1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Koray, oyunda ozellik degelerinin yuksek cikmasina takilma. O SI'in sorunu ve duzeltmekle onlar yukumlu. Biz olmasi gerektigi gibi degerleri verelim, oyunda acilir acilmaz yukselme ihtimalini aklimizda bile tutmamamiz en dogrusu.
    Yanilmiyorsam SI degerlerin her yeni oyunda degisik cikmasini(1-2 puan daha fazla) bir sorun veya bug olarak kabul etmiyor. SI forumlarinda okumustum. Herhalde öyle olmasi düsünülmüs, nedense? Acikcasi ben biraz garip buldum bu uygulamayi.

@ eXcitinG

Bitirici gol vuruslarini iyi yapan bir-iki oyuncu sayacaksak ben Nistelrooy, Etoo, Villa falan derim. Bir bu oyuncular o vuruslari yaparken izle, bide Bobo´yu o vurusu yaparken izle. Bence büyük fark var. Adamlar topu nasil karsilayacaklarini, nasil davranacaklarini, nasil vuracaklarini, nereye vuracaklarini, gücünü, dengesini nasil ayarlayacaklarini vs cok iyi biliyorlar ve uyguluyorlar. Tabi bu saydiklarimi iyi bir sekilde uygulamak icin baska özelliklerin de yüksek olmasi gerek Finishing disinda. Aynisi oyunda da gecerli. Finishing de 20 olan, ancak mesela konsantrasyon, teknik, soguk kanlilik, kararlilik gibi özelliklerde düsük puan olan oyuncular gol vuruslarini cok da iyi yapamaz. Ama Finishingi yüksek oldugundan dolayi yine de belirli bir sayida gol atar ve etkili olabilir bu oyuncular. Aynisi Bobo icin gecerli bence. Finishingi bence 13 gibi seviyelerde, ama baska özelliklerden dolayi yine de bizim ligimizde golcü futbolcu sayilabilecek biri. Ne gibi mesela, posisyon alma, fizik yapisiyla falan. Bu diger özelikleri de gercegi yansitarak lig standardinin üstünde olursa, Bobo oyunda da gercekteki gibi sayili bir miktarda gol atar her sezon TSL´de. Ama yine söylüyorum Finishing bence 13 olmali cünkü finishing becerisiyle cok gol attigini görmedim Bobo´nun.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Yanilmiyorsam SI degerlerin her yeni oyunda degisik cikmasini(1-2 puan daha fazla) bir sorun veya bug olarak kabul etmiyor. SI forumlarinda okumustum. Herhalde öyle olmasi düsünülmüs, nedense? Acikcasi ben biraz garip buldum bu uygulamayi.
    Aksine, bu bir sorun. Disariya vurulmamis olabilir ama sorun oldugu gercegi degismiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine, bu bir sorun. Disariya vurulmamis olabilir ama sorun oldugu gercegi degismiyor..
    ben "sorun" icin SI forumlarinda topik bile actim aldigim cevaplar bunun bi bug olmadigi ve oyunda SI'in tam istedigi gibi isledigi idi. Efendim SI bunu oyuna bu random'lik eklemek icin koymus falan filen hatda yetkili birisinden de ayni cevabi aldim. Bilmiyorum gercekten cok garip bi durum acaba probleme cozum bulunamadigi icin bole diyerek ortmeye bi calisiyorlar?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sadece o da degil editor'de mesela AMC 20 olan oyuncu oyunda otamatikman MC icin 15 aliyor 0 olsa bile ya da iste AMR'sa MR 15 oluyo, DMC ise gene MC 15 oluyo, bunu da bug olarak kabul etmiyorlar.
    Last edited by licentia : 22.Ocak.2008 at 22:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by licentia View Post
    ben "sorun" icin SI forumlarinda topik bile actim aldigim cevaplar bunun bi bug olmadigi ve oyunda SI'in tam istedigi gibi isledigi idi. Efendim SI bunu oyuna bu random'lik eklemek icin koymus falan filen hatda yetkili birisinden de ayni cevabi aldim. Bilmiyorum gercekten cok garip bi durum acaba probleme cozum bulunamadigi icin bole diyerek ortmeye bi calisiyorlar?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sadece o da degil editor'de mesela AMC 20 olan oyuncu oyunda otamatikman MC icin 15 aliyor 0 olsa bile ya da iste AMR'sa MR 15 oluyo, DMC ise gene MC 15 oluyo, bunu da bug olarak kabul etmiyorlar.
    Editörde 0 ise bir posisyon, o random demek oluyor. Yani oyun baslatirken 1-20 arasi bir miktar veriliyor o posisyon icin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Evet bu durum beni de rahatsız ediyor. Deza açıklamaya çalışmışsın ama senin dediğinle alakası yok. Aml 20 olan birine ml istersen 1 ver oyunda yine 15 değeri alıyor. Fakat bu bir hata değil galiba, istenilerek yapılmış sanırım, mantıksız da değil zaten.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Evet bu durum beni de rahatsız ediyor. Deza açıklamaya çalışmışsın ama senin dediğinle alakası yok. Aml 20 olan birine ml istersen 1 ver oyunda yine 15 değeri alıyor. Fakat bu bir hata değil galiba, istenilerek yapılmış sanırım, mantıksız da değil zaten.
    OK. Evet Koray, senin dedigi gibi olabilir. AML 20 olan bir oyuncunun zaten ML posisyonunda oynayabilmesi mantikli ve oyun bundan dolayi bu durumda kendisi degisiklige gidiyor olabilir.

Mesaj Yetkileri