Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
Emrah Abi Piramit taktiğinden vazgeçmişsindir herhalde, paylaşır mısın o taktiği?

Turnuva için saklıyorsan ÖM'den atar mısın, ben OKS sebebiyle turnuvaya giremeyeceğim.
Öyle bedava olur mu? Biraz elinizi cebinize atın bakim. Taktiği yakında taktik alanına ekleyeceğim. Yarın eklerim herhalde. İsteyen modifiye edip kullanabilir. Turnuvalarda çok faydalı olur. Ben turnuvalara teknik sebeplerden dolayı katılamadım için paylaşacağım, yoksa paylaşmazdım.

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
Abi banada atabilirmisin taktiği?
Yarın dediğim gibi taktiği indirebileceksiniz.

Aslında Piramitin Gölgesi'nden yana bir sorunum yok da Messi, Adriano, Ibrahimovic, Fernandez'li bir takımı bu sistemle oynatmak tuhaf oluyor. Gol yemiyorum ama 5-0 kazanabileceğim bir maçı 1-0 kazanmak iyi olmuyor. Sonuçta eğlenmek için oynuyorum. Nasıl olsa taktik başarıya ulaştı. Şimdi size çok ilginç bir ss veriyorum. Adriano bu sezon inanılmaz oynuyor ve ligde sezonun ilk 9 haftasında 16 gol attı. Toplamda ise 13 maçta tam 22 gol attı. Böyle giderse ligde 40 gol atabilir. Üstelik Ibrahimovic henüz sahneye çıkmadı. Evet lafı uzatmadan konuya gireyim. Son Cagliari lig maçını İnter, Adriano'nun 5 golüyle 5-0 kazandı. Buraya kadar herşey normal. Ama Adriano bu maçta sadece ve sadece "1" pas yaptı. 5 gol atan bir oyuncunun 90 dakikada tek pas yapması çok ilginç ve çok büyük bir hata SI Games için. Paslar konusunda hâlâ bir gelişme yaşanmadı oyunda ve bu tür hataları çok görüyorum. Bir keresinde de Ibrahimovic 75. dakikaya kadar hiç pas yapmamıştı.