.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çook çalşmamız lazım daha çook.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve işte intikam maçı gelmişti. Deplasmanda Nott'm Forest karşısında kazanıp hem onları üst sıralardan indirmek hemde yükselişe geçmek istiyorduk.Oyuncularıma benim için bu maçı kazanın dedim
Maça Forest harika başladı, üst üste ataklarla adeta bizi boğuyorlardı zaten kadro olarak ta bizden çok üstün bir takımdı Forest(Ne de olsa transferleri ben yapmıştım) Rakip atakları ya kalecimde yada defans oyuncularımda kalıyordu.Maçın 28. dakikasında sol kanattan topu alan Petrov(Geldikten sonra hemen onu Forest tan geri aldım eski öğrencim Roberto ile birlikte) ceza sahasına süzülüp şık bir vuruşla takımını öne geçirdi ve 1-0 öndeydik artık ümitlenebilirdim bu maç için.
Bu golün ardından 42. dakikada eagles sağ taraftan aldığı topu biraz sürdükten sonra Nardiello ya o kadar güzel bir pas attıki gol olmasa ayıp olurdu. 2-0
Bu golden sonra iyiden iyiye maç geliyor mu acaba dedim birde Nott'm Foret 10 kişi kalınca keyfime diyecek yoktu ki Doudin faktörü girdi devreye. Calderon topu o kadar güzel taşıdı ve pası verdiki 4 sene beraber oynamış bir ikiliye yakışan golü atmak Doudin için çok ta zor değildi. 2-1
Golü yedikten sonra skoru korumak için geriye çekildik bulduğumuz bir kaç pozisyonu gole çeviremedik ama sonuçta kazanmıştık.
![]()