yalnız onu alabilmek için 100 milyon $ ı gözden çıkarmam lazım. Şu an aklımda ki isimler Sergio Agüero - Silva - C. Ronaldo - Quaresma - Kuzmanovic (Fİorentina) - C. Tevez - Micah Richards - Jesus Navas - Zapata (Udinese) - Guiseppe Rossi gibi isimler. Bakalım neler olacak ( : Fikirlerinize her zaman açığım.
Bu arada düşüncelerimi mi okuyorsun? Giovinco yu takımın başına geçer geçmez farktettim ama 1 senelik kira sözleşmesi vardı şu an takıma geri dönmesine çok az kaldı. Sabırsızlanıyorum. Gerçekten Potansiyeli oldukça yüksek bir oyuncu. Yıldız olmaya aday ( :