Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Kaka mı Silva mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan'a Silva'yı aldım ve Silva daha iyi oynuyor. Gerçek hayatta Silva'nın potansiyeli Kaka'dan daha iyi olabilir.

Nesil
    2007

Oyunda Silva gerçekten çok abartı.Ama gerçek hayyatta tabiki Kaka.Vazgeçilemeyen futbolcu.

Kaka ile Silva FM'de bile karşılaştırılamaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bukadar Kaliteliyse Göstersin Kendini Bu Sezonda, Takım Iyi iken Herkez Yıldız Olur Birden Takımdaki. Peki Bu Sezon Valencia Buakdar Kötü Gidiyor Silva Madem Böyle Oyundaki Gibi Muhteşem Bir Yetenek Göstersin Kendini Kurtarsın Klübünü.. Kaka Milan'ın En Kötü Gittiği Zamanlarda Gerek Asistleriyle Gerekde Golleriyle Takımı Sırtlıyor Yıldız Futbolcu Birden Olunmuyor Ne Yazıkki Bununda Bir Çok Örnekleri var 1 Yılda Göklere Çıkartılan Öbür Sene Yerin Dibine Sokulan Oyuncular..

Afedersin ama Silva bu yilda iyi oynuyor ama olmayinca olmuyor. Takim berbat halde suan, bunun en büyük sebebi ise Koeman..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Silva henüz çok genç, ileride bu profili hakedebilir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Silva oyunda çok iyi 2009 yılında falan 80 milyon euro ya İnter'e satmıştım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Silva derim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

havada, karada, suda başka boyutlarda falan filan her yerde kaka

kakakakakakakkakaka

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

silva oyunda abartılı bir oyuncu evet kabul ediyorum ama bazılarının yazdığı uçuk kaçık cevaplar kadar da değil.
    silvayı izlemeyenler için söyliim.hızlı,ileri görüşlü,oyun okuması muhteşem.bir vücud hareketiyle 2 kişiyi rahatça oyundan düşürebiliyor.teknik kapasitesi muhteşem ara pasları dehşet.ihtiyaç halinde villa ile forvet oynuyor.messinin bir alt versiyonu diyebilirim.messi kadar golcü değil.ayağı yere messi kadar iyi basmıyor ama euro 2008 de ispanyanın en önemli silahı oacaak silva.

oyunda gene de abartılı olmuş.hafiften maradona gibi olmuş oyunda.6-7 tane özelliği 2 şer puan düşürülürse gerçek profiline kavuşur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri