Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

12 23.08%
  • Fenerbahçe

33 63.46%
  • Berabere biter

7 13.46%
1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta Sivasspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şu havayı bıraksak diyorum..Fenerbahce'ni Antalayada kamp yapması yanlış bir kere..Çünkü daha çok etkilenecekler..Trabzon erken gitmesine ragmen baya etkilendi..Herkez kusuru birazda kendisinde arasın..-30 derece olursa tabiki oynanmasın

Sİvasspor idmanlarını kapalı halı saha gibi bir yerede yapıyor
    Last edited by Emurafu : 25.Ocak.2008 at 13:43

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Şu havayı bıraksak diyorum..Fenerbahce'ni Antalayada kamp yapması yanlış bir kere..Çünkü daha çok etkilenecekler..Trabzon erken gitmesine ragmen baya etkilendi..Herkez kusuru birazda kendisinde arasın..-30 derece olursa tabiki oynanmasın

Sİvasspor idmanlarını kapalı halı saha gibi bir yerede yapıyor
    Emrah önceki mesajımda yazmıştım, Fenerbahçe'nin bilimsel inceleme ekibi, doktorları vs yok mu? Elbette var ve Trabzon maçında olanları da gördüler. Bu şekilde profesyonel çalışan takımlar burada senin benim düşündüğüm ihtimalleri de elbette düşünüyorlardır.

Şöyle bir açıklama geldi; 2 günde bu kadar hava değişikliğine vücut alışamaz, en az 3-4 gün önceden oraya gitmek gerekir ya da hemen gidip bünya alışma sürecine bile girmeden oynayıp dönmek. Fenerbahçe kupa maçı olmasa belki erken gidebilirdi ama kupa maçından sonra gitmek, antrenmanlarda takımın oraya alışmasını sağlamak yeterisz idman yapmaya neden olacaktı. Şimdi ise orada idman yapmayacaklar, gidecekler maçı oynayıp dönecekler.

Etkilenmemek için ya çok önceden gitmek ya da 1 gün içersinde gidip dönmek gerekiyormuş. Fenerbahçe ikincisini yapıyor, çünkü oraya alışmaya çalışmak için ne süresi var ne de alışmaya yatkın oyuncular.

O nedenle 3 gün önceden gitmeliydi, 5 gün önceden gitmeliydi tarzı mesajları artık atmayalım. Bizim aklımıza gelenler inan Fenerbahçe'nin teknik ekibinin de, sağlık ekibinin de, yönetiminin de aklına geliyorlardır ve en sağlıklı yolu onlar seçeceklerdir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri