HER ŞEY TAMAM!..
Trabzonspor'da son dönemde özellikle kongre heyecanı yaşanmaya devam ederken, Nuri Albayrak'ın yeniden aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken yapılan operasyonla Ceyhun'un gönderilmesinden sonra büyük eleştiri alan yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi..
Brezilya'da İnternacional forması giyen yıldız futbolcular Fernandao ve Alex ile Bordo Mavililerin her konuda anlaştığı, bu oyunculardan Fernandao'nun Trabzonspor'a gelmeye hazır olduğu ancak Alex'i ikna çabalarının sürdüğü öğrenildi..
İnternacional'in iki önemli yıldızından Fernandao'da takım arkadaşı olan başarılı orta saha oyuncusu Alex'i ikna etmek için baskı yaparken, Bordo Mavili yöneticilerin bu iki oyuncunun menajerlerinin komisyonlarını dahi ödediği ve kulüpleri ile de bonservis konusunda anlaştığı belirtildi.
Brezilya'da müthiş ikili olarak adlandırılan Alex ve Fernandao'da işi imzaya bırakan yöneticilerin, şu ana kadar basına yansımayan üçüncü bir yıldızın transferini de bitirme aşamasına geldikleri gelen haberler arasında.. Bu ismin sır gibi saklandığı, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Alex ve Fernandao kadar bu futbolcuyu da istediği iddia edilliyor..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
19 Ocak 2008 14:32
Can KARYAĞDI - Osman ALTUNTERİM
Aynı sorun bendede mevcut.Nedeni ne olabilir? Bende Mehmet'in açtığı konulardan buldum..Trabzonspor Transfer haberleri Neden Türkiye'den futboL-Transfer haberleri böLümünden buLamıyorum ? Eski bir Linki kullanarak buldum konuyu .