Beni geçebilene Aşk olsun !

Sallama sordu , Turksportal Spor Kulübü'nün genç defans oyuncusu Deniz İpek cevapladı !

Muhabir : Evet Deniz bey , Turksportal SK gibi başarılı bir klübün kadrosundasınız , neler hissediyorsunuz ?

Deniz : Öncelikle böyle büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum ligde iki rakibimiz var biri Turksportalgücü diğeri de Turksportalbirliği fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum , kadromuzda önemli isimler var ve gerek başkanımız gerek stadımız gerek taraftarımız ile çok iddialıyız..

Muhabir : Rakibimiz dediğiniz takımların forvet oyuncularının belli kariyerleri ve başarıları var onları durdurabileceğinize inanıyormusunuz ?

Deniz : Evet gerçekten iyi forvet oyuncuları var ama takım arkadaşlarımında yardımı ile bu oyunculara kalecimizi bile göstermeyemeye çalışacağız ...

Muhabir : Son olarak Deniz bey kariyerinizdeki hedefiniz nedir ?

Deniz : Benim en büyük hedefim La liga'da top koşturmaktır , tabii burdaki hedeflerimi yerine getirip , takımımın lig de iyi bir pozisyona sahip olunca bu hayalimi gerçekleştirebileceğim...

Muhabir : Çok teşekkürler Deniz bey , son olarak eklemek istediğiniz bir - iki şey varmı ?

Deniz : Elbette , beni geçebilene aşk olsun !