Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 28 / 39 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GAZZETENİZ

Haberler!!!

1- Sevgili Chelsea tek direktörü Serkan Bey "Boş tehditler bizi korkutamaz" diyerek kendisini öldürme girişiminde bulunacak olanlara sert bir mesaj gönderdi. Dileriz ki öldürülmez öldürür.....ve bir son gelişme geldi şu anda gazetemize;

Eğer bize 1 M verirse basından özür diler ve onu öldürmekten vageçeriz diyor Serkan hocayı öldürmek isteyen adamlar.

2- Sevgili Serkan Bey yazarımız "Dost Düşman" ı "Abraam ile araamızda herhangi bir sorun yok, ayrıca kimse beni kovamaz, ben istifa ederim." sözleri ile yalancılıkla suçladı. Bu suçlamadan dolayı onu İngiltere 5.dereceden Ağır Sulh ve Ceza mahkemesine dava edeceğiz...

3- Gazzetenizin yaptığı anket sonucunda 15 oy ile sevgili Serkan Hocamızın bir MİLLİ TAKIM ÇALIŞTIRMASI okurlarımız tarafından rica olunmuştur..

...Acaba Serkan hoca kendisini öldürmek isteyen adamlara ve diğer haberler cevap verecek mi? Verecekse de ne cevap verecek gelişmeler yarın GAZZETENİZDE...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan Abi Milli takımla Dünya Kupasını kazanıp Teknik Direktörlük hayatına son ver

Yıpranmış gördüm seni

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de Serkan abi bir değişiklik yapıp Milli takım çalıştırmanı öneririm.Dünya Kupası heyecanı yaşamalısın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dünya Kupası'nın bir esprisi yok ki. Ha lig şampiyonu olmuşsun ha bir milli takımla dünya şampiyonu. Bu oyunda en zevkli şey bir yıldızı transfer etmek bence. Bir de oyuncuyu yıldız yapıp satmak. Bunlar dışındakiler çok zevkli olmuyor. Çünkü 4 tane yazı çıkıyor.

1. "X" takımı şampiyon oldu.
    2. Takımın favorisi "Y" teknik adamını övdü.
    3. 3-5 tane istatistik
    4. Para gelirleri

Yani hepsi bu kadar. Hiçbir görsel içerik yok ve yazılar da çok az. Ya sen koskoca İngiltere Premier liginde şampiyon ol, ondan sonra 4 tane cümle çıksın hepsi o. Bence bu büyük bir eksiklik. Tabi biz zafer sarhoşluğundan bu eksikliği pek göremiyoruz. Çok uzattım, kısa keseyim. Bence lig takımlarına devam etmelisin ve İtalya'da büyük bir takımı öneririm. AB dışından transfer ederken biraz gıcık oluyorsun ama olsun İtalya ligi FM'de iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bitsin artık yahu..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ankete bak hizaya gel. 7. numaralı şıkkı okumdan işaretledim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence milli takımdan önce bir seri A ya uğrasaydın ada dan doğru çizmeye
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    GAZZETENİZ

Haberler!!!

1- Sevgili Chelsea tek direktörü Serkan Bey "Boş tehditler bizi korkutamaz" diyerek kendisini öldürme girişiminde bulunacak olanlara sert bir mesaj gönderdi. Dileriz ki öldürülmez öldürür.....ve bir son gelişme geldi şu anda gazetemize;

Eğer bize 1 M verirse basından özür diler ve onu öldürmekten vageçeriz diyor Serkan hocayı öldürmek isteyen adamlar.

2- Sevgili Serkan Bey yazarımız "Dost Düşman" ı "Abraam ile araamızda herhangi bir sorun yok, ayrıca kimse beni kovamaz, ben istifa ederim." sözleri ile yalancılıkla suçladı. Bu suçlamadan dolayı onu İngiltere 5.dereceden Ağır Sulh ve Ceza mahkemesine dava edeceğiz...

3- Gazzetenizin yaptığı anket sonucunda 15 oy ile sevgili Serkan Hocamızın bir MİLLİ TAKIM ÇALIŞTIRMASI okurlarımız tarafından rica olunmuştur..

...Acaba Serkan hoca kendisini öldürmek isteyen adamlara ve diğer haberler cevap verecek mi? Verecekse de ne cevap verecek gelişmeler yarın GAZZETENİZDE...
    Öncelikle bu kadar senedir çalışıyorum, sözleşmeye dayalı kazandığım, kayıtlı miktar 6 buçuk milyon dolardır. Bunun birini de size veremem hiç kusura bakmayın.

İngiltere mahkemeleri beni ilgilendirmez, zaten sezon sonu ayrılacağım.

Quote Originally Posted by Mordoc View Post
    Milli takım çalıştırmalısın
    Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Serkan Abi Milli takımla Dünya Kupasını kazanıp Teknik Direktörlük hayatına son ver

Yıpranmış gördüm seni
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Bence de Serkan abi bir değişiklik yapıp Milli takım çalıştırmanı öneririm.Dünya Kupası heyecanı yaşamalısın
    Milli takım seçeneği zaten açık ara 1. sırada. Şimdiden takım bakmaya başlayayım. Dünya Kupası başlamadan bulurum inşallah bir takım.

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Bitsin artık yahu..
    Daha erken yahu.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ankete bak hizaya gel. 7. numaralı şıkkı okumdan işaretledim.
    Anketime laf söyletmem. Oraya 25 seçenek ekleyecektim de zor geldi.

Quote Originally Posted by cemil_vtec View Post
    bence milli takımdan önce bir seri A ya uğrasaydın ada dan doğru çizmeye
    Milli takımla birlikte bir takım çalıştırabilirim, bu da Trabzonspor olabilir. Açıkçası heyecanlandırdı beni Trabzonspor ile şampiyonluk düşüncesi.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Dünya Kupası'nın bir esprisi yok ki. Ha lig şampiyonu olmuşsun ha bir milli takımla dünya şampiyonu. Bu oyunda en zevkli şey bir yıldızı transfer etmek bence. Bir de oyuncuyu yıldız yapıp satmak. Bunlar dışındakiler çok zevkli olmuyor. Çünkü 4 tane yazı çıkıyor.

1. "X" takımı şampiyon oldu.
    2. Takımın favorisi "Y" teknik adamını övdü.
    3. 3-5 tane istatistik
    4. Para gelirleri

Yani hepsi bu kadar. Hiçbir görsel içerik yok ve yazılar da çok az. Ya sen koskoca İngiltere Premier liginde şampiyon ol, ondan sonra 4 tane cümle çıksın hepsi o. Bence bu büyük bir eksiklik. Tabi biz zafer sarhoşluğundan bu eksikliği pek göremiyoruz. Çok uzattım, kısa keseyim. Bence lig takımlarına devam etmelisin ve İtalya'da büyük bir takımı öneririm. AB dışından transfer ederken biraz gıcık oluyorsun ama olsun İtalya ligi FM'de iyidir.
    Sen de haklısın Emrah ama sendeki yaratıcılık bu oyunda ne arasın. Biz de bunlarla idare ediyoruz. Ben her sene takım değiştirdiğim için o dediğin al yetiştir sat olayı pek bende olmuyor, ben keyfi her sene farklı takım çalıştırarak alıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Serkan'da genelde al sat değil sadece al oluyor Emrah.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu son sayfalarda hiç kariyer hakkında yazmamışım, ayıp olmuş.

Arsenal maçından sonra 12 karşılaşmaya çıktık. 7’si lig, 4’ü Şampiyonlar Ligi, 1’i de kupa maçıydı. Bu 12 karşılaşmadan 11’ini kazandık ve sadece 1 maç kaybettik.

Manchester City karşısında 2-0 öne geçmemize rağmen son 10 dakikada yediğimiz 2 golle karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Bu sezon ki tek yenilgimiz oldu;

Bu dönemde Arsenal’den sonra deplasmanda Liverpool’u da yendik;

15 maç sonunda 11 puan farkla lideriz, Şampiyonlar Ligi’nde de 5’te 5 yaptık.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Seko gerçektende güzel gidiyorsn. Ama bıkmadın mı be bu kariyerden ?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ben oLsam 2 kariyer daha acmıstım sen bırak abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi tebrikler müthiş gidiyorsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

takipcinim devam et başarılar...
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyorsun...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Sezon sonu milli takım çalıştır sana bu yakışır.
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bırak diyenlere aldırma sen kariyer süper devam etmelisin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şampiyonlar Ligi'de de ligde de mükemmelsin Serkan abi.Aslında Chelsea'yi bırakma,hem Milli Takım hemde kulüp yönet.İki alanda da namını duyur

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Serkan'da genelde al sat değil sadece al oluyor Emrah.
    Ama al al nereye kadar, sonra şişkinlik olur.

Serkan ya bu Benfica'ya ben de geçen gün Şampiyonlar Ligi'nde 6 attım. Benfica'nın kaderi midir bu? Yalnız aramızdaki fark, ben ikinci bitirdim Benfica lider oldu. Puahaha.. Sana güzel bir haberim var ayrıca, şampiyonlar ligi finalinde Chelsea ile eşleştim. Senden tüyolar alayım biraz. Sence senin takım nasıl yenilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler arkadaşlar, önerilerinizi dikkate alacağım.

Emrah benim takımın yenilmesi çok zor, hızlı forvetlerle belki birşey yapabilirsin. Benfica'nın ise kaderi sanırım, gelen 6 atıyor giden 6.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ama al al nereye kadar, sonra şişkinlik olur.

Serkan ya bu Benfica'ya ben de geçen gün Şampiyonlar Ligi'nde 6 attım. Benfica'nın kaderi midir bu? Yalnız aramızdaki fark, ben ikinci bitirdim Benfica lider oldu. Puahaha.. Sana güzel bir haberim var ayrıca, şampiyonlar ligi finalinde Chelsea ile eşleştim. Senden tüyolar alayım biraz. Sence senin takım nasıl yenilir?
    Yenemezsin Emrah bence kariyeri bırak :-))

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Arsenal maçından sonra 12 karşılaşmaya çıktık. 7’si lig, 4’ü Şampiyonlar Ligi, 1’i de kupa maçıydı. Bu 12 karşılaşmadan 11’ini kazandık ve sadece 1 maç kaybettik.

Manchester City karşısında 2-0 öne geçmemize rağmen son 10 dakikada yediğimiz 2 golle karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Bu sezon ki tek yenilgimiz oldu;

son golu biz yemedik onlar atti diyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by magirus View Post
    son golu biz yemedik onlar atti diyosun
    Yok 2-0 öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve son 10 dakikada 2 gol yedik. Diğerini daha erken yemiştik. 2-1'den 3-2 oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Yenemezsin Emrah bence kariyeri bırak :-))
    yener yener ben Hoffenheim'la iki ş.l. grup maçında da yendim içerde 3-0 dışarda 1-0
    imkansız diye bişiy yoktur emrah azimli fare duvarı delermiş
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar hastayım zar zor yazıyoreum bunları yatıp dinleneceğim inşallah sende kariyere devam edeceksin Serkan ABi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Valla Chelsea'ye 3 attım, şampiyonlar ligi benim Serkan. Çatla patla. Bu arada Messi'yi de aldım ayıptır söylemesi. Tabi yani alabilen var alamayan var. Ayıp oluyor böyle ortalık yerde söylemek ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben takımdaki dengeler bozulmasın diye transfer etmedim, yoksa kesin alırdık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan abi devam edecekmisin?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet devam ediyorum. Aksini belirtmedim burada. Finallerim olduğu için pek oynayamıyorum o kadar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ne zaman yazarsın peki abi?

Sayfa 28 / 39 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Mesaj Yetkileri