Evet Matias iyi ama daha tam performans alamadım. Gelecek sezon daha iyi olacak.
İnter takımının tam 33 maçlık yenilmezlik serisine Sampdoria son verdi. İnter Sampdoria maçında hiçbir varlık gösteremedi ve maçı 2-0 kaybetti.
Şampiyonlar Ligi'nde ise İnter, Porto'yu 1-4 ve 1-0 yenerek tur atladı. Sıradaki rakibimizi merakla bekliyoruz. Geçen sezon İnter'in finalde yendiği Chelsea takımı HSV'ye elendi. Sıradaki rakibimiz büyük olasılıkla çok güçlü bir takım olacak. Bu sezon Valencia çok formda ve inşallah finale kadar bize denk gelmez.
BOJAN İNTER'DE
Sezon başında Messi için Barcelona'ya büyük paralar ödeyen İnter, Barcelona'ya büyük bir darbe vurdu ve Bojan'ı bedelsiz olarak transfer etti. Bojan sezon sonunda takıma katılacak. Ayrıca sözleşmesi bitmek üzere olan diğer Barcelonalı oyuncular Dos Santos, Gui Assulin İnter'in teklifini kabul etmedi.
İNTER'İN RAKİBİ TOTTENHAM
İnter Porto'yu geçtikten sonra çeyrek finalde, aynı grupta mücadele verdiği Tottenham ile eşleşti. İnter yine 4 ayağı üzerine düştü ve nispeten daha kolay bir rakiple eşleşmiş oldu.
İNTER'DE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUYU SÖYLEYİN
İnter'in, her sezon bir yıldız transferi yapma politikası sebebiyle oyuncu önermenizi istiyorum. Ben bir türlü karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Tevez, Rooney, C.Ronaldo, Ronaldinho vs... Ancak oyunda 3. sezonda olduğumu unutmayınız. Kaka'yı alsam taraftarlar tepki gösterir mi acaba?Şu anda 27 yaşında. Sizce hangi oyuncu daha faydalı olur? Önereceğiniz oyuncunun mevkisi farketmez.