91 ile 117 arası toplam 117 sonuç

Konu: TSL 19.Hafta |Galatasaray - Bursaspor

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya servet kırmızı görecek ne yaptı veya çirkinlik olarak ne yaptı.onu anlamıyorum..Servet Tumla gayet kıran kırana mücadele etti..Adamın diline dikiş atıldı hala sesini cıkarmadı maçta..Birisiyle kavga ettimi veya küfür ettimi hayır..Ha kamera olmadıgı yerde güres ettilerse bilemem..Dünkü olan olaylar bir patlama idi..Galatasaray taraftarları son 2 bursa deplasmanında talihsiz olaylar yasadı(otobüs camları kırıldı yaralı seyirciler oldu,Sürekli küfür yediler)..Kupa maçındada sahada bir çok sürtüşme olunca artık patlama oldu..
    İnanın bir galatasaraylı futbolcunun maçta acımasızca sert girdigini hatırlamıyorum..Ugur'un yaptıgı bir kaç hariketi hatırlıyorum..Gayet objektif bakıyorum aklıma gelen birsey yok..Barış'ı bile artık cıldırtdılar..Barışa hakan arıkan(tekme attı),cagdas falan vurdu adam çıtını cıkarmadı..Son kupa maçında mustafa sarp falan sert faul yaptı sesini cıkarmadı....Birde maçta sürekli sert girilince adamda artık çileden cıktı...
    Bizden kırmızı görecek kimse yoktu..Arda,ugur sarı görebilirdi...Barışda görebilirdi ki gördü..Vega kırmız görmesi lazımdı.Tum'um Topu alıp giden Hakan Baltanın arkadan ayagına kasti basmasına ne diyorsunuz???herkez bu pozisyonu unutmuş....2 hafta sakatlandı..Net kırmızı idi hakem uyardı hatta ligtv bile göstermedi hatta Tvlere verdigi kasette bile yok yazık valla.....Diger takım taraftarlarını Trt 3 de maçın tekrarını izlemeye davet ediyorum..Onlar sanırım daha objektif olurlar...

Neyse çok konusmaya gerek yok ben yazınca suclu oluyorum
    Last edited by Emurafu : 21.Ocak.2008 at 18:26

Mesaj Yetkileri