-
TürksportalGücü'nün genc yildizi Yusuf Tekgül, Skysport'a röpörtaj verdi!!!

Matt Le Tissier soruyor, Yusuf Tekgül cevapliyor!

Matt: Evet, sayin seyirciler yanimizda TurksportalGücü'nün yeni transferi Yusuf Tekgül. Turksportalgücü gibi bir büyük takima transfer oldun, neler hissediyorsun?
Yusuf: Vallaa ne diyeyim, Transfer 3 gün icinde oldu. böyle bir büyük takima geldigim icin mutluyum ve ayrica Türkiye'ye döndügüm icinde havalarda ucuyom.
Matt: hmm..Tamam..gelelim gelecek soruya..kadronusu nasil buluyorsun?
Yusuf: Kadromuz lig ve Avrupa icin yeterli
Takima söyle bi baktignizda, kadroda Mehmet abi ve Murat abi gibi deneyimli süperstarlar bulunuyor. Mehmet abiyle mevkimiz ayni oldugundan rekabet olacak
Ortasahaya baktigmizda ortasahanin ortasinda Turkish Gerrard var: Gökay
. Kalede Turkish Spiderman, Semsi var. bide Mustafa, Aygün ve Samet gibi genc yetenekler var 
Matt: Ligdeki diger rakiplerinizi nasil buluyorsunuz?
Yusuf: Afedersiniz ama hangi rakipler? Biz bize rakip olacak takim yada takimlar görmüyoruz. Diger takimlar ancak Sampiyonlugumuzu engellemeye calisabilir
p
Matt: Vaay!! ammada emin konustum.. Gelelim soruya.. kariyerinizdeki hedefiniz nedir?
Yusuf: Ilk önce burda basarili olup, rekor fiyatla Avrupaya transfer olmak istiyorum. Hedefteki klüpler ise Valencia ve Manchester United. Milli takimdada oynamak istiyorum!
Matt: Hangi milli takimi tercih edersiniz, Finlandiyami yoksa Türkiye milli takiminimi?
Yusuf: Tabiki Ay-Yildizli formayi giymek isterim, ama o olmazsa memmuniyetle Finlandiya formasinida giyebilirim.
Matt: Röpörtaj icin tesekkür ederiz, sagolasin. Bi programinda sonuna geldik.
Gelecek programda yine Yusuf Tekgül'den bahsetcegiz ve bu sefer röpörtaja Süpriz konuk katilacak.
Matt Le Tissier'den bye bye sarkisi.

-----------------------------------------------------------------------------------
Gelecek Röpörtaji Tugay yapacak!!

Mesaj Yetkileri