Kötü bir döneme girdik, takımda işler yolunda giderken neden böyle olduğunu anlamadım.

Ligde bir ara puan farkı 2’ye kadar düşmüştü. Manchester City ile evimizde 0-0 berabere kaldık, sonra deplasmanda Aston Villa’ya kaybettik. Liverpool ile oynayacağımız maç çok önemliydi. Kazanıp rahatlamak istiyorduk fakat kazanamadık, maç 1-1 sona erdi.

Deplasmanda kazandığımız Derby maçı çok önemliydi ama kötü gidişi durduramadı. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçı’nda deplasmanda Valencia’ya 4-1 yenildik. Maçı 2-1 bitirebilseydik çok iyi olacaktı ama biz beraberlik için risk alınca farklı kaybettik.

2. maç öncesi Burnley karşısında zorlandık, 83. dakikada bulduğumuz golle 1-0 kazandık. Rövanş maçını da 1-0 kazandık fakat yeterli bir skor değildi. Bu kupayı almayı çok istiyordum, Çeyrek Final’de kupaya veda ettik.

Sunderland karşısında da skoru koruyamadık ve 2 puan daha bıraktık. 4 maçımız kaldı, 2 maç eksikle Arsenal ve Manchester United bizi takip ediyor. Düşüşteyiz, 4 maçı en az kayıpla geçip şampiyon olmak istiyorum.