Fark olmadı kanımcaVe bu saatten sonrada Türk futbolunda kolay kolay fark olmaz kanımac..Ne inönüde ne saraçoğlunda nede samiyende..Sebepmi her takım iddalı her takım çıkış yakalayıp üstlere çıkmaya çalışıyor
![]()
Fark olmadı kanımcaVe bu saatten sonrada Türk futbolunda kolay kolay fark olmaz kanımac..Ne inönüde ne saraçoğlunda nede samiyende..Sebepmi her takım iddalı her takım çıkış yakalayıp üstlere çıkmaya çalışıyor
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
G.Saray'ı tebrik ederim.Maçta hiçbirşey yoktu..Gol de zaten Bursaspor'un hatasından geldi.Yalniz pozisyonun öncesinde Servet'in 2 kere faulünü nsaıl görmezler anlayamadım...Hakem faktötü maçta bursaspor aleyıne işledi..Faullerde ve kartlarda G.Saray'a tolerans gösterdi gibi geldi bana ama tabiki mazeret aranmamalıı...Bir maç daha kaybedilmiştir..Bursaspor'un duruma eyice kötü hale geliyor..Böyle giderse son haftalarda sıkıntılı bir durumla karşılaşabiliriz..
Galatasaray taraftarının Bursaspor'a karşı yaptı küfürlü ve argo tezahuratlar hiç yakışmadı...Kötü futbola birde taraftarların kötü tezahuratları karışınca maç çekilmez hale geldi..
Last edited by bursa_mc : 21.Ocak.2008 at 13:34
Konusmayayım konusmayayım diyorum yine de tutamıyorum kendimi. NasıL kartLarda Bize toLerans oLuyor bunu anLamıs degiLim. Egemen in ugura attıgı sepe sille (!) Kırmızı kart sebebiydi. 2 oyuncu da mücadeLe ediyor, birbirlerine sarıLıp düşüyorLar sonra siLLe !! 90. Dakika da köşe direginin orada önce Mehmete , Sonra Barışa 3 kere fouL yapiLiyor, Vega ucuyor Barışın üstüne ama Bize toLerans gösteriLiyor !
İsmaiL güLdüren mac sonu hastaneye kaLdırıLmış. Bi pozisyon vardı İsmaiL Hakan şükür e yapişmiş, formadan koldan nereden bulursa cekiyor. Hakan da insan en sonunda koluna vuruyo ismail in ve İsmail yüzünü tutup yerde kıvranıyor ! Dogru hakLi Hakan a Direk kırmızı gerekir , Tolerans gösteriLiyor !![]()
Diş(Ler) ! Bnm söyledigim pozisyonda hareketin yüze olmadıgı aşikar. dün spor programlarında da konuşuLdu İsmaiL in nasıl bi futboLcu oLdugu (!) Onun yüzünden Bursa nın yedigi goL de O na cezaydı![]()
O zaman ugur un ortasında veriLmeyen penaLtıyı da konuşmak gerekir.
Ne diyim bu konuşma biraz fanatizmleşti![]()
Arkadaşlar daha uzatmayınız isterseniz..Kişisel tartışma yaşamak istiyorsanız MSN kavramı var lütfen bu tür tartışmları Sitemize taşımayalım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Servet kimseye asılmadı...Servet golde faul yaptı tamam..Sonrada tum ona yaptı..Servet kimseyle kavga ettimi kimseye acımısız girdimi hayır(Adamın diline dikiş atıldı..)...dün gece sanırım programları izlemediiniz..En son herkez ismaile kızıyordu..Futbolun bıraksında kurtualım diyordu yazarlar..Vega net kırmızı...Oyüzden kartlar olayını hiç konusmayalım..Kupa maçında sadece bursaporlu futbolcular sert girdi..Ee dogal olarak bu sefer bizimkilerde karsılık verdi.Aslında maç iyi baslamısdı..ilk pozisyondalarda hakem kırmızı falan vermedi..Oyun sertleşdi..Bu arada çok iyi mücadele ettik ama çok kötü oynadık...servet varını yogunu ortaya koymaya devam ediyor.Verilmeyende iki penaltımız var.Bence bu gece Ahmet Çakar izleyin..İsmailin hatasına bütün spor yazarları sunu dedi..Su testisi su yolunda kırıldıdedi...Neyse uzatmaya gerek yok..Bursasporun ilerki maçlar için basarılar dileyelim..Çünkü işleri baya zor..Lider oyuncu olarak sanırım ceyhunu alacaklar..Çok fazla konusmaya gerek yok Dün geceki yorumlar belli..Bugece Ahmet çakarı dinlerim
Artık uzamasın..Gereksiz tartısma yapıyoruz..
Last edited by Emurafu : 21.Ocak.2008 at 16:22
Neyse sonucta hakem 2 taraf için de kötü yönetim gösterdii diyelim ortak payda da bulusalım![]()
Bursadaki lig maçı, kupa maçı.. Edilen küfürler.. Ne ekersen onu biçersin, bu kadar basit..
Herşey karşılıklı olsaydı bizim de Bursaspor taraftarı gibi otobüs taşlamamız, asarız, keseriz dememiz gerekirdi.. Kimse kusura bakmasın ama bence dün taraftar verdiği tepkide de, ettiği küfürde de haklıydı.. Bursaspor taraftar grubunun anlayışını değiştirmesi lazım artık.. ultrAslan liderlerinden Alpaslan abi foruma sakin olun, gaza gelmeyin diye yazı yazıyor; Bursasporlular yazıyı kendi sitelerinde alıntı yapıp bunlar bizden korktu gibi alaycı ifadeler kullanıyor.. Ne yapsaydı yani Galatasaray taraftarı bunca olayın üstüne yetmezmiş gibi İsmail'in, Egemen'in aşırı sert oyununu görünce.. Teşekkür mü etseydik ?
Ya servet kırmızı görecek ne yaptı veya çirkinlik olarak ne yaptı.onu anlamıyorum..Servet Tumla gayet kıran kırana mücadele etti..Adamın diline dikiş atıldı hala sesini cıkarmadı maçta..Birisiyle kavga ettimi veya küfür ettimi hayır..Ha kamera olmadıgı yerde güres ettilerse bilemem..Dünkü olan olaylar bir patlama idi..Galatasaray taraftarları son 2 bursa deplasmanında talihsiz olaylar yasadı(otobüs camları kırıldı yaralı seyirciler oldu,Sürekli küfür yediler)..Kupa maçındada sahada bir çok sürtüşme olunca artık patlama oldu..
İnanın bir galatasaraylı futbolcunun maçta acımasızca sert girdigini hatırlamıyorum..Ugur'un yaptıgı bir kaç hariketi hatırlıyorum..Gayet objektif bakıyorum aklıma gelen birsey yok..Barış'ı bile artık cıldırtdılar..Barışa hakan arıkan(tekme attı),cagdas falan vurdu adam çıtını cıkarmadı..Son kupa maçında mustafa sarp falan sert faul yaptı sesini cıkarmadı....Birde maçta sürekli sert girilince adamda artık çileden cıktı...
Bizden kırmızı görecek kimse yoktu..Arda,ugur sarı görebilirdi...Barışda görebilirdi ki gördü..Vega kırmız görmesi lazımdı.Tum'um Topu alıp giden Hakan Baltanın arkadan ayagına kasti basmasına ne diyorsunuz???herkez bu pozisyonu unutmuş....2 hafta sakatlandı..Net kırmızı idi hakem uyardı hatta ligtv bile göstermedi hatta Tvlere verdigi kasette bile yok yazık valla.....Diger takım taraftarlarını Trt 3 de maçın tekrarını izlemeye davet ediyorum..Onlar sanırım daha objektif olurlar...
Neyse çok konusmaya gerek yok ben yazınca suclu oluyorum
Last edited by Emurafu : 21.Ocak.2008 at 18:26
Hakan Balta'ya yazık oldu, adamın bileği burkulmuş kupa ve lig maçında yok.. Zaten eksik çoktu, çok süper oldu yani..
Sertlik ve futbol dışı bilimum harketler Galatasaray tarafında mı görüldü ?![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çoskun servet sarı görebilirdi..Ama inan servet sahanın nerdeyse iyi niyetli tek futbolcusu idi.Servette acayip düzelme var.Adam tumla sürekli mücadele etti.Tum zaten golden çok stoperlerle mücadele ediyor dalasıyor..bence zuniga ve eser sık sık oynatılmalı zuniga iyi kumasa benziyor
.Ugur asırı tepkiliydi..Zaten sertlige ilk başta izin veren hakem vardı..Barış bile çileden cıktı artık
...Yan hakem kimdiya her pozisyonu görüyor müdahalesi yok hemde yanında oluyor hersey..Servetin ilk yaptıgı fauldü zaten..Sonrada tum ona yaptı falan filan..Ugurun volkan sen'e yaptıgı bir kaç faul vardı..Futboldan çok hersey vardı..Allahtan Lincoln falan yoktu
..Tekrar söylüyorum hepsi Bir birikim idi..En sonunda patladı..Neyse çok konusmaya gerek yok..OLan oldu..İki kulübde revire döndü zaten
![]()
Last edited by Emurafu : 21.Ocak.2008 at 18:38
Otobüs ayarlama muhabbetini de biliyorum, sorun zaten liderlerde değil.. Neyse şimdi detaylara girip eski şeyleri yazamayacağım çünkü hem buranın konusu değil hem de zamanında yazdık..
Stadın dolmasında bilet fiyatlarının etkisi var, hemde İsmail Güldüren'in..
Maçta sertliğin fitilini - belki de yedikleri küfürlerinin etkisi ile - Bursasporlu oyuncular ateşledi; bizimde genç oyuncularımız devam ettirdi.. En doğrusu bu aslında.. Uğur'un biraz daha sakin olması lazım.. Ancak Servet olayına kesinlikle katılmıyorum, oyunu çirkinleştirmek adına en ufak bir harekette bulunmadı..
Last edited by uAburak89 : 21.Ocak.2008 at 18:43 Reason: İmla falan filan..
Oyunun en centilmen futbolcuları:Mehmet topal,Nonda,Veli ve Volkan Sen'di bence..
Bursa beşiktaşa olan sinirini bütün istanbul takımlarına yayarak antipati kazanıyor. eskiden taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir kulüptü. eğer bu politikalarını başka yerlere de yayarlarsa her stadda bursa kümeye diye tezahuratlar duyarız.
Bence bir Galatasaray lı olarak güzel oynadığımızı düşünüyorum.Nonda takıma çok alıştı iyi bir performans yakaladı.Bütün oyuncular iyi anlaşmaya başladılar.Dünkü maçta gördüğüm kadarıyla 2 tane verilmeyen penaltımız vardı.Yinede güzel oynadık diye düşünüyorum ne kadar boks maçı gibi olsada...![]()
Bursa'da İsmail oldukça sertlik sürecek gibi..
Egemen millete satşmaktan vazgeçip "top oynamaya" başlarsa daha değerli olur.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dün gece Gstv de izledim..Servet'in diline 30 dikiş atılmış30 tane vay be...Dün Servet idmana çıkınca herkezi şasırtmış hatta
(Düsünsenize dilinizde 30 dikişi(
)
Tum'un Hakan balta'ya arkadan kasıtlı basması var onu hiçbir kanal göstermedi..Net kırımızı vardı onda..Hakan hatta 2 hafta gitti.İyi bir hakem olsa bir 8 kişi bitirirde diger takım 9 kişi falan tamamlardıÇift sarıdan baya adam atılırdı...Arkadaslar artık bu maçı geçelim konusacak pek birsey kalmadı
Bursaspor kadrosunu korursa 2 veya 3 takviye ile seneye iyi takım olur..Gençler'i baya iyi
Bursaspor Ceyhun'u alırsa iyi olur..Öyle lider biri lazım bence..
Last edited by Emurafu : 22.Ocak.2008 at 10:17
Bursa ne kadar agresif oynadıysa Galatasaray'da o kadar agresif oynadı.