Rizeyi dağıtarak Çıkış yakalamaya çalışan Gençler..Formsuz Trabzon karşısında kazanır..Ama Trabzon kazanırsa belki bir kıpırdama olabilir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu maça Nuri Albayrak ve yönetimi çıksın oynasın hatta Ziya Doğan'ıda çağırsınlar stoper oynasın nasılsa takımda stoper yok.
Trabzonspor için prestij maçı aynı şeyler %75 olarak Gençler için de geçerli iki takımda kendini kasmaz bence bu maç berabere biter.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gençlerbirligi gruptan çıkmayı garantiledi.Trabzonspor için prestij maçı olcak berabere biter.
Trabzon gruptan çıkamıyor zaten bu maçı Gençlerbirliği alır
Trabzonspor iyice dagıttı. KazanamazLar bence. Bir an önce toparlanmaları lazım.
Trabzonun sansi yok.. bu seferde diger Ankara takmini G.Birligi karzisinda cok zorlanacaklar ve yenilecek.
Kazanasak ne olur kazanmasak ne olur iddiasız bir maç bizim için..Genç oyuncuları sahada görmek ümidiyle...
bu maç berabere biter
Beraberlik ilk ihtimal bana göre.Gençler'in performansı fena değil.
2 takım içinde paradan başka önemi olmayan iddiasız bir maç.Formda olan G.Birliği kazanabilir.Trabzon'da kazanıp çıkış yakalamak isteyecektir.Trabzon kazanacak gibi geliyor bana..
So what?
Saike
bu maç kesinlikle çıkış maçımız falan olmaz yensek bile..tek düşünülen hafta sonundaki Rize maçı o yüzden bu maçta her sonuç dogaldır..
Evet kazandı ama çok geç artık.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Vay kazanmışız sonunda. İlk kez maçı izlemedim ve takipte etmedim şuan öğrendim sonucu . ne diyelim Gs'deki şans bizde yok yendik ama çıkamıyoruz olsun bu galibiyet lazımdı futbolculara moral olur.
Tebrikler Trabzon.Bir faydası olmadı galibiyetin ama genede çıkış yakalamak için iyi bir fırsattı.Bu fırsatıda iyi kullandı Trabzon.