Yanilmiyorsam SI degerlerin her yeni oyunda degisik cikmasini(1-2 puan daha fazla) bir sorun veya bug olarak kabul etmiyor. SI forumlarinda okumustum. Herhalde öyle olmasi düsünülmüs, nedense? Acikcasi ben biraz garip buldum bu uygulamayi.
@ eXcitinG
Bitirici gol vuruslarini iyi yapan bir-iki oyuncu sayacaksak ben Nistelrooy, Etoo, Villa falan derim. Bir bu oyuncular o vuruslari yaparken izle, bide Bobo´yu o vurusu yaparken izle. Bence büyük fark var. Adamlar topu nasil karsilayacaklarini, nasil davranacaklarini, nasil vuracaklarini, nereye vuracaklarini, gücünü, dengesini nasil ayarlayacaklarini vs cok iyi biliyorlar ve uyguluyorlar. Tabi bu saydiklarimi iyi bir sekilde uygulamak icin baska özelliklerin de yüksek olmasi gerek Finishing disinda. Aynisi oyunda da gecerli. Finishing de 20 olan, ancak mesela konsantrasyon, teknik, soguk kanlilik, kararlilik gibi özelliklerde düsük puan olan oyuncular gol vuruslarini cok da iyi yapamaz. Ama Finishingi yüksek oldugundan dolayi yine de belirli bir sayida gol atar ve etkili olabilir bu oyuncular. Aynisi Bobo icin gecerli bence. Finishingi bence 13 gibi seviyelerde, ama baska özelliklerden dolayi yine de bizim ligimizde golcü futbolcu sayilabilecek biri. Ne gibi mesela, posisyon alma, fizik yapisiyla falan. Bu diger özelikleri de gercegi yansitarak lig standardinin üstünde olursa, Bobo oyunda da gercekteki gibi sayili bir miktarda gol atar her sezon TSL´de. Ama yine söylüyorum Finishing bence 13 olmali cünkü finishing becerisiyle cok gol attigini görmedim Bobo´nun.