-
Tomas sürprizi
Uzun süredir stoper arayan Beşiktaş son anda Udinese’li yıldıza döndü.İtalyan ekibinin 1.5 milyon Euro istediği Çek Tomas Zapotocny’le büyük oranda anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılar 28 yaşındaki stopere her an imza attırabilir
BEŞİKTAŞ’TA yılan hikâyesine dönen stoper konusunda sona yaklaşıldı. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte menajerlerin de önerisiyle birçok ismi gündemine alan ancak bir türlü hedefine ulaşamayan siyah-beyazlılar, aradığı oyuncuyu İtalya’da buldu. Udinese’de forma giyen ve 2011’e kadar sözleşmesi olan Çek Tomas Zapotocny’de karar kılan Beşiktaş yönetimi kulübüyle temasa geçti.
MALİYETİ DE ÇOK UYGUN
COLOCCİNİ, Kyrgiakos, Boumsong, Beto, Meite gibi oyuncularla ilgilenen ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan yönetimin Zapotocny’e sıcak baktığı ve kulübü Udinese’nin de 1.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği öğrenildi. Maliyetini de uygun bulan siyah-beyazlıların Çek futbolcuya her an imza attırabileceği öğrenildi. 1980 doğumlu olan Zapotocny’in de Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı ve birkaç gün içinde imza atabileceği ifade edildi.
TUNUSLU KALİM EL YAKTI
BU arada Tottenham’lı Gardner’dan sonra listeye alınan Leverkusen’in Tunuslu stoperi Kalim için de kulübüne teklif sunulduğu ancak 5 milyon Euro’ya yakın bonservis istenmesi nedeniyle bu oyuncudan vazgeçildiği belirtildi. Bütçeyi fazla aşmak istemeyen yönetim ise önümüzdeki hafta başına kadar Udinese’li oyuncuyla da anlaşamaması halinde transferden vazgeçeceği belirtildi. Gökhan Zan’ın da iyileştiğini düşünen siyah-beyazlıların transfer olmazsa buraya ayrılan parayı futbolculara dağıtarak takıma moral vereceği öğrenildi.
KARTAL YİĞİT / Vatan
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules