Tehlikeli gelmeye başladı siyah-beyazlılar...
Tehlikeli gelmeye başladı siyah-beyazlılar...
Tehoeu olsaydi Kasimpasa 1-2 daha gol atmis olabilirdi, Besiktasin defansi berbatin ötesi.. Kesinlikle takviye sart. Toramanin performansi gittikce düsüyor..
Beşiktaş 2-0 dan sonra hemen golü bulmasaydı işi çok zor olurdu..
Adam kaç maçtır didiniyor,çırpınıyor.1 maçlık hatayla adam yargılanmayacağını düşünüyorum..Toraman toraman diyorsunuz da hatalarını gördünüzmü..İki goldede topu sektirdi ve özgürde affetmedi..Beşiktas çok ofansif kadro ile cıkmış..Denizli maçı gibi olabilir..
So what?
Saike
Delgado attı 3-2![]()
Off.Bir türlü atamadık şu 3.golü..
Bu maçtanda puan kaybedeceksek şampiyonluğu unutalım bence..
So what?
Saike
Delgado...
Paslaşarak kullandı Delgado korneri ve topu tekrar aldığında muhteşem bir vuruş yaptı ve harika bir gol attı.
yuh beee... Neymis bu Delgado![]()
İnanılmaz bir pozisyondan daha sonuç alamadı ev sahibi ekip. Bobo, Fatih'in hatasında topu önünde buldu topu sürdü ceza sahasına girerken Nobre'ye pasını verdi ancak bu pas Nobre'nin gerisine düşünce dönüp vuruşu dışarı gitti Nobre'nin.
Rico paşa girecek oyuna.
İlk maçta galibiyeti getiren golü atmıştı.
Haydi bakalım..
So what?
Saike
4-2 Nobre![]()
Gooool Nobre..
4-2.
5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 ..
So what?
Saike
Nobre..
4-2...
Kasımpaşa bu farkı hak etti utbolcular yandakine pas atmaktan aciz
Tebrikler BJK.
Ah bee 5 kaçtı..
Holosko ile çok tehlikeli geldi Beşiktaş. Slovak futbolcu ceza sahasına girip adeta alda at dedi Aydın'a ancak onun vuruşunda kaleci başarılıydı.
So what?
Saike
Gol gercekten Holoskonunduona carparak girdi
![]()
Dediğim gibi oldu ve her inişin bir çıkışı var dedim ama tamda çıkış olmadı fakat sinyali verdi Kasımpaşa..! 2-0 hemde İnönüde öne geçti ve tecrübesizliğiyle maçtan yenik ayrıldı..!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
4-2 bitti maç.Tebrikler Beşiktaş.
Tebrikler Beşiktaş'ım.Beklediğim bir galibiyetti.Kasımpaşa'dan ümitli olanları pek anlamıyorum açıkçası.Adamlar ligde 2 galibiyet almışlar ve son galibiyetlerini 5. haftada almışlar.İnönü stadında kazanacaklarını düşünmeleri biraz saçma geldi.
Tebrikler zorda olsa kazanmayı bildi Beşiktaş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ligin en zayıf takımından 2 gol yedik. :S
Yinede 3 puan iyi ama acil toparlanması lazım takımın.
Yanılmıyorsam baan dedin..Ki açıklamam var ben Kasımpaşa kazanır demedimki..Herkes 5 olur dedi bende bu kadar kolay değil dedim..Düştü ilan edildi Erciyes örneğini verdim..Ve dediğim gibi oldu..He şuanda çoğu kişi TuRGuT ne oldu diyebilir içinden ama bi yanda da şu var 2-0 öne geçince Kasımpaşa belkide olacakları tahmin ettim gibi bir durum söz konusuydu ama ilk mesajımda sona bakarsan Favorim Beşiktaş![]()
4. gol ofsayt..
defansa takviyenin su götürmez bir gerçek olduğu bir kez daha gözler önüne serildi! nobrenin performansıda memnun etmeye başladı.. tebrikler kartalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
delgadonun golü de dısarıdan cevrılmemıstı ona bakarsan ve eger o gol olsa mac cok daha farklı olurdu ben onun olmasını yeglerım ne dersın?
Last edited by anil luque : 19.Ocak.2008 at 22:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Peki Burak..Çünkü benim yazdıklarımı okuyanlardan biri bugün msn den ekledi beni Kasımpaşa nasıl yener bizi gibisinden konuşduyduda dedim sende mi öyle anladın beni![]()