Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
Yazık olmuş Alanya'ya.Kezman 4 gol atınca kalır bu takımda
Kezman'ın zaten takımda kalacağı daha önceden açıklanmıştı Aygün.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
En fazla 3 farklı skor yapardım. Tek taraflı yorum yapmayalım demişsin ama kusura bakma tek taraflı yorum yapan şuanda sensin MeMocum. Sonuç olarak meslektaşı. Ayrıca Aziz Yıldırım'ında zaten kendisinin artık durun işaretini yapması lazım.

Örnek verecek olursak Cem Papila’lı Samsun faciasında İsmail Uyanık da yapmıştı. Beşiktaş sahada 7 kişi...

Papila, rüşt ispat etme cehdiyle, eline gelen her fırsatta kırmızı kart çıkarıyor.

Sadece faulleri değil, ‘niyet’te kalmış ‘faul girişimleri’ni de cezalandırıyor. Örneğin Ahmet Yıldırım’ın atılması...

Beşiktaş dördüncü golü yiyince, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık tribünden kenar yönetimini uyardı. Ve şunu söyledi: Bu kadar yeter. Düşene vurulmaz. Meslektaşlarınızı daha fazla hırpalamayın.

İşte bende bunu Fenerbahçe'li oyunculardan,Aziz Yıldırım'dan beklerdim. Umarım iyice bir şekilde anlatabilimişimdir
Yahu tamam sen de haklısın bir nevi ama gollerden sonra Alanya'lı oyuncular, taraftarlar pek üzülmüyorlardı. Sonuçta kaliteleri belli. Fenerbahçe ligde bir takıma 10 gol atsa ben de senin gibi düşünürdüm, ayrıca Fenerbahçe lider olması için averaj lazımdı ve bunu düşünerek sahaya çıktılar. Ve liderliği getirecek sonuca da ulaştılar. Verdiğin örnekle bu maç pek tutmuyor, o maçta 7 kişi kalmış bir takım var karşında, orada saldırmak, bir sürü gol atmak hoş karşılanmaz ama burada aradaki kalite farkı ortada, Alanya'nın bu maçtan bir beklentisi yok ve sonuca da üzülmemişler, bir sorun yok yani.

Maç saatinde sınavım vardı, Türkiye'de bir resmi maçta en çok gol atılan karşılaşma olarak tarihe geçen bu maçı izleyemedim yahu, golleri izlemek bile 3 dakikalık özette 5 dakika sürdü.

Kemal yine gol atmış, Sivas maçında da 11'de başlar sanırım. Kezman'ın 4 golü de hrsının bir göstergesi. Hırsını oyuna yansıtırsa faydalı olur ama hala Semih onun önünde olacaktır. Volkan Babacan ve Yasin sanırım en kötüleriydi sahanın, gollerde ikisinin hataları var...